Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Grondingsmeditatie die je helpt bij vermoeidheid, overprikkeling of een burn-out
0
HSP Meditatie

Grondingsmeditatie die je helpt bij vermoeidheid, overprikkeling of een burn-out

Grondingsmeditatie die je helpt bij vermoeidheid, overprikkeling of een burn-out

Heb je last van vermoeidheid, ben je regelmatig overprikkeld of heb je een burn-out? Vaak ben je dan niet goed gegrond. Door te gronden kun je je direct invloed op je gedachten en gevoelens en krijg je meer energie. Maar gronden heeft nog veel meer voordelen. Hier lees je wat gronden precies is en hoe het jou kan helpen. En je kan een helende grondingsmeditatie doen die je helpt bij vermoeidheid, overprikkeling of een burn-out.

Wat is gronden nu eigenlijk?

Voor sommige mensen klinkt gronden als iets zweverigs, maar niets is minder waar. Gronden is juist heel aards: het is met beide benen op de grond staan, waardoor je stevig staat. Als je goed gegrond bent, dan ben je verbonden met jezelf, je lichaam en de wereld om je heen. Een goede gronding maakt je weerbaar en veerkrachtig en geeft je zelfvertrouwen, kracht en energie.

Hoe je kan merken dat je niet goed gegrond bent

Als je niet goed gegrond bent dan zit je vaak veel in je hoofd, ervaar je onrust en gepieker. Je voelt je chaotisch en bent vaak onhandig, bijvoorbeeld dat je struikelt over je eigen voeten of je laat dingen vallen. Langere tijd niet goed gegrond zijn zorgt vaak voor overprikkeling, vermoeidheid of een burn-out.

Helende grondingsmeditatie die je helpt bij vermoeidheid, overprikkeling of een burn-out

Kortom: door te gronden krijg je meer energie en kun je makkelijker stress en spanning loslaten. Onzekerheid, angst en gepieker wordt minder en het heeft een positief effect op je gedachten en gevoelens. Beluister hier een grondingsmeditatie die je gronding weer krachtig maakt.

Vind je deze meditatie leuk? Op mijn website vind je de Library of joy, met wel meer dan 50 meditaties. Je kunt er ook een aantal meditaties downloaden. Vraag hier de toegang aan tot de library of joy, helemaal gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨