Auteurs

Benieuwd naar de auteurs achter deze site? Bekijk hier wie de vaste redacteuren zijn van VolleMaanKalender.nl!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!


Nadi

Nadi Egbers-Zoetebier

Nadi is oprichter van VolleMaanKalender.nl. Ze schrijft graag over haar passies astrologie, spiritualiteit en leven met de maan. Sinds 2021 is ze moeder en vind je op deze website een speciale ‘mama&baby’-categorie, waarin ze fijne tips en leuke shop-items deelt.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Natasja Aaldering

Natasja woont samen met haar kat Pip en zit inmiddels al bijna tien jaar in het tweelingzielenproces. Dat maakt haar leven best wel een rollercoaster! Vandaar ook de naam voor haar bedrijf: Twinflame Rollercoaster Life. Als uitlaapklep begon ze van zich af te schrijven en doet ze kaartleggingen en readingen.

Haar (ziels)missie is haar van zichzelf leren houden, samen met het helpen van andere mensen in hun tweelingzielenproces en bij hun spirituele ontwikkeling. En dat op haar eigen, unieke manier!

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over tweelingzielen en het tweelingzielenproces.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Natasja Aaldering

Liane

Liane Strijder

Liane is heldervoelend en helderwetend. Kaarten zijn haar hele leven al belangrijk voor haar geweest en ze bezit zo’n 100 decks. Ze voelt dat haar leven weer begint te leven en dat haar leven weer kwaliteit krijgt, ondanks haar chronische pijn en beperking. Haar mindset, kaarten en fluidart hebben daar mede voor gezorgd. Via haar social media kanalen brengt ze haar weg #terugnaargeluk in woord en beeld.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze iedere maand een orakel/kaartlezing met de energie voor de maand.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Elçin Çoraklar

Elçin heeft een brede interesse in astrologie en spiritualiteit. Als HSP’er heeft ze haar klachten leren omzetten in krachten. Haar spirituele tools gebruikt ze inmiddels om zichzelf, maar ook om de wereld een stukje beter te begrijpen.

De maan en haar spirituele gaves zijn een tool om haar weg te vinden. Ze gelooft erin dat we allemaal uit energie bestaan en dat we ons bewust moeten worden van deze energieën die we bezitten. We zijn verbonden met de aarde en de kosmos. Daarom leeft Elçin altijd met de maan mee.

Ze mediteert graag, heeft altijd wel een gepaste edelsteen bij zich en houdt zich graag bezig met zelfbewustzijn.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Elçin Çoraklar

Barbara Karnekamp

Barbara Karnekamp

Barbara is tarotnerd, vrouw, moeder, heks en biologiejuf in het middelbaar onderwijs. Ze is niet vies van nieuwe tarottechnieken uitproberen en nieuwsgierig naar alle onderwerpen die met de tarot te maken hebben!

Als tarotnerd is ze altijd op zoek naar nieuwe legpatronen, verslaafd aan boeken die zijdelings te maken hebben met de tarot en heeft ze een passie voor indie decks (wat niet goed is voor haar portemonnee).

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze tarot techniek tips.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Jolanda Hoogkamer

Jolanda is intuïtief coach & trainer voor iedereen die hooggevoelig is. Het is haar missie om hooggevoelige mensen te inspireren om te leven vanuit jouw kracht, vanuit wie je diep van binnen bent. Zo is hooggevoeligheid geen last, maar juist een verrijking van jezelf en van jouw leven.

Jolanda is oprichter van het Centre of joy, een centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling speciaal voor HSP’s. Jolanda heeft een succesvol YouTube-kanaal met geleide meditaties, waar maandelijks meer dan 250.000 mensen mediteren.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft Jolanda over mediteren, intuïtie, energie en hooggevoeligheid.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Jolanda Hoogkamer

Wendy

Wendy Kloezeman

Wendy ziet overal verhalen. Als journalist, chief storytelling en content creator is het haar taak om deze te zien, onderzoeken en ze te delen met de wereld. Privé legt ze haar eigen verhaal vast in een bullet journal en dat heeft al tot vele inzichten in haar eigen handelen, gevoel en haar wereld geleid.

Van nature is Wendy sceptisch aangelegd: de maan en haar fasen doen haar (nog) niet zoveel (behalve dat het een fantastisch mooi licht in onze natuur is), maar ze is geïntrigeerd in wat mensen boeit en doet daarom graag haar eigen onderzoek.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Maud Wiefferink

Met veel passie en enthousiasme runt Maud de webshop PURE by Me, een webshop met aromadiffusers en etherische oliën. Als nuchtere Tukker is ze inmiddels dol op aromatherapie, spiritualiteit, energiewerk en het holisme.

In een wereld die maar door lijkt te razen, vindt Maud het belangrijk om voldoende tijd voor jezelf te hebben. Daarom coacht en begeleidt ze vrouwen op een holistische manier bij meer rust, ontspanning en balans.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft Maud onder andere artikelen over aromatherapie en het holisme.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Maud Wiefferink

Esther Foppen

Esther Foppen

Esther is spiritueel kunstzinnig coach, moeder (van twee pubers), medium, heks en ondernemer. Ze laat haar cliënten bijvoorbeeld intuïtief tekenen of schrijven om tot de onderliggende kern van hun situatie te komen, waarna er heling plaats vindt.

Ze leeft met de maan en de seizoenen, doet aan orakelen en kleurenmagie (onder andere door de chakra’s als richtlijn te gebruiken). Ze wil graag inspireren en anderen helpen bij hun zielsmissie.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft Esther voornamelijk over haar werk hierin, haar leven in de natuur en het vrouw zijn. Kortom: het magische leven zelf!

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Tanja Dijkhuizen de Jong

Spiritueel healer en sensualiteitscoach. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Voor VolleMaanKalender.nl schrijf ik over orakelkaarten, tarot en het gebruik van edelstenen in het dagelijks leven.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Tanja Dijkhuizen de Jong

Daphne Helvensteyn

Daphne Helvensteyn

Al van jongs af aan voelt Daphne wat wij moeder aarde aan doen en daarom stond ze als kind met name op voor datgene dat geen stem heeft: de natuur. Ondanks dat ze als volwassene bijna haar hele leven al bezig was met duurzaam leven en het verkleinen van haar footprint, is ze in Zuid Spanje daar dieper ingerold door te leven op een plek waar de voor ons gewone dingen nu eenmaal minder gewoon zijn.

Een duurzamer leven begin je vaak vanuit het gevoel dat het ‘moet’, maar voor Daphne was het een noodzaak: door haar sterke connectie met de natuur voelt ze wat er gebeurt. Omdat ze weet dat het moeilijk is om te zorgen voor iets wat je niet kent, deelt ze deze kennis graag met je.

Begrip is de eerste stap naar een andere levenshouding. Laat haar je meenemen naar een duurzamer leven, naar de andere kant van te veel, door je te leren in connectie te staan met jezelf en de natuur en te ontdekken dat het leven daar veel rijker is.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Heb je interesse om, net als bovenstaande redacteuren, voor VolleMaanKalender.nl te schrijven en je verhaal te delen met een groot, gelijkgestemd publiek? Bekijk dan de oproep ‘Gezocht: (gast)bloggers‘ voor alle mogelijkheden en spelregels.