Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Een nieuwe reeks op VolleMaanKalender.nl: Spirituele Powervrouwen
0
Business Nieuws

Een nieuwe reeks op VolleMaanKalender.nl: Spirituele Powervrouwen

Een nieuwe reeks op VolleMaanKalender.nl: Spirituele Powervrouwen

Nieuw op VolleMaanKalender.nl: Spirituele Powervrouwen! In deze reeks interviews lichten wij vrouwen uit die bezig zijn op ’t gebied van astrologie, spiritualiteit of de maan. Je leert over diverse werkzaamheden én kunt zelf aan de slag met de tips, tools & tricks die zij met jou delen!

Binnenkort publiceren we de eerste verhalen. Wil je je aanmelden voor deelname of ken je iemand die hieraan mee zou moeten doen? Lees dan verder!

Meld je aan en vertel jouw verhaal

Wil je ook uitgelicht worden als spiritueel powervrouw? Meld je dan aan en vertel jouw verhaal! Je hoeft níet als zelfstandige te werken. Ook als je in loondienst werkt of iets hobbymatig doet, ben je van harte welkom om je aan te melden.

De kleine regeltjes voor deelname ❤️

  • Ben jij bezig op ’t gebied van astrologie, spiritualiteit of de maan en wil jij jouw verhaal delen op ons platform? Meld je dan nu aan voor de nieuwe reeks ‘Spirituele Powervrouwen’!
  • Dit is géén plek om een puur marketing- of reclamepraatje te doen. Als dat je intentie is, dan mag je dit aan je voorbij laten gaan.
  • Als je verhaal niet bij de doelgroep of het platform van VolleMaanKalender.nl past, dan is dat natuurlijk erg jammer, maar dan kunnen wij het niet publiceren.
  • De eindredactie en SEO-check wordt door ons gedaan. Dit is natuurlijk alleen maar om ’t verhaal lopend te maken en beter vindbaar voor Google.
  • Je ontvangt van ons een link/tag naar je site of social media kanaal.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨