Aardetekens in astrologie - VolleMaanKalender.nl

De drie aardetekens in de astrologie zijn Stier, Maagd en Steenbok. Aarde staat voor groei, creëren en bewaken. Daarnaast staan aardetekens bekend om hun goede zintuigen en voelsprieten. They know what’s going on. Aardetekens voelen zich – niet geheel verrassend – vaak fijner in de vrije natuur.

Ben jij een aardeteken? Aardetekens zijn meestal mensen die gericht zijn op dat wat reeel is, waardoor ze productief kunnen zijn en tastbare resultaten creëren. Ook opgeruimd zijn en projecten tot bloei brengen zijn zaken die aardetekens op het lijf zijn geschreven. En dat is een voordeel, maar als er teveel in doorslaat dan kan het een nadeel worden.

Aardetekens houden van de basis. Ze zijn de bouwers: langzaam, maar vastberaden en zeker. Loyaliteit en stabiliteit zijn belangrijk en wanneer mensen in hun omgeving het moeilijk hebben, staan zij voor hun klaar.

Ooit van de term workaholic gehoord? Of ben je ontzettend koppig? Een Stier gaat er head-first in, en een Steenbok zet te hakken in het zand. Maagden kunnen ontzettend perfectionistisch zijn.

Aardetekens kunnen (emotionele) watertekens helpen hun doelen op een praktische manier te bereiken. Voor vuurtekens bieden zij een structuur om doelen te bereiken en voor luchttekens zijn ze ‘down to earth’ en pragmatisch.

Waar gaan aardetekens in astrologie het beste mee samen?

❤️ Aardetekens gaan ‘t beste samen met andere aardetekens of met watertekens (Kreeft, Schorpioen en Vissen), zowel vriendschappelijk als relationeel.

💡In de astrologie worden de sterrenbeelden opgedeeld in vier elementen, te weten vuur, aarde, lucht en water.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.