Auteurs

Benieuwd naar de gezichten achter deze site? Bekijk hier wie de vaste schrijvers zijn van VolleMaanKalender.nl!


Auteur VolleMaanKalender.nl - Nadi

Nadi Egbers-Zoetebier

Nadi is oprichter van VolleMaanKalender.nl. Ze schrijft graag over haar passies astrologie, spiritualiteit en leven met de maan. Sinds 2021 is ze moeder en vind je een speciale ‘mama&baby’-categorie, waarin ze fijne tips en leuke shop-items deelt voor moeders met jonge kinderen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Natasja

Natasja Aaldering

Natasja woont samen met haar kat Pip en zit inmiddels al bijna tien jaar in het tweelingzielenproces. Dat maakt haar leven best wel een rollercoaster! Vandaar ook de naam voor haar bedrijf: Twinflame Rollercoaster Life. Als uitlaapklep begon ze van zich af te schrijven en doet ze kaartleggingen en readingen.

Haar (ziels)missie is haar van zichzelf leren houden, samen met het helpen van andere mensen in hun tweelingzielenproces en bij hun spirituele ontwikkeling. En dat op haar eigen, unieke manier!

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over tweelingzielen en het tweelingzielenproces.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Liane

Liane Strijder

Liane is heldervoelend en helderwetend. Kaarten zijn haar hele leven al belangrijk voor haar geweest en ze bezit zo’n 100 decks. Ze voelt dat haar leven weer begint te leven en dat haar leven weer kwaliteit krijgt, ondanks haar chronische pijn en beperking. Haar mindset, kaarten en fluidart hebben daar mede voor gezorgd. Via haar social media kanalen brengt ze haar weg #terugnaargeluk in woord en beeld.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze iedere maand een orakel/kaartlezing met de energie voor de maand.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Barbara

Elçin Çoraklar

Elçin heeft een brede interesse in astrologie en spiritualiteit. Als HSP’er heeft ze haar klachten leren omzetten in krachten. Haar spirituele tools gebruikt ze inmiddels om zichzelf, maar ook om de wereld een stukje beter te begrijpen.

De maan en haar spirituele gaves zijn een tool om haar weg te vinden. Ze gelooft erin dat we allemaal uit energie bestaan en dat we ons bewust moeten worden van deze energieën die we bezitten. We zijn verbonden met de aarde en de kosmos. Daarom leeft Elçin altijd met de maan mee.

Ze mediteert graag, heeft altijd wel een gepaste edelsteen bij zich en houdt zich graag bezig met zelfbewustzijn.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Barbara

Barbara Karnekamp

Barbara is tarotnerd, vrouw, moeder, heks en biologiejuf in het middelbaar onderwijs. Ze is niet vies van nieuwe tarottechnieken uitproberen en nieuwsgierig naar alle onderwerpen die met de tarot te maken hebben!

Als tarotnerd is ze altijd op zoek naar nieuwe legpatronen, verslaafd aan boeken die zijdelings te maken hebben met de tarot en heeft ze een passie voor indie decks (wat niet goed is voor haar portemonnee).

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze tarot techniek tips.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Jolanda

Jolanda Hoogkamer

Jolanda is intuïtief coach & trainer voor iedereen die hooggevoelig is. Het is haar missie om hooggevoelige mensen te inspireren om te leven vanuit jouw kracht, vanuit wie je diep van binnen bent. Zo is hooggevoeligheid geen last, maar juist een verrijking van jezelf en van jouw leven.

Jolanda is oprichter van het Centre of joy, een centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling speciaal voor HSP’s. Jolanda heeft een succesvol YouTube-kanaal met geleide meditaties, waar maandelijks meer dan 250.000 mensen mediteren.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft Jolanda over mediteren, intuïtie, energie en hooggevoeligheid.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Wendy

Wendy Kloezeman

Wendy ziet overal verhalen. Als journalist, chief storytelling en content creator is het haar taak om deze te zien, onderzoeken en ze te delen met de wereld. Privé legt ze haar eigen verhaal vast in een bullet journal en dat heeft al tot vele inzichten in haar eigen handelen, gevoel en haar wereld geleid.

Van nature is Wendy sceptisch aangelegd: de maan en haar fasen doen haar (nog) niet zoveel (behalve dat het een fantastisch mooi licht in onze natuur is), maar ze is geïntrigeerd in wat mensen boeit en doet daarom graag haar eigen onderzoek.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Maud

Maud Wiefferink

Met veel passie en enthousiasme runt Maud de webshop PURE by Me, een webshop met aromadiffusers en etherische oliën. Als nuchtere Tukker is ze inmiddels dol op aromatherapie, spiritualiteit, energiewerk en het holisme.

In een wereld die maar door lijkt te razen, vindt Maud het belangrijk om voldoende tijd voor jezelf te hebben. Daarom coacht en begeleidt ze vrouwen op een holistische manier bij meer rust, ontspanning en balans.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft Maud onder andere artikelen over aromatherapie en het holisme.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Tanja

Tanja Dijkhuizen de Jong

Tanja is spiritueel healer en sensualiteitscoach. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze over orakelkaarten, tarot en het gebruik van edelstenen in het dagelijks leven.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Godaya

Godaya Komen

Godaya Komen is al 10+ jaar yoga en meditatie docent. Daarnaast schrijfster, coach/healer en mediator, moeder en thans advocaat. Is het liefst dichtbij de natuur en vindt authenticiteit belangrijk.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze over haar spirituele hersenspinsels.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Auteur VolleMaanKalender.nl - Astrid

Astrid HL Goossens

Astrid is auteur van onder andere het boek Acht, een jaar uit het leven van een Wicca. Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze met name over hekserij/Wicca.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Heb je interesse om, net als bovenstaande redacteuren, voor VolleMaanKalender.nl te schrijven en je verhaal te delen met een groot, gelijkgestemd publiek? Bekijk dan de oproep ‘Gezocht: (gast)bloggers‘ voor alle mogelijkheden en spelregels.