Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Pick a card maart 2023
0
Orakel

Pick a card maart 2023

Maart kaarten 2023 achterkant header - Orakel - VolleMaanKalender.nl

Wat gaat maart 2023 jou brengen? Iedere maand legt Liane kaarten voor jou. Kies in dit artikel jouw eigen Helen met de elfen orakelkaart en ontdek welke boodschap jij mag horen deze derde maand van het jaar!

Voor maart 2023 heb ik gekozen voor Helen met de Elfen Orakelkaarten. Deze orakelkaarten kunnen je helpen op het gebied van jouw relaties, gezondheid en carrière. Ook kan je via deze orakelkaarten een diepere band krijgen met de elfen; de beschermengelen van de natuur en de experts in manifestatie.

Deze maand is het niet alleen de boodschap van de orakelkaart(en) belangrijk, maar ook het ontdekken van de beschermengelen van de natuur. Bij het woord elfen kan er misschien weerstand ontstaan, omdat het te ‘kinderlijk’ zal klinken. Laat dat idee los en zet het gelijk in jouw hoofd om als dat elfen beschermengelen van de natuur zijn. Het is zonde als je getriggerd wordt door het woord elfen en daardoor de gekozen boodschap niet serieus neemt. Je leest dit artikel niet voor niks ;-).

Drie kaarten: welke kies jij?

Er kan weer gekozen worden uit drie kaarten. Denk vooraf aan jezelf. Op welk gebied zoek jij meer verbinding met jezelf? Tune in op de kaarten. Sluit even jouw ogen om goed te voelen welke kaart(en) jij moet kiezen. Jouw intuïtie zal jou naar de betreffende kaart(en) leiden. Het is dus mogelijk dat je niet naar één, maar naar twee of zelfs naar alle drie de kaarten wordt geleid. Twijfel dan niet en lees de boodschap van de drie kaarten. Je hebt dan op meerdere vlakken verdieping met jezelf nodig.

Links is kaart 1, midden is kaart 2 en rechts is kaart 3.

De boodschap voor jou

  • Kaart 1: Probleem opgelost
  • Kaart 2: Positieve verwachtingen
  • Kaart 3: Wonderen van de natuur

Probleem opgelost

Op de kaart zie je een elf die een slang vast houdt, hetgeen je als een waarschuwing mag zien. Pas op voor negatieve mensen, sluit je daarvoor af door bijvoorbeeld een zwarte obsidiaan edelsteen bij je te dragen of een salie spray te gebruiken. Er wordt waarschijnlijk over je geroddeld, maar sta daar boven. Als je het moeilijk vindt om daar boven te staan, vraag dan hulp aan de beschermengelen van de natuur (de elfen).

De elfen willen jou laten weten dat het probleem, waarover jij je zorgen maakt, al is opgelost. Maak je niet druk, het komt echt goed. Je ‘moet’ niet denken: ‘ja, maar hoe wordt het probleem dan opgelost?‘. Ga in het gevoel zitten alsof het al is opgelost, want het ís al voor je opgelost. Je zult verrast zijn met de oplossing. Merk je nu nog niets, weet dat het in de aanloop naar de zomer opgelost zal zijn. Denk aan jezelf en niet aan anderen. Een ander moet eigen problemen oplossen.

Als je deze kaart hebt gekozen, zeg dan deze affirmatie elke dag op:

“Ik vraag of alle gevolgen van fouten en misverstanden ongedaan gemaakt worden, uit het verleden en uit het heden.”

Positieve verwachtingen

Op de kaart zie je een elf die hoop blijft houden, kijk maar eens naar haar handen. Er is licht aan het einde van de tunnel. Het zou toch zonde en jammer zijn dat je door jouw negatieve gedachtes en/of het geen geduld meer hebben, jouw wens ongedaan wordt gemaakt? Je bent er bijna; blijf het positieve verwachten!

Je hoopt zo dat jouw droom, doel of wens uitkomt en je voelt je teleurgesteld dat je nog geen resultaat ziet. Je had zulke positieve verwachtingen, maar begint deze kwijt te raken. Houd je vast aan jouw doelen, omdat je inmiddels weet dat jouw dromen uitkomen. Heb geduld en blijf positief.

Ga weer in het gevoel zitten alsof dagt wat je wenst al is uitgekomen. Lukt dat niet (zo) goed, vraag dan hulp aan de beschermengelen van de natuur.

Zeg deze maand dagelijks deze affirmatie op:

“Ik ben veilig, vol vertrouwen en zeker. Ik voel me blij over mijn toekomst.”

Ga naar buiten en lees de tekst van de derde kaart (Wonderen van de natuur), ook als je deze kaart niet erbij hebt gekozen.

Wonderen van de natuur

Ga de natuur in; zoek naar de wonderen van de natuur, ervaar de wonderen van de natuur. Probeer elke dag even naar buiten te gaan, al is het maar vijf minuten. Wat ook belangrijk is om zo nu en dan met jouw blote voeten buiten te staan, om goed verbinding te maken met de aarde. Ja, óók met dit koude weer is dat belangrijk, het hoeft zeker niet lang.

Je bent de verbinding met de aarde (wat) kwijt geraakt en daardoor kun je je neerslachtig voelen. Als je elke dag even naar buiten gaat, zal je merken dat je je snel weer fijner voelt. Ik merk, als ik bijvoorbeeld even in mijn tuin bezig ben geweest, dat ik veel beter slaap.

De kans is groot dat jouw innerlijke kind aandacht nodig heeft, kijk maar naar de bellen op de kaart. Wat deed je vroeger als kind als je buiten ging spelen? Ga terug in dat gevoel en als dat een negatieve ervaring was, maak daar dan gelijk een positieve ervaring van door te spelen. Natuurlijk klinkt dit makkelijker dan het is, maar elke positieve ervaring voor jouw innerlijke kind is er één!

Geniet van het buiten zijn, vooral nu het voorjaar is. Kijk goed om je heen en neem de kleuren en geuren in je op. Zodra je buiten bent, zeg dan deze affirmatie op:

“Ik vind het fijn om buiten in de natuur te zijn. Ik voel me versterkt door de zon, de frisse lucht, de planten en de dieren. Ik zorg heel goed voor ieder levend wezen, ook voor mezelf.”

Maart 2023 - Orakel - VolleMaanKalender.nl

Tot slot

Het is handig om de affirmatie(s) op een kaartje/blaadje te schrijven en in bijvoorbeeld je portemonnee te bewaren, zodat je de affirmatie(s) altijd bij je hebt. Bekijk de gekozen kaart(en) een aantal keer in maart of indien je deze ‘pick a card’ in een andere maand bekijkt, bekijk het dan in de betreffende maand een aantal keer.

Ik wens dat je de verbazingwekkende wereld van de elfen gaan ontdekken deze maand. Tot volgende maand!

Liefs Liane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨