Luchttekens in de astrologie - VolleMaanKalender.nl

De drie luchttekens in de astrologie zijn Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Luchttekens staan voor actie, ideeën en verandering. Ze zijn er om te innoveren.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Als je ‘t hebt over ‘The wind of change’, dan heb je het over een luchtteken. Ze zijn er om verandering teweeg te brengen voor het verbeteren van de mensheid. Ze houden van recht, kunnen beide kanten van een verhaal begrijpen en zijn niet bang om eigen ego opzij te zetten voor ‘the good cause’.

Lucht is het element van het creatieve en vrije denken. Ze beschouwen alles vanuit een objectief standpunt, los van emoties en gevoelens. Dankzij deze mentaliteit kunnen ze bergen met dingen gedaan krijgen en een grote hoeveelheid informatie goed verwerken. Ze zijn analytisch en houden van logica, eerlijkheid en oprechtheid.

Dit klinkt misschien wat ‘koel’ en zakelijk, maar luchttekens hebben absoluut hun sociale contacten nodig. Waar andere tekens sociale contacten vooral fijn vinden voor emotionele uitwisseling, gaan luchttekens sociale contacten aan om ideeën uit te wisselen en geïnspireerd te raken.

Waar gaan luchttekens in astrologie het beste mee samen?

❤️ Luchttekens gaan ‘t beste samen met andere luchttekens of met vuurtekens (Ram, Leeuw en Boogschutter), zowel vriendschappelijk als relationeel.

💡In de astrologie worden de sterrenbeelden opgedeeld in vier elementen, te weten vuur, aarde, lucht en water.