Over VolleMaanKalender.nl

Hi! Leuk dat je informatie zoekt op VolleMaanKalender.nl: jouw go-to website voor info rondom de maanspiritualiteit en astrologie. Alles met het oog op jouw health & happiness, inclusief een vleugje psychologie. Hier vind je info over VolleMaanKalender.nl.

Even voorstellen

VolleMaanKalender.nl is gemaakt door mij, Nadi Zoetebier. Deze website is ontstaan vanuit m’n passie en liefde voor astrologie en spiritualiteit. Ik vind ’t heerlijk om m’n kennis te delen en om nieuwe kennis op te doen, bijvoorbeeld over tweelingzielen en rituelen.

Maart 2021 ben ik mama geworden van onze mooie zoon Jae en omdat ik nu uit ervaring weet wat medemama’s willen lezen, vind je hier sindsdien ook een speciaal mama & baby dossier. Van tips voor tijdens de bevalling (denk aan een zoutlamp en positieve affirmaties) tot aan duurzame en mooie items voor mama en baby. En wil je baby niet slapen of lukt het ‘m niet om in slaap te vallen, dan lees je hier praktische tips om je baby te laten slapen.

Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Met zo’n 50.000 unieke bezoekers per maand, waarvan zo’n 90% vrouw is (het merendeel in de categorie 25-34 jaar), kan ik trots zijn op het bereik. Die bezoekers bekijken samen gemiddeld meer dan 100.000 pagina’s in de maand. Een bezoeker van deze website klikt dus graag door. En deze cijfers blijven alleen maar groeien, mede door het wekelijkse aanbod van nieuwe artikelen en producten!

Artikelen en pagina’s worden altijd geschreven met de bezoeker in gedachte. Wat wil de doelgroep lezen? Daar baseer ik de content op. Maar – niet onbelangrijk – ik houd altijd de zoekmachines ook zeer actief in het achterhoofd. Door zoekwoorden en zoekintenties te monitoren en te raadplegen, zorg ik ervoor dat artikelen langdurig indexeren in bijvoorbeeld Google. Werk je met mij samen, dan worden de items dus gebaseerd op deze principes en zijn ze ‘lang houdbaar’.

Op Facebook heb ik meer dan 1.000 likes en op Instagram heb ik over de 3.000 volgers. Los van de cijfers heeft VolleMaanKalender.nl een niche doelgroep die zeer geïnteresseerd is in de content. Posts en stories scoren om die reden dan ook goed als ’t gaat om bereik en engagement.

De (jonge) man en vrouw die mijn site bezoekt, kan op VolleMaanKalender.nl een mooie mix vinden tussen no-nonsense spirituele content, leuke items om te shoppen en praktische tips en how-to’s voor het dagelijkse leven.

Wil je samenwerken, neem dan contact met mij op via het contactformulier (of scroll even naar onderen). Ik kijk uit naar je bericht! Schrijven voor VolleMaanKalender.nl is ook mogelijk: ik zoek altijd leuke bloggers voor dit platform. Bekijk hier de vacature voor (gast)bloggers.

Nieuwsbrief & social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Bezig…
Yay, gelukt! Je staat op de lijst.

Contact

Vragen? Samenwerken? Verzoekjes? Klachten? Neem contact met mij op. Dat kan via onderstaand contactformulier! Ook kun je mij een bericht sturen via Facebook Messenger of Instagram.

Disclaimer & credits

De producten die we op VolleMaanKalender.nl aanprijzen worden niet door ons zelf verkocht, maar via andere sites zoals Bol.com. Wél is alles met de persoonlijk uitgezocht en eventueel getest. Daar staan we voor! We ontvangen een kleine commissie wanneer jij als bezoeker iets koopt via de linkjes op onze site. Daar betaal jij natuurlijk niets extra voor. Deze inkomsten (affiliate inkomsten) zorgen voor het voortbestaan van onze site en dat we kunnen blijven innoveren met VolleMaanKalender.nl.