Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Oktober 2022: wat is de energie voor jou? Pick a card
0
Orakel

Oktober 2022: wat is de energie voor jou? Pick a card

Oktober 2022: wat is de energie voor jou? Pick a card!

Wat gaat oktober 2022 jou brengen? Iedere maand legt Liane orakelkaarten voor jou. Kies jouw kaart en ontdek welke boodschap jij mag horen.

Voor oktober heb ik weer een kaartendeck van Doreen Virtue gebruikt. Deze keer zijn het de Engelstalige kaarten Butterfly Oracle Cards for Life Changes geworden. Elke kaart (het deck kent in totaal 44 kaarten) is voorzien van een mooie vlinder, omdat vlinders bij uitstek de bijzondere transformatie kunnen laten zien.

Waarom? Verandering hoort bij het leven. Soms is verandering angstaanjagend en soms is verandering opwindend/fijn. Deze kaarten zorgen ervoor dat je de verandering in jouw leven begrijpt en ernaar kunt handelen.

Ik had van dit kaartendeck eerder al een kaart voor mezelf gebruikt: You are stronger than you know’. Een zeer toepasselijke kaart voor mij vanwege (helaas) nieuwe gezondheidsproblemen.

Lees ook: Astrologie kalender oktober 2022

Oktober 2022 - wat is de energie voor jou Pick a card

Pick a card

Omdat ik de boodschap van deze kaart erg voel en omdat de kaarten zo mooi zijn, heb ik drie kaarten voor jullie om uit te kiezen (bekend als Pick a Card). Het is belangrijk dat je vooraf al iets in jouw hoofd hebt (met betrekking tot de maand oktober), voordat je gaat voelen welke kaart voor jou is.

Sluit je ogen en tune in op de kaarten die je hierboven ziet…

Nummer 1, nummer 2 of nummer 3: welke kaart voelt voor jou?

Jouw intuïtie zal jou naar de kaart leiden. Het kan trouwens wel zo zijn dat je gelijk al voelt (zonder enige twijfel): kaart nummer x is voor mij. Dan is de bijbehorende boodschap extra belangrijk voor jou.

Welke kaart je ook kiest en welke boodschap je ook krijgt: lees deze een aantal keer deze maand. Dit wordt jouw mantra!

Indien een boodschap behorende bij een kaart jou niet gelijk iets zegt, laat het dan even los en lees het over een paar dagen nog een keer. De kans is groot dat je óf door het weer lezen van de boodschap óf gewoon ineens iets hebt van OHJA, dát wordt ermee bedoelt. Je kiest namelijk niet voor niets juist die kaart.

Oktober 2022 - wat is de energie voor jou Pick a card

En dan de kaarten voor oktober… Dit zijn:

  • Kaart 1: Sentimental feelings
  • Kaart 2: Heavenly signs
  • Kaart 3: Finances

Scroll naar onderen en vind jouw kaart en bijbehorende boodschap.

Sentimental Feelings

Sentimental feelings

Heb jij gekozen voor de eerste kaart? Dan is Sentimental feelings voor jou. Deze kaart wil jou duidelijk maken dat je nog een stuk van jouw verleden te verwerken hebt om verder te kunnen met jouw leven. Misschien is er iets gebeurd of heb je iets gezien/gehoord wat jou heeft getriggerd om aan jouw verleden te denken. Je dacht dat je dat stuk van al geheeld had, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Het raakt jou enorm en eigenlijk weet je nu gelijk waar ik het over heb.

Ga er echt deze maand mee aan de gang, zodat je met een schone lei het nieuwe jaar ingaat. Eventueel kan je ook hulp zoeken als het je niet lukt om het zelf te helen. Hulp zoeken hoeft niet in de vorm van een therapeut te zijn, al kan dat in bepaalde situaties/omstandigheden misschien wel beter zijn. Het kan ook door hulp te vragen aan mensen die jouw verleden kennen en die bepaalde vragen van jou kunnen beantwoorden, zodat één en ander duidelijk wordt.

In ieder geval schrik je even, maar als snel zie je in dat het toch echt nodig is om er iets aan te doen om verder te kunnen komen in jouw leven. Om niet steeds dezelfde fouten te maken, om het verleden goed los te laten. De deur goed achter je te sluiten, zodat je door die nieuwe veelbelovende deur kan stappen. SUCCES, je kan het!

Heavenly Signs

Heavenly signs

Heb jij voor kaart 2 gekozen, dan is Heavenly signs de boodschap voor jou voor deze maand.

Waarschijnlijk zie je de laatste tijd, ondanks dat het kouder wordt, regelmatig een vlinder. Een vlinder wordt vaak gezien als een teken van een overleden dierbare. Er zijn ook andere tekens die je kan krijgen van overleden dierbaren en de engelen, zoals het zien van regenbogen, veren en vogels. Als je een bepaalde vogel ziet, zoek eens de spirituele betekenis van die bepaalde vogel op (tip: gebruik de zoekbalk van deze site); het zal je doen verbazen! Het kan jou een fijn gevoel geven dat je toch nog boodschappen krijgt van jouw zo gemiste overleden dierbare(n). Je weet ook gelijk van wie de boodschap komt als je een teken uit de natuur krijgt. Ook het vinden van een muntje op straat, het ruiken van een bepaald luchtje/geurtje of het horen van een liedje kan een teken zijn van een overleden dierbare.

In ieder geval krijg je deze maand regelmatig een teken, omdat je het oh zo nodig hebt. Soms mis je iemand meer dan anders en dat zal deze maand zo zijn. Juist nu de dagen donker worden, en korter. Het gemis word je deze maand even teveel. Let vooral op zulke momenten extra op de tekens. Jouw zo gemiste overleden dierbare(n) laten weten dat zij over jou waken.

Het zal je een liefdevol gevoel geven als je zo’n teken ziet, hoort of ruikt. Ga ook op deze tekens vertrouwen, omdat zij jou helpen in het dagelijks leven. Als je weet en voelt dat zij over jou waken, zal jij meer vertrouwen hebben in wat het leven jou (nog) zal brengen.

Doreen Virtue heeft trouwens een bijzonder mooi kaartendeck om boodschappen van overleden dierbaren te geven: ‘Talking to Heaven‘. Met dat kaartendeck heb ik zoveel mensen gerust kunnen stellen en dat is ook voor mij een heel fijn gevoel. Misschien dat ik dat kaartendeck volgende maand ga gebruiken (of ik wacht op de maand december in verband met de feestdagen – tijdens de feestdagen kunnen de meesten wel een specifieke boodschap gebruiken van hun overleden dierenbare(n)). Laat het me weten in de reacties!

Finances

Finances

Kaart 3 – Finances – is jouw kaart voor oktober 2022. Tja, dat deze kaart eruit is gevlogen is niet zo vreemd in deze tijd dat alles zoveel duurder is geworden. Maar deze kaart is niet per definitie negatief. Ondanks dat alles duurder is geworden, zul je toch positief moeten blijven.

En ook zal je ook verbaasd zijn wat er deze maand naar je toekomt. Natuurlijk kan je op jouw elektra en gas letten door de verwarming lager als voorheen te zetten, door korter te douchen en zo zijn er nog veel meer besparing tips op het internet te vinden.

Deze kaart wil dat je aandacht gaat besteden aan jouw inkomsten en uitgaven. Maak een overzicht wat er binnenkomt en van wat eruit gaat. Je zal waarschijnlijk ook uitgaven tegenkomen waarvan je dacht dat je dat allang niet meer had. Meten is weten en dat is nu helemaal belangrijk. Een kasboekje bijhouden kan besparingen opleveren, omdat je je dan meer bewust ervan bent wat je uitgeeft.

Ga ook eens op internet kijken op welke toeslagen jij recht hebt? Kijk bijvoorbeeld eens bij de belastingdienst, maar ook bij jouw gemeente. En er is meer wat jouw inkomsten zal doen stijgen. Ik kan er niet bij een ieder de vinger opleggen, maar ik voel dat er inkomsten over het hoofd worden gezien. Ook kan er geld uit onverwachtse hoek komen.

Voor sommigen kan deze kaart betekenen dat het nu tijd is om voor jezelf te beginnen, al klinkt dat misschien juist in deze tijden vreemd. Indien je al langere tijd twijfelt om voor jezelf te beginnen: begin en stel het niet langer uit. Het plan wat jij in jouw hoofd hebt zal gaan slagen. Je hebt al zoveel voorbereidingen gedaan en eigenlijk kan je geen excuses meer bedenken.

Ten slotte denk je misschien dat het nu geen tijd is om promotie te vragen, maar als je dat anders wel had gedaan – doe dat dan nu ook! Je hebt het verdiend en dat zal jouw werkgever en of leidinggevende ook vinden. Je zal verbaasd zijn hoe gemakkelijk er wordt gezegd: je hebt gelijk, dat verdien je ook na al jouw harde werken. Je kan natuurlijk niet zomaar om een promotie vragen, maar ik denk dat degenen voor wie dit geldt het gelijk weten: dit is voor mij bedoeld.

Tip: Zelf blaas ik op elke eerste van de maand kaneel via mijn voordeur mijn huis in en zeg dan de volgende intenties op. Dit brengt voorspoed.

  • Ik trek overvloed aan
  • Ik trek geld aan
  • Ik ben een geldmagneet
  • Geld houdt van mij
  • Ik houd van geld

Afgelopen juni heb ik voor het eerst kaneel geblazen, toen ik er een video op TikTok over zag. Sindsdien krijg ik elke maand geld uit onverwachtse hoek, zoals een schenking van mijn ouders, teveel betaalde rente van leningen uit zelfs een ver verleden, spullen die ik maanden te koop had staan werden ineens allemaal verkocht, en zo nog een aantal inkomsten.

Ik wens een ieder kracht voor deze maand, omdat het nogal intens kan worden. Of het nu te maken heeft met het helen van jouw verleden, het vertrouwen hebben in jouw financiën of het grote gemis van een overleden dierbare.

Liefs Liane

(1) Comment

  1. Weer een toepasselijke kaart en weer zo kloppend. Ik mis de laatste dagen moeders heel erg. Ik pik net kaart 2. Zo kloppend weer. Dank meis 😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨