Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Engelen en Romantiek pick a card reading voor december 2022
0
Orakel

Engelen en Romantiek pick a card reading voor december 2022

Engelen en Romantiek pick a card reading voor december 2022

Wat gaat december 2022 jou brengen? Iedere maand legt Liane orakelkaarten voor jou. Kies in dit artikel jouw Engelen en Romantiek orakelkaart en ontdek welke boodschap jij mag horen deze laatste maand van het jaar.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

En dan is het alweer december! Voor deze maand heb ik gekozen voor het kaartendeck ‘Engelen en Romantiek orakelkaarten‘ van Doreen Virtue. Omdat iedereen deze maand wel wat extra liefde kan gebruiken!

Er kan dit keer uit drie kaarten gekozen worden. Er vlogen eigenlijk vier kaarten uit, maar ik heb er eentje soort-van samengepakt in de boodschap. Ik twijfelde of ik die beiden separaat moest doen of niet, maar tijdens het schrijven van dit artikel kwam het er zo uit (dit automatische schrijven wordt ook wel automatisch schrift of scripting genoemd). Drie keuzes dus.

Engelen en Romantiek pick a card reading voor december 2022

Pick a card

Neem vooraf iets in jouw hoofd, waar jij wel een boodschap voor kan gebruiken in deze laatste maand van het jaar. Denk vooral aan de liefde. De liefde voor jezelf of de liefde in jouw relatie met iemand. Het hoeft niet per se om een romantische liefdesrelatie te zien, het kan ook voor een vriendschappelijke relatie staan waarover jij een vraagt hebt waar je antwoord op wilt hebben.

Sluit je ogen en tune in op de kaarten die je hierboven ziet… Welke kaart voel je rechtstreeks in jouw hart?

Nummer 1, nummer 2 of nummer 3…

Jouw intuïtie zal jou naar de juiste kaart voor jou leiden, waarover jij antwoord krijgt op je vraag. Maar het is ook mogelijk dat je naar twee of zelfs naar alle drie de kaarten wordt verwezen. Twijfel dan niet en lees alle drie de kaarten. Je hebt dan duidelijk meer dan één boodschap nodig.

Kies nu jouw kaart, vóórdat je verder leest.

Welke kaart je ook hebt gekozen en welke boodschap je ook krijgt: lees deze een aantal keer deze maand. Dit wordt jouw mantra!

Indien een boodschap behorende bij een kaart jou niet gelijk iets zegt, laat het dan even los en lees het over een paar dagen nog een keer. En vraag (actief) hulp aan je engelen.

Omgedraaide kaarten

Engelen en Romantiek pick a card reading voor december 2022

En dan de kaarten voor december 2022… Dit zijn:

Eigenlijk verbaasden deze kaarten mij niet in verband met de komende feestdagen! Het zal jullie niet verbazen als je niet maar één kaart kon kiezen. Net zoals manifesteren een duidelijk hoofdthema was voor het afgelopen jaar, is dat let op tekens duidelijk ook. Ook passen alle kaarten weer mooi bij elkaar.

Let op tekens

Er zijn waarschuwingssignalen!

Engelen en Romantiek Let op Tekens

Oh oh, met deze kaart zal je misschien niet zo blij zijn… Of juist wel? Je wordt gewaarschuwd en dat moet je niet te licht opnemen. Of dit nu in een beginnende relatie is of een langdurige relatie betreft; er is ergens iets wat niet klopt.

Je weet dat eigenlijk ook al wel en krijgt het nu bevestigd door het kiezen van deze kaart.

Je zal NU toch echt de realiteit onder ogen moeten gaan zien. Zeker met de feestdagen in zicht is het tijd om uit te zoeken wat er aan de hand is/wat er speelt tussen jou en de ander. Alleen is de kans groot dat jouw partner niet wilt praten. Of eigenlijk: dat praten niet zoveel zin meer heeft. Tenzij je ook de derde kaart hebt gekozen, in dat geval werkt het gesprek wel.

Alles wat jij dacht dat er aan de hand is, is er waarschijnlijk ook aan de hand. Jij weet precies waar ik het over hebt en hopelijk zie je nu wel in dat de ander niet te veranderen is. Het is namelijk niet de eerste keer dat je hem/haar verdenkt van deze situatie(s).

Eindelijk ga je nu de stappen zetten die nodig zijn (en dat zal niet makkelijk zijn). Of de ander gaat de nodige hulp zoeken, maar dat is afhankelijk van de situatie en de manier waarop hij/zij reageert op het moment dat je hem/haar met de situatie confronteert.

Ik wens je hierbij veel kracht om de stap te zetten die nodig is (en waar je nu echt niet meer omheen kan). Denk alsjeblieft aan jezelf, zo voordat het nieuwe jaar begint. Denk niet ‘dan trek ik het door tot na de feestdagen’, je hebt genoeg toneel gespeeld.

Het kan eventueel ook zo zijn dat je het nog niet onder ogen kan/wilt zien of dat het nog niet zo ernstig is. Dat het een ‘rood vlaggetje’ is in plaats van een ‘rode vlag’ die wappert. Zie deze kaart dan alsjeblieft als een waarschuwing dat als je niks doet, dat het dan wel de kant op gaat zoals ik beschreven heb.

Familieaangelegenheden helen

Je liefdesleven zal er wel bij varen als je je ouders vergeeft.

Engelen en Romantiek Familieaangelegenheden helen

Daar is het woord ‘vergeven’ weer. Vorige maand ben ik daarop ingegaan en nu komt het dus weer terug. Alleen is het nu duidelijk dat het gaat over de ouderfiguren in je leven. Dit zodat én de relatie met jezelf én ook jouw liefdesrelatie beter zal zijn. Waarschijnlijk zit je of met jezelf in de knoop of heb je niet echt succes met het vinden van (of houden van) een liefdesrelatie.

Iemand vergeven betekent NIET dat je iemand zijn/haar gedrag goedkeurt! Vergeet dit vooral niet, want dit is wel wat veel mensen denken en daardoor het vergeven een onmogelijke opgave vinden. Het gaat erom dat je de negatieve energie van die ander loslaat, dat je die energie niet langer bij jou blijft dragen en daardoor bijvoorbeeld de verkeerde liefdespartner aantrekt.

Je kan op verschillende manieren iemand vergeven en daarbij kan je ook de hulp van je engelen vragen. Een brief aan degene die je wilt of meer moet vergeven kan zeer bevrijdend werken. Schrijf alles op wat je dwarszit over jouw vader en/of jouw moeder en verbrandt daarna deze brief. Het opsturen van die brief zal je eerder meer schade bezorgen dan dat het helend zal werken. Dat denk je misschien van wel, maar het zal helaas niks oplossen. Jouw ouders zullen en kunnen denken dat zij het op hun manier goed hebben gedaan, omdat zij de opvoeding van hun ouders hebben overgenomen. Het zal alleen maar meer strijd geven en dat is precies wat jij niet nodig hebt. Je kan, afhankelijk of jouw ouders ervoor open staan, een gesprek aangaan. Dat is toevallig ook de derde kaart. Als je dus deze kaart en de derde kaart hebt gekozen, dan weet je dat je wel het gesprek kan aangaan met jouw vader en/of jouw moeder.

In het boek van Willemijn Welten, Wonderen manifesteren, kun je uitgebreid verder lezen over het vergeven van iemand. In ieder geval zal jouw leven enorm veranderen als je hebt leren vergeven. Er zal veel meer liefde in jouw leven komen, zowel voor jezelf als in een liefdesrelatie.

Hoe mooi zal het zijn, als je het nieuwe jaar zo kan beginnen?!

Zie deze kaart alsjeblieft als teken dat vergeven echt nodig is en dat je er niet langer mee kunt wachten. Ook hier geldt dat je niet moet wachten tot na de feestdagen in verband met de lieve vrede tijdens deze feestdagen.

Ik wens je succes met het vergeven van jouw vader en/of jouw moeder. Je kan het, écht! Je ziet deze kaart niet voor niks.

Het hoeft natuurlijk niet zo heftig te zijn zoals hier beschreven, uhh, hoe het over kan komen. Ik zet er een sterke energie achter om het te benadrukken dat het belangrijk is dat je gaat leren vergeven. Als je jouw vader en/of jouw moeder hebt vergeven, kan je in jouw verdere leven iedereen vergeven. Je hebt namelijk ingezien dat vergeven dus niet is iemand zijn/haar gedrag goedkeuren, maar dat het jouzelf rust geeft.

Gesprekken van hart tot hart

Bespreek je gevoelens in alle eerlijkheid met elkaar.

Engelen en Romantiek Gesprekken van hart tot hart

Heb je voor kaart drie gekozen, dan is Gesprekken van hart tot hart jouw kaart. De boodschap? Het gaat erom dat je een goed gesprek met jouw partner aangaat en daarin vooral eerlijk bent over jouw gevoelens. Het zal misschien spannend zijn en misschien denk je al te weten hoe hij/zij zal reageren. Maar het punt is: je weet niet hoe hij/zij zal reageren. Je kunt het niet invullen voor een ander. Daarnaast: je bent nog nooit zo eerlijk geweest over jouw gevoelens en dus kan je niet weten hoe daarop gereageerd wordt.

Als je eerlijk bent over je gevoel, zal je verbaasd zijn wat voor een positief effect dit zal hebben op jouw relatie met diegene. Het lijkt misschien negatief, maar dat is het juist niet. Door jouw eerlijkheid wordt er eindelijk het één en ander duidelijk, waardoor er veel meer begrip voor jou als individu zal zijn. Door jouw eerlijkheid zal de ander ook eerlijk durven te zijn en hierdoor zullen jullie groeien, zowel persoonlijk als in jullie relatie.

Hoe fijn zal het zijn om dan zo het nieuwe jaar in te gaan?!

Weg met alle onbegrip tussen jullie!

Alsjeblieft; zorg ervoor dat je het gesprek van hart tot hart nog voor de feestdagen houdt, zodat die feestdagen vrij zijn van niet-uitgesproken woorden. Leer er ook van; wees voortaan altijd eerlijk en stop jouw gevoelens niet weg ten opzichte van de ander. Je kwetst iemand juist meer door niet eerlijk te zijn. En vooral jezelf kwetst je het meeste.

Tot slot…

Pff, wat een kaarten zo aan het eind van het jaar. Ik heb getwijfeld om dit te plaatsen en andere kaarten te pakken. Hetgeen ik regelmatig op het laatste moment nog doe, trouwens. Maar deze keer moet ik dit doorgeven en ook met de zwaarte erachter. Het zal niet voor iedereen zo heftig zijn, maar voor een aantal zal het een pittige tijd kunnen worden.

Het is zo belangrijk om er weer op gewezen te worden om op tekens te letten, te leren vergeven en om eerlijk van hart tot hart te kunnen praten. Ik vind het gevoelsmatig zelf niet zo leuk om zo het jaar af te sluiten, maar ik moet eerst uit deze kaarten laten kiezen. De meesten zullen ook begrijpen waarom ik deze keuze heb gemaakt en een aantal zullen achteraf begrijpen waarom.

Nogmaals wens ik een ieder sterkte met de taken die voor jullie liggen. Vertrouw erop dat het nodig en dat je uiteindelijk erdoor zal groeien EN die groei heb je nodig in het nieuwe jaar.

Fijne Feestdagen!

Liefs Liane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨