Vuurtekens in de astrologie - VolleMaanKalender.nl

De drie vuurtekens in de astrologie zijn Ram, Leeuw en Boogschutter. Vuur is energie. Vonken. Vlammen. 🔥 De vuurtekens staan voor het leven en de energie. Het ego, de passie en voor optimisme.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Vuurtekens houden van aandacht. Ze zijn vlot, trots en eerlijk. Zoals eerder al gezegd zijn vuurtekens optimistisch. Ze geloven in eigen geluk – en dat van anderen – en door hun optimisme weten ze dit geluk ook te creëren. Ze gaan obstakels niet uit de weg en geloven in hun kunnen om alle doelen te behalen. Dit kan bij andere tekens soms als naïef of kinderlijk overkomen.

Eerlijkheid is belangrijk bij vuurtekens, en door hun vlotte karakter zullen ze hun eerlijke gedachten ook al snel met iedereen delen. Ze vinden recht van spreken belangrijk (had ik al verteld dat vuurtekens graag in de spotlights staan?) en gaan ieder gesprek met hartstocht en overtuiging aan.

Ook vrijheid staat hoog op de lijst bij vuurtekens. Ze hebben ruimte nodig om zich vrij te bewegen en zichzelf te kunnen zijn, maar ze willen zich zo nu en dan ook even terugtrekken. Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij de vuurtekens: ze staan bekend om hun (zelf)motiverende kracht, inspirerende rol en enthousiaste houding.

Waar vuurtekens zich beter in kunnen ontwikkelen is consistentie en het geduld om zich met details bezig te houden. Vuurtekens houden niet van de kleine dingen – zij kijken graag naar ‘t grote geheel. En wat consistentie betreft zijn vuurtekens vaak een spring in ‘t veld – snel afgeleid, vlot geënthousiasmeerd om iets anders te doen en tsja, ze vinden gewoon heel veel dingen erg leuk.

Waar gaan vuurtekens in astrologie het beste mee samen?

❤️ Vuurtekens gaan ‘t beste samen met andere vuurtekens of met luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman), zowel vriendschappelijk als relationeel.

💡 In de astrologie worden de sterrenbeelden opgedeeld in vier elementen, te weten vuur, aarde, lucht en water.