Samenwerken

Hi! Leuk dat je informatie zoekt over samenwerken met VolleMaanKalender.nl: dé go-to website voor info rondom de maanspiritualiteit en astrologie. Alles met het oog op health & happiness, inclusief een vleugje psychologie.

Wil je met ons samenwerken? Leuk! Met gemiddeld zo’n 65.000 unieke bezoekers per maand, waarvan zo’n 90% vrouw is (het merendeel in de categorie 25-34 jaar), kunnen we trots zijn op het bereik in deze (in populariteit groeiende) niche. Die bezoekers bekijken samen gemiddeld meer dan 120.000 pagina’s in de maand. Een bezoeker van deze website klikt dus graag door. En deze cijfers blijven alleen maar groeien, mede door het wekelijkse aanbod van nieuwe artikelen en producten!

Artikelen en pagina’s worden altijd geschreven met de bezoeker in gedachte. Wat wil de doelgroep lezen? Daar baseren we de content op. Maar – niet onbelangrijk – we houden altijd de zoekmachines ook zeer actief in het achterhoofd. Door zoekwoorden en zoekintenties te monitoren en te raadplegen, zorgen we ervoor dat artikelen langdurig indexeren in bijvoorbeeld Google. Evergreen content, dus. Werk je met ons samen, dan worden de items dus gebaseerd op deze principes en zijn ze ‘lang houdbaar’.

Op Facebook hebben we meer dan 2.000 volgers, er zijn zo’n 1500+ nieuwsbrief abonnees en op Instagram hebben we bijna 7.000 volgers. Los van de cijfers heeft VolleMaanKalender.nl een niche doelgroep die zeer geïnteresseerd is in de content. Posts en stories scoren om die reden dan ook goed als ‘t gaat om bereik en engagement.

De (jonge) man en vrouw die onze site bezoekt, kan op VolleMaanKalender.nl een mooie mix vinden tussen no-nonsense spirituele content, leuke items om te shoppen en praktische tips en how-to’s voor het dagelijkse leven.

Wil je samenwerken, bijvoorbeeld in de vorm van een editorial, barter, review of winactie, neem dan contact op met Nadi via dit e-mailadres, zodat we de samenwerking kunnen bespreken. Je kan ook onderstaand contactformulier invullen.

Of bekijk de mogelijkheden en tarieven in onze mediakit van LinkPizza. LinkPizza brengt influencers en content creators samen met adverteerders.

We kijken uit naar je bericht!