Human Design - Human Design

Wat is Human Design? En hoe kan Human Design jou helpen om jezelf beter te begrijpen? Met Human Design ontdek je wat jou uniek maakt. Lees hier alles over Human Design!

Human Design is een combinatie van astrologie, I Tjing, Kabbalah en Vedische filosofie. Het is een blauwdruk van jezelf. Human Design is iets dat, net als bij numerologie en je geboortehoroscoop, inzicht geeft in jouw sterke punten en je verbeterpunten. Het gaat over hoe jij energie uitwisselt met alles om je heen.

Human Design berekenen

Je bent volgens Human Design één van de vijf Human Design types: Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projector en Reflector. Wil je jouw persoonlijke Human Design berekenen? Ga dan naar JovianArchive.com/Get_Your_Chart, vul je gegevens in en ontdek wat jouw type is!

Gene Keys

De Gene Keys zijn een systeem voor zelfontdekking dat is gebaseerd op het idee dat jij als individu een unieke set genetische “codes” of “frequenties” hebt die jouw gedachten, gevoelens en gedragingen beïnvloeden. Ze zeggen iets over jouw unieke sterke en zwakke punten en je potentieel.

Volgens de Gene Keys heeft elke persoon een ‘eerste gave’. Dit is een unieke combinatie van genetische codes die jouw grootste potentieel en doel in het leven weerspiegelt. Door deze codes te begrijpen en ermee te werken, kun je je volledige potentieel ontsluiten en een zinvoller leven hebben.

De informatie Gene Keys komt uit het boek ‘The Gene Keys‘, dat is geschreven door Richard Rudd. Het boek bevat een reeks meditaties en oefeningen die zijn ontworpen om je te helpen om jouw unieke reeks genetische codes te begrijpen en ermee te werken.

Lees over Human Design

Shop Human Design items