Over VolleMaanKalender.nl

Hi! Leuk dat je informatie zoekt op VolleMaanKalender.nl: jouw go-to website voor info rondom de maanspiritualiteit en astrologie. Alles met het oog op jouw health & happiness, inclusief een vleugje psychologie. Hier vind je info over VolleMaanKalender.nl.

Even voorstellen…

VolleMaanKalender.nl is gemaakt door mij, Nadi Zoetebier. Aangenaam!

Deze website is ontstaan vanuit m’n passie en liefde voor astrologie, leven met de maan en spiritualiteit.

Ik kletste iedereen om mij heen de oren van ‘t hoofd over sterrenbeelden, numerologie en ga zo maar door. Misschien wel tot vervelends toe ;-), dus het werd tijd om mijn publiek wat uit te breiden…

Nadi Zoetebier

Daarnaast miste ik een platform waar praktische informatie te vinden was. Waar tips en tricks te vinden zijn over hoe je dat ‘zweverige’ van spiritualiteit, juist heel down to earth kan toepassen. Want eigenlijk is het helemaal niet zweverig: astrologie en spiritualiteit zijn fijne tools om jezelf beter te leren kennen. Om je sterke punten en je levenslessen te ontdekken. Het is ook (h)erkennen van wie je daadwerkelijk bent.

En hoewel spiritualiteit en astrologie fijne tools zijn, is het misschien niet voor iedereen. Resoneert ‘t niet met jou of voel je ‘t niet? Laat het dan aan je voorbij gaan. Wellicht kom je er later nog eens op terug – of helemaal niet.

Content creëren en websites in elkaar zetten zijn altijd al een passies van mij geweest en zo ontstond VolleMaanKalender.nl in januari 2020. Inmiddels met een aantal waanzinnige gastredacteuren, veel opgedane kennis en fijne samenwerkingen.

Daarnaast ben ik maart 2021 mama geworden van onze mooie zoon Jae. Omdat ik nu uit ervaring weet wat medemama’s willen lezen (joe, ik zit er middenin!), vind je hier sindsdien ook een speciaal mama & baby gedeelte.

November 2021 ben ik geïnterviewd door de Tubantia, dat artikel lees je hier: ‘Nadi uit Oldenzaal helpt bezoekers van vollemaankalender.nl zichzelf beter te leren kennen‘.

Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Met zo’n 50.000 tot 60.000 unieke bezoekers per maand, waarvan zo’n 90% vrouw is (het merendeel in de categorie 25-34 jaar), kan ik trots zijn op het bereik. Die bezoekers bekijken samen gemiddeld meer dan 100.000 pagina’s in de maand. Een bezoeker van deze website klikt dus graag door. En deze cijfers blijven alleen maar groeien, mede door het wekelijkse aanbod van nieuwe artikelen en producten!

Artikelen en pagina’s worden altijd geschreven met de bezoeker in gedachte. Wat wil de doelgroep lezen? Daar baseer ik de content op. Maar – niet onbelangrijk – ik houd altijd de zoekmachines ook zeer actief in het achterhoofd. Door zoekwoorden en zoekintenties te monitoren en te raadplegen, zorg ik ervoor dat artikelen langdurig indexeren in bijvoorbeeld Google (evergreen content). Werk je met mij samen, dan worden de items dus gebaseerd op deze principes en zijn ze ‘lang houdbaar’.

Op Facebook heb ik meer dan 1.500 likes, op Instagram heb ik bijna 5000 volgers en de VolleMaanKalender.nl nieuwsbrief kent over de 1000 abonnees. Los van de cijfers heeft de site een niche doelgroep die zeer geïnteresseerd is in de content die ik aanbied. Artikelen, social posts en stories scoren om die reden dan ook goed als ‘t gaat om bereik en engagement.

De (jonge) man en vrouw die mijn site bezoekt kan op VolleMaanKalender.nl een mooie mix vinden tussen no-nonsense spirituele content, leuke items om te shoppen en praktische tips en how-to’s voor het dagelijkse leven.

Wil je samenwerken, neem dan contact met mij op via het contactformulier (of scroll even naar onderen op deze pagina). Ik kijk uit naar je bericht! Schrijven voor VolleMaanKalender.nl is ook mogelijk: ik zoek altijd leuke bloggers voor dit platform. Bekijk hier de vacature voor (gast)bloggers. Deze auteurs gingen je voor.

Nieuwsbrief & social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Contact

Vragen? Samenwerken? Verzoekjes? Klachten? Neem contact met mij op. Dat kan via onderstaand contactformulier! Ook kun je mij een bericht sturen via Facebook Messenger of Instagram.

Disclaimer & credits

De producten die we op VolleMaanKalender.nl aanprijzen worden niet door ons zelf verkocht, maar via andere sites zoals Bol.com. Wél is alles met de persoonlijk uitgezocht en eventueel getest. Daar staan we voor! We ontvangen een kleine commissie wanneer jij als bezoeker iets koopt via de linkjes op onze site. Daar betaal jij natuurlijk niets extra voor. Deze inkomsten (affiliate inkomsten) zorgen voor het voortbestaan van onze site en dat we kunnen blijven innoveren met VolleMaanKalender.nl.

  • Favicon: Smashicons via www.flaticon.com
  • Beeld: eigen fotografie, freepik.com, unsplash.com, pexels.com, pixabay.com, piqsels.com en freenaturestock.com en productfoto’s.