Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Meditatie om je af te stemmen op de kracht en energie van de volle maan
0
Maan Meditatie

Meditatie om je af te stemmen op de kracht en energie van de volle maan

Mediteren tijdens de volle maan: een volle maan meditatie

De maan heeft een grote invloed op de aarde. Veel mensen voelen bewust of onbewust de invloed van de maan, meestal de volle maan. In dit artikel lees je hoe je energie van de maan ook in kan zetten in je dagelijks leven. Zo kan de volle maan je helpen om doelen te bereiken, jezelf te versterken en te ontwikkelen. En je kunt een meditatie beluisteren om je af te stemmen op de kracht en de energie van de volle maan.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De energie van de volle maan

Tijdens de volle maan is de energie heel erg sterk en voelbaar. Veel mensen ervaren tijdens de volle maan ook dat ze licht of slecht slapen. Het kan ook zijn dat je voelt dat je emoties heftiger zijn dan normaal. De kracht van de volle maan is een energie die alles versterkt, positief en negatief.

Zo heb je geen last meer van de energie van de volle maan

Richt jij je aandacht tijdens volle maan op negatieve emoties, piekeren en alles wat je niet wilt (halen) dan versterk je tijdens die dagen juist die emoties, gevoelens en gedachten die je niet wilt.

Richt daarom op de dagen rondom de volle maan je aandacht bewust op positieve gedachten, positieve mensen en situaties. Denk bijvoorbeeld aan de doelen die je wilt halen, of het gevoel van liefde, dankbaarheid of je persoonlijke kracht. De energie van de maan en jouw aandacht versterken dan deze gevoelens

Hoe de volle maan je kan helpen

De energie van de volle maan kan je een echte energieboost geven. Misschien wel om klussen af te maken die je al een tijd uitstelt, stappen te zetten om iets wat je al heel lang wilt ook echt te manifesteren. Denk aan een nieuwe baan, een mooie reis, een bedrijf starten of misschien wel een nieuw huis te zoeken.

Hoe je de kracht van de volle maan in je opneemt

Hoewel de energie van de volle maan ‘gewoon in de lucht hangt’ en onbewust al invloed op je heeft kun je je ook heel bewust richten op de energie van de volle maan. Dit doe je bijvoorbeeld door naar buiten te gaan en het maanlicht op je te laten schijnen. Als je dit doet, stel je dan voor dat het licht van de maan doordringt in je energie, jouw aura, in je lichaam en iedere cel van je lichaam verlicht.

Meditatie om je te verbinden met de kracht van de magische volle maanenergie

Een andere manier om je bewust af te stemmen om de energie van de volle maan is door het doen van een volle maanmeditatie. Hieronder kun je een meditatie beluisteren om je te verbinden met de kracht van de magische volle maanenergie.

Deze meditatie werkt helend, ontspannend en brengt je in verbinding met jouw eigen kracht en wijsheid. Zoek een rustig plekje waar je niet gestoord kunt worden, misschien wel bij het raam, waar je het licht van de maan kunt zien. Maanenergie is magisch en ook als je de maan niet kunt zien kun je de energie in jou en om je heen voelen.

Deze meditatie kun je gebruiken een aantal dagen voor, tijdens en na de volle maan om de energie van de maan heel gericht in je op te nemen. Je stemt je helemaal af op de energie en de kracht van de maan.

Volle maan meditatie

Vind je deze meditatie leuk? Op mijn website vind je de Library of joy, met wel meer dan 50 meditaties. Je kunt er ook een aantal meditaties downloaden. Vraag hier de toegang aan tot de library of joy, helemaal gratis!

Volle Maan 2023

Wanneer is de Volle Maan in 2023? Hierbij het volledige overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨