Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
November 2022: wat is de energie voor jou? Pick a card
0
Orakel

November 2022: wat is de energie voor jou? Pick a card

November 2022: wat is de energie voor jou? Pick a card

Wat gaat november 2022 jou brengen? Iedere maand legt Liane orakelkaarten voor jou. Kies jouw kaart en ontdek welke boodschap jij mag horen.

Om de laatste twee maanden van het jaar door te komen heb ik voor een kaartendeck gekozen welke ik gebruik als ik mensen handvatten wil geven. Het kaartendeck heet ‘Engelentherapie Orakelkaarten‘ en is gemaakt door Doreen Virtue.

De Engelentherapie orakelkaarten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen. Deze 44 kaarten creëren een healing- en begeleidingsproces onder begeleiding van Engelen en Aartsengelen, met name Aartsengel Michaël en Aartsengel Rafaël.

Lees ook: Astrologie kalender november 2022

November 2022: wat is de energie voor jou? Pick a card

Pick a card

Er kan weer gekozen worden uit drie kaarten. Neem vooraf iets in jouw hoofd, waar jij wel een handvat voor kan gebruiken in deze laatste twee maanden van het jaar.

Sluit je ogen en tune in op de kaarten die je hierboven ziet…

Nummer 1, nummer 2 of nummer 3: tot welke kaart voel jij je het meeste aangetrokken?

Jouw intuïtie zal jou naar het benodigde handvat leiden, maar het is ook mogelijk dat je naar twee of zelfs naar alle drie de kaarten wordt verwezen. Twijfel dan niet en lees alle drie de kaarten. Je hebt dan duidelijk meer dan één handvat nodig voor de laatste twee maanden van het jaar.

Welke kaart je ook kiest en welke boodschap je ook krijgt: lees deze een aantal keer deze maand. Dit wordt jouw mantra!

Indien een boodschap behorende bij een kaart jou niet gelijk iets zegt, laat het dan even los en lees het over een paar dagen nog een keer. En vraag (actief) hulp aan je engelen.

En dan de kaarten voor november… Dit zijn:

  • Kaart 1: Annuleren, verwijderen, schrappen
  • Kaart 2: Vergeving schenken
  • Kaart 3: Vorige levens

Wat een mooie kaarten zo voor het einde van het jaar! Zowel los van elkaar, maar ook alle drie samen zijn ze erg toepasselijk. Als je dus niet uit één kaart kon kiezen is dat niet zo gek. Het valt mij wel op dat het wederom over manifesteren gaat en hopelijk zien jullie ook in dat je daar meer aandacht aan moet blijven besteden. Het is duidelijk het thema van 2022: manifesteren.

Scroll naar onderen en vind jouw kaart en bijbehorende boodschap.

Annuleren, verwijderen, schrappen

“Maak alleen gebruik van positieve woorden en gedachten, want zij zullen zich razendsnel manifesteren. Vraag de engelen om de effecten van negatieve gedachten uit het verleden te verwijderen.”

Heb jij voor kaart 1 gekozen, dan is Annuleren, verwijderen, schrappen de boodschap voor jou voor deze maand.

Je krijgt hierbij het handvat om beter op jouw woorden te gaan letten. Heb je het gevoel dat 2022 een k*tjaar voor jou was? Spreek het niet uit! Het jaar is nog niet voorbij… Spreek je het namelijk uit, dan geef je het leven en zullen de laatste twee maanden van het jaar waarschijnlijk ook k.. zijn.

Natuurlijk denk je niet continue 100% positief, maar probeer er wel op te letten. Als je jezelf erop betrapt dat je iets negatiefs hebt gezegd of gedacht, wapper dan met jouw hand de energie weg en zeg/denk gelijk: annuleer, verwijder en schrap mijn negatieve woorden. Het zal in het begin misschien raar voelen, maar het is nodig om verder te kunnen. Het zal op een gegeven moment zo eigen worden, dat je zodra je iets negatiefs zegt en of denkt je gelijk in jouw hoofd het weg wuift. Je gaat merken dat je niet meer blokkeert en dat jouw manifestaties zo kunnen uitkomen. Het is hetzelfde idee als dat het Universum het woordje niet NIET kent. Dat is inmiddels bij de meesten wel eigen geworden.

Als je teveel koffie, suiker en of andere stimulerende middelen tot je neemt, is de kans groot dat je gaat piekeren en vanuit daar negatieve gedachten krijgt. Probeer daar op te letten de aankomende tijd, zodat mogelijk jouw manifestatie van begin van dit jaar uitkomt. Niet alleen dankbaar zijn, maar ook positief affirmeren zorgen ervoor dat jouw manifestaties uitkomen.

Bij affirmeren moet je niet alleen denken aan bepaalde zinnen een aantal keer herhalen, maar ook een woord en of zin dat je met overtuiging uitspreekt kan hetzelfde effect hebben. Met andere woorden kies jouw woorden zorgvuldig uit, denk na voordat je iets zegt, maar ook zorg ervoor dat je negatieve gedachten gelijk de kop indrukt door dus de woorden van deze kaart op te zeggen (kan ook in jouw hoofd).

Tijdens het nalezen van bovengenoemde tekst wil ik gevoelsmatig nog wel iets toevoegen met betrekking tot realistisch zijn. Ik had vandaag een slechte dag en hoe graag ik deze dag ook had willen ombuigen in een positieve dag, mijn lichaam werkte daaraan niet mee. Het enige is wel dat ik ervoor zorg dat ik mentaal niet eronder gebukt ga, dus negatieve gedachten over mijn lichaam verwijder ik wel. Ik laat alleen de pijn wel toe, omdat de pijn negeren niet goed voor mijn lichaam is.

Vergeving schenken

“Vraag de engelen om je geest en lichaam schoon te maken van oude pijn in ruil voor rust.”

Heb jij voor kaart 2 gekozen, dan is Vergeving schenken de boodschap voor jou voor deze maand.

Wat gebeurd is, is gebeurd. Je kan daar niks meer aan veranderen. Het is een feit. Wat je wel kan doen is jezelf of de ander vergeven. Ja, ik weet dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan. Ik zag het ook een lange tijd anders: van oh, dus ik moet maar goed vinden wat diegene mij heeft aangedaan? NEE, zo werkt vergeving niet. Vergeving doe je voor jezelf en niet voor de ander.

Ik zal het proberen duidelijk te maken aan de hand van een persoonlijk voorbeeld.

IK moet mezelf vergeven dat ik er op dat moment niks aan kon doen dat wat mij is overkomen, Ik moet niet boos op mezelf blijven en mezelf steeds dezelfde vragen stellen ‘had ik maar dit’ of ‘had ik maar dat’ gedaan. Waarom heb ik het toegelaten? Waarom liet ik toe dat er over mijn grenzen werd gegaan met alle gevolgen van dien? Waarom laat mijn lichaam mij zo in de steek? Waarom kan ik niet meer gezond worden? Waarom hebben de artsen mij niet geloofd? En zo kan ik nog wel even doorgaan met vragen die ik mezelf stelde, vooral de afgelopen jaren.

Het heeft er voor mij voor gezorgd dat ik jaren in angst heb geleefd en mijn lichaam niet accepteerde. Mijn gezondheidsproblemen zijn niet te genezen, maar ik heb mezelf vergeven dat ik mijn grenzen niet had aangegeven, dat ik de artsen niet kon overtuigen, enzovoorts. En daar merkte ik wel een verandering in! Het voelde als een opluchting; niet meer steeds die vragen over en over te stellen. Ik merkte het ook aan de verandering in mijn mindset; ik ben positiever gaan denken en zoals je misschien hebt kunnen lezen bij de vorige kaart kunnen positieve gedachten ervoor zorgen dat een manifestatie wel uitkomt.

In het nieuwste boek van Willemijn Welten ‘Wonderen Manifesteren‘ gaat een volledig hoofdstuk over vergeven en als je dat leest, zal je nog meer begrijpen over vergeven. Ook kan je daarin lezen hoe je een ander kunt vergeven. Ik heb dat hier niet meegenomen, omdat dit anders een te lange tekst werd. Vergeven is nogmaals makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik wil je nog wel laten weten dat je aartsengel Rafaël hierbij om hulp kan vragen en dat doe je als volgt. Zeg in jezelf of hardop (dit staat in het bijbehorende boekje van Doreen Virtue):

“Aartsengel Rafaël, ik roep je nu aan. Ik wil vergeving schenken aan mezelf of (naam persoon of situatie) en haal alle opgekropte boosheid weg uit mijn fysieke, mentale en emotionele lichaam. Ik ben bereid om de pijn los te laten in ruil voor vrede.”

Vorige levens

“Deze situatie is gebaseerd op een van je vorige levens. Vraag de engelen om je de ervaringen van je vorige leven te helpen herinneren, los te laten, ervan te leren en heel te worden.”

Heb jij voor kaart 3 gekozen, dan is Vorige levens de boodschap voor jou voor deze maand.

Je hebt deze kaart gekozen, omdat er duidelijk iets speelt wat te maken heeft met één of meerder vorige levens. Vaak als je eenmaal weet wat dat is, is zo’n situatie snel opgelost.

Ik zal je meenemen aan een voorbeeld wat mij altijd is bijgebleven. Er was een man met onverklaarbare pijn in zijn rug. Het ene onderzoek na het andere onderzoek wees niks uit, maar die man ging wel gebukt onder (steeds meer) pijn. Uiteindelijk kwam hij bij een regressietherapeut uit, iets waar hij eigenlijk veel te nuchter voor was. Maar ja, op een gegeven moment was hij zo radeloos dat hij dacht: baat het niet, dan schaadt het ook niet. Al vrij snel kwam hij tijdens één van de sessies erachter dat hij in een vorig leven in zijn rug was gestoken met een zwaard tijdens een oorlog (welke weet ik zo niet meer). Zodra dat duidelijk werd, verdween zijn pijn als sneeuw voor de zon. Ik wil hiermee aangeven dat bepaalde situaties echt te relateren zijn aan één van jouw vorige levens en dat er dus wel een oplossing voor je kan zijn. Datzelfde geldt ook als je problemen hebt met bepaalde familieleden; de oplossing ligt mogelijk in één van je vorige levens.

Omdat je voor deze kaart hebt gekozen, ligt er een duidelijke taak voor jou om vrede te sluiten met deze familieleden om de reïncarnaties te doorbreken. Hoe mooi zal dat zijn, als dat je lukt zo net voor de feestdagen? Het moet dus duidelijk zo zijn dat deze kaart er bij mij uit is gevallen voor deze maand 😉.

Ga op onderzoek uit door te schrijven. Hoe? Begin gewoon met schrijven en merk dat je ineens een heel verhaal op papier hebt gezet. Kan je je een droom herinneren, schrijf deze dan ook uit. Een afspraak maken met een regressietherapeut kan ook. Vaak zijn een paar sessies voldoende om jou veel duidelijkheid te geven, waarom jij op bepaalde situaties steeds hetzelfde reageert of problemen hebt met bepaalde familieleden. Je blijft anders malen waarom je levensles steeds terug blijft komen.

Met vergeving (zoals in de tweede kaart staat te lezen), kan je wel ervoor zorgen dat je jezelf niet steeds over en over dezelfde vragen blijft stellen. Maar je zal niet begrijpen waarom je steeds dezelfde levenslessen tegenkomt.

Tip: spreek aartsengel Raziël aan. Aartsengel Raziël is de engel die je helpt om je herinneringen aan je vorige levens te begrijpen, te verwerken en te helen. Zeg het volgende in jezelf of hardop op (dit heeft Doreen Virtue beschreven):

“Aartsengel Raziël, ik roep je nu aan. Help mij alsjeblieft om meer begrip te krijgen over de huidige vraag of situatie, door mij mijn vroegere ervaringen en relaties heen te leiden en ze te helen. Ik vraag je om mij te helpen om alle karma in evenwicht te brengen met iedereen die bij deze vraag of situatie betrokken is door alle tijden heen. Help mij om alle weggestopte oude pijn te ontdekken, te helen en los te laten, voor nu en altijd. Dankjewel.”

Als je met je vorige levens aan het werk gaat, vergis je dan niet hoe intens dat kan zijn. Het heeft net als de andere kaarten te maken met werken aan jezelf om verder te kunnen groeien. Om uiteindelijk hoger in jouw energie te zitten, waardoor jouw dromen, doelen en wensen uitkomen. Het zal niet makkelijk voor je worden. Er is een sterke energie aanwezig, waar wij allemaal mee te maken krijgen aankomende maand. Maar het is niet allemaal kommer en kwel, er gebeuren ook mooie dingen deze maand. Je zal vol trots naar je zelf kijken als het achter de rug is!

ZO, dit waren heftige kaarten voor deze maand. Helemaal als je tot alle drie de kaarten werd aangetrokken. Het is wel alvast een mooie opschoning voor het nieuwe jaar. Werk aan de winkel dus en stel dit niet langer uit is de boodschap die ik er nog bij wil geven.

Tot volgende maand!

Liefs Liane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨