Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
10 kenmerken van sterrenbeeld Waterman
51
Sterrenbeeld

10 kenmerken van sterrenbeeld Waterman

10 kenmerken van sterrenbeeld Waterman

Van circa 22 januari tot 19 februari staat de zon in Waterman. Waterman is het meest innovatieve teken van de dierenriem en dol op z’n eigen vrijheid. Benieuwd naar de 10 kenmerken van sterrenbeeld Waterman? Lees dan verder!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Element: Lucht
Heersende Planeet: Uranus (en Saturnus)
Kwaliteit: Vast
Edelstenen: Jade
Geluksgetal: 8
Geluksdag: Zaterdag
Tegenovergestelde teken: Leeuw

Creatieve geest

Waterman heeft een onbeperkte en onbegrensde fantasie. Ze zijn succesvol in wat ze doen, vooral als dit is op het gebied van wetenschap en kunst.

Innovatie en vernieuwing

Waterman is een toekomstgericht en voortdurend vernieuwend teken. Waterman gelooft in vrijheid (in al z’n relaties) en probeert zichzelf te beschermen tegen afhankelijkheid. Zodra je de vrijheid van Waterman beperkt en hun mening niet respecteert, zal ‘ie zich van je afkeren.

Standvastigheid

Omdat Waterman een vast teken is, geeft hij de voorkeur aan langdurige relaties. Waterman zal altijd duidelijk zijn in wat hij/zij wil. Tegelijkertijd is Waterman een teken dat, dankzij zijn vernieuwende en open karakter, jou nooit zal vervelen omdat ze weer eens iets nieuws ontdekt hebben. Waterman heeft trouwens wel een hekel aan jaloezie en bezitterigheid.

Waterman en gevoelens

Waterman is geen sterrenbeeld dat zijn gevoelens gemakkelijk uitdrukt. Om deze reden kan Waterman vaak een onverschillige en emotieloze houding hebben, wat kan leiden tot veel misverstanden in samenhorigheid.

Humanitair

Waterman staat bekend om de liefde voor de mensheid. Een Waterman wordt gedreven door de wens om van de wereld een betere plek te maken en wil altijd anderen te helpen. Ook maakt een Waterman snel vrienden. Maar let op: echt diepgang zal Waterman niet meteen geven, daarvoor moet een vriendschap langer bestaan én moet een Waterman je echt vertrouwen.

Early adopter

Waterman is een echte trendsetter! Althans, in tech/technologie-wereld. Een early adopter: iemand die nieuwe technologie gauw omarmt. Wat zeggen we? Waterman máákt de nieuwe technologie.

Eerlijkheid

Waterman staat bekend om eerlijkheid en integriteit. Wil je zaken doen met een Waterman, of samen iets nieuws opstarten, dan weet je zeker dat alles duidelijk is en dat alles gezegd wordt.

Risico’s

Waterman is avontuurlijk teken. Hij wil risico’s te nemen. Met zijn optimisme, lef en ideeën voor de toekomst (en ook van zijn eigen zekerheid over wat waarheid is) durft Waterman te gaan waar anderen niet komen.

Temperamentvol

Een van de negatieve eigenschappen van Waterman is dat ze snel boos kunnen worden. Soms is zelfs niet eens duidelijk waar Waterman nou zo driftig om is, maar dit is simpelweg omdat ze zelf niet met emoties om kunnen gaan. Ze klappen dicht of worden juist verbaal.

Waterman kan soms arrogant zijn

Oeps, nog een negatieve eigenschap.Waterman kan soms arrogant zijn. Dat komt omdat dit teken gelooft in wat ‘ie zegt (anders zou Waterman z’n mond houden) vertrouwt hij op zijn eigen waarheid. Ook kan Waterman op anderen neerkijken, vooral op professioneel gebied. Een compromis met anderen sluiten is er nauwelijks bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.