Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
10 kenmerken van sterrenbeeld Vissen
0
Sterrenbeeld

10 kenmerken van sterrenbeeld Vissen

10 kenmerken van sterrenbeeld Vissen

Van circa 19 februari tot 20 maart staat de zon in Vissen. Dit teken is de spirituele verbinder. Vissen zweeft graag rond in een eigen droomwereld en dat maakt ze super creatief. Benieuwd naar de 10 kenmerken van sterrenbeeld Vissen? Lees dan verder!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

  • Element: Water
  • Heersende Planeet: Neptunus
  • Kwaliteit: Veranderlijk
  • Edelstenen: Aquamarijn en Maansteen
  • Geluksgetal: 3
  • Geluksdag: Donderdag
  • Tegenovergestelde teken: Maagd

De creatieve artiest van de dierenriem

Vissen zijn de creatieve artiesten van de dierenriem. De artistieke kant van dit sterrenbeeld is namelijk erg aanwezig. Als je een Vissen bent, dan heb je een grote interesse in kunst en creativiteit. Misschien heb je zelfs een baan in de kunstwereld of een creatief beroep?

Vissen is gevoelig

Vissen zijn erg medelevend en empathisch. Ze kunnen zelfs genade hebben met personen die hen onrecht hebben aangedaan. Het hart van Vissen is erg gevoelig, dus kunnen ze de situatie snel vergeven.

Sterke intuïtie

Heb je advies nodig? Vertrouw op de intuïtie van Vissen. Hun intuïtie laat hen nooit in de steek. Wat Vissen ook doen; ze luisteren eerst naar hun onderbuikgevoel.

Sterrenbeeld Vissen houdt van veiligheid

Vissen neemt geen risico’s. Ze onderzoeken elke gebeurtenis nauwkeurig en denken goed na over elk detail, bij elke actie en gebeurtenis.

Vissen heeft oog voor detail

Vissen staan erom bekend dat ze nadenken over de kleinste details. Volgens hen staat esthetiek (hoe iets eruitziet en hoe iets overkomt) voorop. Daarom denken ze na over elk detail dat zich om hen heen bevindt. Klopt het plaatje? Check!

‘Dream big, they say’

Vissen kunnen zoveel dromen dat ze verstrikt raken in hun dromen en de waarheid niet goed meer kunnen zien. Dit kan het dagelijkse leven soms moeilijk maken. Vissen wil alles bereiken door groots te dromen, maar soms kan dit wel wat overdreven zijn.

Waterteken Vissen

Omdat Vissen een waterteken is, is het puur. Ze zijn zuiver van hart en altijd eerlijk. De valkuil voor Vissen? Ze denken dat de mensen om hen heen ook zo zijn en geloven veel van wat hen wordt verteld.

Vissen en de liefde

Romantisch, dromerig en intuïtief. De positieve kant van Vissen en de liefde is dat ze het meest romantische teken uit de dierenriem zijn. Maar dat dromerige heeft een keerzijde. Vissen zijn soms onrealistisch. Ze hebben de neiging om een eigen fantasiewereld te creëren, vaak een meer sprookjesachtige wereld, weg van de (soms harde) realiteit.

Vanwege hun gevoeligheid raken ze sneller ‘gewond’ in hun relaties. Door hun zelfopofferend gedrag kunnen ze open blijven staan voor zulke ‘pijn’.

Eigen wereld

Hoewel dit sterrenbeeld er speels en vrolijk uitziet, keren ze graag terug naar hun innerlijke wereld. Ze dromen en idealiseren in hun eigen wereld.

Sterrenbeeld Vissen en hun gevoel

Vissen is het teken van liefde en universele eenheid. Met deze kenmerken hebben ze een kant die de gevoelens van anderen diep begrijpt. Ze kunnen de pijn van anderen aanvoelen en dit gebruiken om hen te helpen. Let op: deze kenmerken kunnen hen ook meesleuren in een dienende rol in relaties.

Shop Sterrenbeeld Vissen items

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨