Astrologie kalender

Wat staat ons iedere maand te wachten op ’t gebied van leven met de maan en astrologie? Welke planeten zijn in transit en hoe kun je die energie in je voordeel gebruiken? Is er een planeet in retrograde? Dat én meer lees je in deze maandelijkse astrologie kalender.

Ben je gefascineerd door astrologie en wil je elke maand volledig op de hoogte zijn van de maanfasen, planeten in retrograde, transits en speciale (energetische) dagen zoals Engelenpoortdagen? Dan is onze astrologie kalender de perfecte gids voor jou! In deze unieke kalender vind je een uitgebreid overzicht van alle belangrijke astrologische gebeurtenissen van de maand.

Astrologie kalender voor deze maand:

  • Astrologie kalender januari 2024
    Wat staat jou januari 2024 te wachten op het gebied van astrologie en de maan? Dat lees je in de astrologie kalender januari 2024!

Je leert over de invloed van elke maanfase, van nieuwe maan tot volle maan en terug. Daarnaast belichten we de belangrijkste planetaire transits en hun invloed op je leven, zoals Mercurius die van teken verandert tot de energie van Mars. Retrogrades krijgen ook speciale aandacht in onze kalender. We bieden inzichten over hoe je deze periodes het beste kunt navigeren.

Bovendien markeert onze astrologie kalender speciale energetische dagen zoals Engelenpoortdagen en geven we je praktische adviezen voor het benutten van deze unieke momenten. Om het je gemakkelijk te maken, bevat de kalender directe linkjes naar elk astrologisch event.

Verder lezen? Bekijk dan deze items over planeten, transits en retrogrades: