Over VolleMaanKalender.nl - VolleMaanKalender.nl

Hi! Leuk dat je informatie zoekt op VolleMaanKalender.nl: jouw go-to website voor info rondom de maanspiritualiteit en astrologie. Alles met het oog op jouw health & happiness, inclusief een vleugje psychologie. Hier vind je info over VolleMaanKalender.nl.

Even voorstellen…

VolleMaanKalender.nl is gemaakt door mij, Nadi Egbers – Zoetebier. Aangenaam!

Deze website is ontstaan vanuit m’n passie en liefde voor astrologie, leven met de maan en spiritualiteit.

Ik kletste iedereen om mij heen de oren van ‘t hoofd over sterrenbeelden, numerologie en ga zo maar door, dus het werd tijd om mijn publiek wat uit te breiden…

Nadi Zoetebier

Daarnaast miste ik een platform waar praktische informatie te vinden was. Waar tips en tricks te vinden zijn over hoe je dat ‘zweverige’ van spiritualiteit, juist heel down to earth kan toepassen. Want eigenlijk is het helemaal niet zweverig: astrologie en spiritualiteit zijn fijne tools om jezelf beter te leren kennen. Om je sterke punten en je levenslessen te ontdekken. Het is ook (h)erkennen van wie je daadwerkelijk bent.

En hoewel spiritualiteit en astrologie fijne tools zijn, is het misschien niet voor iedereen. Resoneert ‘t niet met jou of voel je ‘t niet? Laat het dan aan je voorbij gaan. Wellicht kom je er later nog eens op terug – of helemaal niet.

Content creëren en websites in elkaar zetten zijn altijd al een passies van mij geweest en zo ontstond VolleMaanKalender.nl in januari 2020. Inmiddels met een aantal waanzinnige groep auteurs, veel opgedane kennis en fijne samenwerkingen.

Daarnaast ben ik maart 2021 mama geworden van onze mooie zoon Jae. Omdat ik nu uit ervaring weet wat medemama’s willen lezen (joe, ik zit er middenin!), vind je hier sindsdien ook een speciaal mama & baby gedeelte.

Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Met meer dan 120.000 unieke bezoekers per maand, waarvan zo’n 90% vrouw is (het merendeel in de categorie 24-39 jaar), kan ik trots zijn op het bereik. Die bezoekers bekijken samen gemiddeld meer dan 100.000 pagina’s in de maand. Een bezoeker van deze website klikt dus graag door. En deze cijfers blijven alleen maar groeien, mede door het wekelijkse aanbod van nieuwe artikelen en producten!

Artikelen en pagina’s worden altijd geschreven met de bezoeker in gedachte. Wat wil de doelgroep lezen? Daar baseer ik de content op. Maar – niet onbelangrijk – ik houd altijd de zoekmachines ook zeer actief in het achterhoofd. Door zoekwoorden en zoekintenties te monitoren en te raadplegen, zorg ik ervoor dat artikelen langdurig indexeren in bijvoorbeeld Google (evergreen content). Werk je met mij samen, dan worden de items dus gebaseerd op deze principes en zijn ze ‘lang houdbaar’.

Sluit je aan bij de community! Op Facebook zijn er meer dan 7500 volgers, op Instagram zijn er over de 8888 volgers en de VolleMaanKalender.nl nieuwsbrief kent over de 1500 abonnees. Los van de cijfers heeft de site een niche doelgroep die zeer geïnteresseerd is in de content die ik aanbied. Artikelen, social posts en stories scoren om die reden dan ook goed als ‘t gaat om bereik en engagement.

De (jonge) man en vrouw die mijn site bezoekt kan op VolleMaanKalender.nl een mooie mix vinden tussen no-nonsense spirituele content, leuke items om te shoppen en praktische tips en how-to’s voor het dagelijkse leven.

Wil je samenwerken, neem dan contact met mij op via dit e-mailadres. Ik kijk uit naar je bericht! Schrijven voor VolleMaanKalender.nl is ook mogelijk: ik zoek altijd leuke bloggers voor dit platform. Bekijk hier de vacature voor (gast)bloggers. Deze auteurs gingen je voor.

Nieuwsbrief & social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Contact

Vragen? Samenwerken? Verzoekjes? Klachten? Neem contact met mij op. Stuur mij een bericht via Facebook Messenger of Instagram.

Disclaimer, affiliate & credits

VolleMaanKalender.nl maakt gebruik van affiliatelinks. Dat betekent dat bedrijven kunnen zien dat er iemand via een link van VolleMaanKalender.nl op hun website is gekomen. Indien je iets koopt krijgen wij een kleine commissie (van gemiddeld zo’n 6%). Deze opbrengst gebruiken we om de kosten van de website te dekken en om te blijven innoveren, zodat we jou kunnen voorzien van de leukste content. Aankopen via een affiliatelink kosten jou geen cent extra, maar je helpt ons wel om VolleMaanKalender.nl in de lucht te houden. We schrijven alleen over producten en diensten waar we in geloven en die bij ons passen, niet omdat we er mogelijk iets aan kunnen verdienen.

  • Favicon: Smashicons via www.flaticon.com
  • Beeld: eigen fotografie, canva.com, freepik.com, unsplash.com, pexels.com, pixabay.com, piqsels.com en freenaturestock.com en productfoto’s.
  • Tekst: alle tekst is door onze redacteuren zelf geschreven. Als er een bron is gebruikt om te citeren, dan wordt dit bij het artikel zelf aangegeven.