Chiron in astrologie

Chiron is de ‘gewonde heler’ in astrologie. Weet je waar je Chiron zich in je geboortehoroscoop bevindt, dan kun je daarmee je eigen pijnpunten (h)erkennen en je levensles vinden.

Chiron is een komeet met een unieke en grillige baan. In je geboortehoroscoop wordt Chiron gesymboliseerd als de ‘gewonde heler’ of ‘gewonde genezer’. Chiron vertegenwoordigt onze diepste wond en – vanuit daar – onze inspanningen om die wond te genezen. Je pijnpunten en je levenslessen. Lees hier meer over waarom Chiron de ‘gewonde heler’ wordt genoemd.

Chiron in je geboortehoroscoop

Chiron, de 'gewonde heler'

Hoe kan ik Chiron vinden in mijn horoscoop?‘ Je kan Chiron vinden in je geboortehoroscoop (lees hier hoe je een gratis geboortehoroscoop aanmaakt). Je herkent Chiron aan het symbool van een soort ‘sleutel’. In feite zijn het de letters ‘O’ en ‘K’ op elkaar, vernoemd naar de persoon die Chiron als eerste heeft gevonden (Charles T. Kowal, in 1977 pas!). Zo jong is onze kennis van Chiron dus nog maar.

Chiron in je geboortehoroscoop wijst naar de plek waar je genezende ‘krachten’ (of gaven) hebt, gebaseerd op je ‘wonden’. Hoe je dat kunt interpreteren? Nou, mogelijk compenseer je op die gebieden wat meer. Of ben je juist heel onzeker, waar je dat niet hoeft te zijn. En je merkt dat vaak niet. Het punt met Chiron is namelijk dat je eerst moet (h)erkennen dat je dit zo doet, anders kun je het namelijk niet genezen. Maar als je het erkent, kun je er mee aan de slag. En dat zal jou sterker maken.

Zie Chiron dus echt niet als iets ‘naars’ of ‘engs’, maar juist als krachtige genezer!

Chiron in de tekens

Kijk in je geboortehoroscoop naar in welk teken jouw Chiron staat. Je leest hier per teken uit wat de betekenis is.

Chiron in de huizen

Kijk in je geboortehoroscoop naar in welk huis jouw Chiron staat. Je leest hier per teken uit wat de betekenis is.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!