Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Heb je een (levens)vraag? Trek dan hier je orakelkaart voor antwoorden!
0
Orakel

Heb je een (levens)vraag? Trek dan hier je orakelkaart voor antwoorden!

Levensvragen Orakel

Heb je een belangrijke (levens)vraag? Het Orakel van de Aartsengelen kaartendeck geeft de boodschappen door van de vijftien aartsengelen, beantwoordt belangrijke levensvragen en helpt hoe je de aartsengelen kan raadplegen. Lees dit artikel van Liane, kies een orakelkaart en ontdek de boodschap voor jou!

Voor dit artikel heb ik gekozen voor ‘Het Orakel van de Aartsengelen‘; voor mij mijn eerste kaartendeck dat ik van Doreen Virtue kocht. Bij Doreen Virtue heb ik (via Hay House) de online cursus Certified Angel Card Reader gevolgd. Vanuit deze cursus heb ik veel geleerd over het geven van reading, maar ook welke kaartendecks je voor bepaalde vragen het beste kan gebruiken om specifieke antwoorden te ontvangen.

Het antwoord op jouw (levens)vraag zal in één of meerdere kaarten te vinden zijn!

Sluit even jouw ogen om goed te voelen welke kaart jij mag kiezen. Jouw intuïtie zal jou naar de betreffende kaart leiden…

Heb je je kaart gekozen? Mooi! Dit zijn de drie kaarten…

  • Kaart 1: Ga naar buiten!
  • Kaart 2: Kristalheldere intenties
  • Kaart 3: Moeilijkheden overwinnen

Kaart 1: Ga naar buiten!

Aartsengel Jophiël: ‘Ga naar buiten, adem de frisse lucht in en verblijf in de vrije natuur om al je inspanningen los te laten en nieuwe creatieve ideeën op te doen.’

Wederom een boodschap dat je naar buiten moet. In maart 2023 heb je misschien wel de kaart: “Wonderen van de natuur” gekozen. Indien je deze kaart vorige maand niet had gekozen, adviseer ik je om de boodschap van die kaart te lezen.
Al heb je het nog zo druk, ga toch echt even naar buiten en adem de frisse lucht goed in!

Ruik aan de opkomende narcissen die je nu overal ziet staan, kijk naar de bloemen die langzaam steeds meer opkomen. Neem het even allemaal in je op en voel op dat moment de stress van je afglijden. Als je wel (even) naar buiten gaat, zal je merken dat je weer opgeladen bent en creatiever zal zijn. Als je moeite hebt om het ‘naar buiten gaan’ te plannen, roep aartsengel Jophiël aan. Deze aartsengel zorgt ervoor dat je de rust vindt om tussen alle afspraken door naar buiten kan gaan. Het is namelijk ook noodzakelijk indien jouw energie laag is. Lagere energieën worden in de buitenlucht makkelijker gezuiverd en daardoor zal je positiever in het leven staan!

Nu het lente is zal ‘het naar buiten gaan’ voor de meesten een stuk makkelijker zijn dan in de winter, maar zorg ervoor dat je ook dan ‘het naar buiten gaan’ in jouw agenda zet. ‘Het naar buiten gaan’ kan ook zijn jouw tuin of balkon weer klaar maken voor de zomer; het hoeft niet persé een wandeling van een half uur te zijn… Niet iedereen die dit leest, houdt namelijk van wandelen. Het gaat erom dat je buitenlucht tot je neemt; adem een aantal keer diep naar jouw buik in en weer langzaam uit.

Kaart 2: Kristalheldere intenties

Aartsengel Michaël: ‘Wees helder en duidelijk in wat je wenst en concentreer je erop met een vaste overtuiging.’

Tja, daar is weer een kaart met betrekking tot manifesteren…. Heb voor jezelf duidelijk wat jouw intenties zijn. Visualiseer hoe jouw intenties eruit zien als deze zijn uitgekomen; wat voel je, wat ruik je, wat hoor je? Schrijf gedetailleerd op wat je gevisualiseerd hebt; maak eventueel een moodboard als je dat makkelijker vindt. Voor sommigen is visualiseren namelijk niet zo makkelijk, maar onthoud dat als je er eigenlijk aan denkt, dat dat ook al visualiseren is. Je zendt uit wat je wilt en het Universum pakt dat op.

Deze kaart heb je gekozen, omdat je nog duidelijker jouw intenties door mag geven en het beter mag visualiseren. Het moet echt kristalhelder voor jou zijn wat jij graag wilt. Je kan en mag alles wensen wat je maar wilt, ook als je d

enkt dat het nooit zal uitkomen. Visualiseer ook niet hoe je er komt, maar dat je het al hebt gekregen en of dat je er al bent! Fantaseren is ook visualiseren dus er zijn genoeg mogelijkheden om jouw intenties kristalhelder door te geven. Eventueel kan je aartsengel Michaël om raadt vragen. Als je kobaltblauwe lichtflitsen (in jouw ooghoeken) ziet, weet dan dat aartsengel Michaël bij je is.

Kaart 3: Moeilijkheden overwinnen

Aartsengel Jeremiël: ‘Het ergste ligt nu achter je en je hebt elke uitdaging uit het verleden overwonnen.’

Hé hé, eindelijk is het ergste voorbij. Wat een opluchting dat het je gelukt is om bepaalde uitdagingen te hebben overwonnen! Kijk alleen nu niet verbitterd terug, maar met liefde voor jezelf en anderen. JIJ hebt die uitdagingen overwonnen, omdat je toch diep van binnen wist dat je er sterker uit ging komen. Geef jezelf daarom ook een compliment dat jij jouw weg hebt gevolgd en je niet hebt laten leiden door anderen/ Je hebt er zoveel van geleerd en niet alleen uit de recentelijke uitdagingen, maar eventueel ook die uit het (verre) verleden.

Schaamte en of schuldgevoel mag je loslaten, omdat bij je dragen totaal niet nodig is. Jouw positiviteit heeft een belangrijke rol gespeeld, blijf positief wat er ook op jouw pad komt. Je weet nu dat jouw positieve uitstraling liefdevolle oplossingen aantrekt en je hoeft je dus geen zorgen meer te maken. Je begrijpt ineens zoveel meer en dat geeft rust en vertrouwen in de toekomst.

Indien je toch nog met wat wrok naar jezelf, maar vooral naar anderen zit roep dan aartsengel Jeremiël aan. De naam Jeremiël betekent ‘Gods Goedheid’ dus als je deze aartsengel aanroept, geeft hij jou al zijn goedheid en ook aan iedereen die erbij was betrokken. Deze aartsengel begeleidt jou en anderen om liefdevol met elkaar om te gaan.

Bekijk en lees de gekozen kaart(en) eventueel een aantal keer. Het is belangrijk dat je zo nu en dan even aan de boodschap wordt herinnerd.

Liefs Liane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨