Auteurs

Bekijk hier de inspirerende auteurs van VolleMaanKalender.nl!


Nadi

Nadi Egbers-Zoetebier

Nadi is oprichter van VolleMaanKalender.nl. Ze schrijft graag over haar passies astrologie, spiritualiteit en leven met de maan. Sinds 2021 is ze moeder en vind je op deze website een speciale ‘mama&baby’-categorie, waarin ze fijne tips en leuke shop-items deelt.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Joyce van Tilborg

Joyce is een traditionele heks en heeft hekserij van kinds af aan meegekregen. Toch stond ze er op latere leeftijd pas écht voor open en is ze zichzelf met behulp van mentoren gaan ontwikkelen. Ze draagt haar kennis over aan cursisten die bereid zijn (te beginnen bij de basis) serieus om te gaan met hekserij en hier de nodige tijd aan besteden. Daarnaast runt ze de webshop moonchildren.nl met heksenbenodigdheden voor (traditionele) hekserij en spirituele mensen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Joyce van Tilborg

Lisanne van Niekerk

Lisanne van Niekerk

Lisanne is ademfacilitator, coach en trainer. Gepassioneerd om leiders van de toekomst te helpen hun volle potentie te gebruiken. Eigenaresse van BreathWorks. Geeft ademtrainingen voor bedrijven en individuele Biodynamic Breathwork and Trauma Release trajecten. Vindt inspiratie in de natuur.

Schrijft over de kracht van adem en hoe je die toe kan passen in jouw leven voor meer welzijn.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Natasja Aaldering

Natasja woont samen met haar kat Pip en zit inmiddels al acht jaar in het tweelingzielenproces. Dat maakt haar leven best wel een rollercoaster! Vandaar ook de naam voor haar bedrijf: Twinflame Rollercoaster Life. Als uitlaapklep begon ze daarom van zich af te schrijven en doet ze kaartleggingen en readingen.

Haar (ziels)missie is haar van zichzelf leren houden, samen met het helpen van andere mensen in hun tweelingzielenproces en bij hun spirituele ontwikkeling. En dat op haar eigen, unieke manier!

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over tweelingzielen en het tweelingzielenproces.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Natasja Aaldering

Liane

Liane Strijder

Liane is heldervoelend en helderwetend. Kaarten zijn haar hele leven al belangrijk voor haar geweest en ze bezit zo’n 100 decks. Ze voelt dat haar leven weer begint te leven en dat haar leven weer kwaliteit krijgt, ondanks haar chronische pijn en beperking. Haar mindset, kaarten en fluidart hebben daar mede voor gezorgd. Via haar social media kanalen brengt ze haar weg #terugnaargeluk in woord en beeld.

Voor VolleMaanKalender.nl zal ze zich focussen op een maandelijkse orakel/kaartlezingen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Fatma Yilmaz

Fatma werkt met veel plezier als allround content creator bij een stenenwinkel. Na een spirituele ontwakening in 2015 is ze zich gaan focussen op het helen van oude trauma’s en het doorbreken van patronen en oude overtuigingen. Ze noemt zichzelf een activist in (zelf-)compassie.

Ze schrijft en leert graag over spiritualiteit, astrologie, psychologie en filosofie. Dit heeft haar geholpen in haarzelfontwikkelingsproces. Dit gebruikt ze tegenwoordig als tool en met het delen van haar kennis op dit platform hoopt ze anderen ook op die manier te helpen.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over spiritualiteit, zelfliefde, psychologie en zelfontwikkeling.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Fatma

Wendy

Wendy Kloezeman

Wendy ziet overal verhalen. Als journalist, chief storytelling en content creator is het haar taak om deze te zien, onderzoeken en ze te delen met de wereld. Privé legt ze haar eigen verhaal vast in een bullet journal en dat heeft al tot vele inzichten in haar eigen handelen, gevoel en haar wereld geleid.

Van nature is Wendy sceptisch aangelegd: de maan en haar fasen doen haar (nog) niet zoveel (behalve dat het een fantastisch mooi licht in onze natuur is), maar ze is geïntrigeerd in wat mensen boeit en doet daarom graag haar eigen onderzoek.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Sam van der Venne

Sam is moeder van sterrendochter Nova* ‘09, dochter Fawn ‘10 en dochter Zelda ‘16. Haar kinderen zitten op een Natuurlijk leren en Antroposofische school. Ze studeert richting development en is liefhebber van zelfontplooiing, natuur en reizen.

Voor VolleMaanKalender.nl zal ze voornamelijk schrijven over Natuurlijk leren en Antroposofische school.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Tessa Kamp

Tessa Kamp

Tessa runt haar eigen coachingsbedrijf Megumi, waarmee ze zich voornamelijk richt op moeders. Middels coaching leert ze moeders omgaan met de dagelijkse stress die komt kijken bij het moederschap en het gezin.

Spiritualiteit is een belangrijk onderwerp binnen haar bedrijf, maar ook binnen haar leven. Ze draagt altijd edelstenen bij zich, legt tarot, mediteert graag en verdiept zich in de Wet van Aantrekkingskracht.

Voor Vollemaankalender.nl schrijf ze dan ook over deze thema’s.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Cheyenne Koot

Cheyenne is HSP’er die alles vanuit verschillende zintuigen kan aanvoelen. Daarnaast is ze pedagoog, coach & ervaringsdeskundige. Zelfliefde is een belangrijk thema om complete vrijheid en geluk te kunnen ervaren. Balans in mind, body & soul staan bij haar voorop.

Ze schrijft voor VolleMaanKalender.nl dan ook over deze onderwerpen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Cheyenne Koot

Esther Foppen

Esther Foppen

Esther is spiritueel kunstzinnig coach, moeder (van twee pubers), medium, heks en ondernemer. Ze laat haar cliënten bijvoorbeeld intuïtief tekenen of schrijven om tot de onderliggende kern van hun situatie te komen, waarna er heling plaats vindt.

Ze leeft met de maan en de seizoenen, doet aan orakelen en kleurenmagie (onder andere door de chakra’s als richtlijn te gebruiken). Ze wil graag inspireren en anderen helpen bij hun zielsmissie.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft Esther voornamelijk over haar werk hierin, haar leven in de natuur en het vrouw zijn. Kortom: het magische leven zelf!

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Elçin Çoraklar

Elçin heeft een brede interesse in astrologie en spiritualiteit. Als HSP’er heeft ze haar klachten leren omzetten in krachten. Haar spirituele tools gebruikt ze inmiddels om zichzelf, maar ook om de wereld een stukje beter te begrijpen.

De maan en haar spirituele gaves zijn een tool om haar weg te vinden. Ze gelooft erin dat we allemaal uit energie bestaan en dat we ons bewust moeten worden van deze energieën die we bezitten. We zijn verbonden met de aarde en de kosmos. Daarom leeft Elçin altijd met de maan mee.

Ze mediteert graag, heeft altijd wel een gepaste edelsteen bij zich en houdt zich graag bezig met zelfbewustzijn.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Elçin Çoraklar

Daphne Helvensteyn

Daphne Helvensteyn

Al van jongs af aan voelt Daphne wat wij moeder aarde aan doen en daarom stond ze als kind met name op voor datgene dat geen stem heeft: de natuur. Ondanks dat ze als volwassene bijna haar hele leven al bezig was met duurzaam leven en het verkleinen van haar footprint, is ze in Zuid Spanje daar dieper ingerold door te leven op een plek waar de voor ons gewone dingen nu eenmaal minder gewoon zijn.

Een duurzamer leven begin je vaak vanuit het gevoel dat het ‘moet’, maar voor Daphne was het een noodzaak: door haar sterke connectie met de natuur voelt ze wat er gebeurt. Omdat ze weet dat het moeilijk is om te zorgen voor iets wat je niet kent, deelt ze deze kennis graag met je.

Begrip is de eerste stap naar een andere levenshouding. Laat haar je meenemen naar een duurzamer leven, naar de andere kant van te veel, door je te leren in connectie te staan met jezelf en de natuur en te ontdekken dat het leven daar veel rijker is.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Jolanda Hoogkamer

Jolanda is intuïtief coach & trainer voor iedereen die hooggevoelig is. Het is haar missie om hooggevoelige mensen te inspireren om te leven vanuit jouw kracht, vanuit wie je diep van binnen bent. Zo is hooggevoeligheid geen last, maar juist een verrijking van jezelf en van jouw leven.

Jolanda is oprichter van het Centre of joy, een centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling speciaal voor HSP’s. Jolanda heeft een succesvol YouTube-kanaal met geleide meditaties, waar maandelijks meer dan 250.000 mensen mediteren. Op VolleMaanKalender.nl schrijft Jolanda over mediteren, intuïtie, energie en hooggevoeligheid.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Jolanda Hoogkamer

Heb je interesse om, net als bovenstaande auteurs, voor VolleMaanKalender.nl te schrijven en je verhaal te delen met een groot, gelijkgestemd publiek? Bekijk dan de oproep ‘Gezocht: (gast)bloggers‘!

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.