Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat juli 2022 jou brengt volgens de kaarten
0
Orakel

Wat juli 2022 jou brengt volgens de kaarten

Wat juli 2022 jou brengt volgens de kaarten

Wil je weten wat juli 2022 jou gaat brengen? Gastredacteur Liane deed weer een lezing voor jullie. Ditmaal gebruikte ze het Magische Eenhoorn orakelkaarten deck van Doreen Virtue. Lees mee met de boodschap die ze ontving!

Vorige maand, in de orakelkaarten lezing voor juni 2022, heb ik het al kort gehad over jouw innerlijke kind. Voor juli 2022 heb ik daar mijn aandacht en energie op gericht. Ik hoor namelijk het innerlijke kind schreeuwen. Het schreeuwt om aandacht!

Ik heb voor deze lezing het Magische Eenhoorn orakelkaarten deck van Doreen Virtue gebruikt. De volgende drie kaarten geven de schreeuw van het innerlijke kind weer:

  • Fantaseer – Wat zou je zien, voelen, denken en horen als je wens uit zou komen?
  • Het is prima om anders te zijn – Je hoeft niet hetzelfde als alle anderen te zijn. Je bent prima zoals je bent!
  • Wees gewoon jezelf – Je bent geweldig – geniet er van jezelf te zijn!
Wat juli 2022 jou brengt volgens de kaarten

Fantaseer

Uit de tekst op de kaart van Fantaseer kun je opmaken dat fantaseren eigenlijk manifesteren is. Hoe zal je je voelen als jouw intenties/wensen zijn uitgekomen? Ga in het gevoel zitten alsof jouw wens is uitgekomen. Dat gaat misschien makkelijker als je erover fantaseert. Vaak wordt gedacht dat fantaseren iets voor kinderen is, maar dat is helemaal niet zo. Fantaseren is voor iedereen. Je maakt er je innerlijke kind extra blij mee. 😉

Fantaseren is energie uitstralen en dat wordt opgepakt door het Universum!

Een voorbeeld. Met het mooie weer is het misschien makkelijker om te fantaseren dat je heerlijk in het zonnetje ligt. Voor mij geldt dat in ieder geval wel. Ik fantaseer dat ik in het zonnetje op Curaçao lig als ik in mijn bad buiten lig. Of dat ik een eigen zwembad in de tuin heb. Heerlijk! Tijdens die fantasieën let ik goed op wat ik erbij voel, zie, hoor en/of ruik. Dus álle zintuigen doen mee. Als ik daarna dan bijvoorbeeld een geur herken, word ik gelijk vrolijk en dat verhoogt mijn energie.

Hoe hoger ik in mijn energie zit, hoe beter ik met mijn chronische pijn om kan gaan. Ik laat jullie dit bewust weten, zodat duidelijk wordt dat fantaseren een groot goed betaamd! Natuurlijk zal het geweldig zijn als ik ooit een zwembad in mijn tuin kan hebben (of op Curaçao lig) en wie weet gebeurd dat ook ooit, maar het gaat er nu dus ook om dat je je goed voelt en lekker in je vel zit.

Kijk ook naar de kleuren die je voorbij ziet komen en zoek eventueel later de betekenis van kleuren op. Misschien herken je een geur of herinner je je een plaats waar je ooit bent geweest? Dit is ook mooi in jouw journal te schrijven!

Fantaseren kun je ook zien als dagdromen. Alleen in een fantasie ga je meestal net een stapje verder. Vaak ga je uit jouw comfortzone en dat is soms nodig om echt te weten wat je diep van binnen wil. Even voor de duidelijkheid: ik heb het hier niet over sexfantasieën. Ik heb het over fantaseren over jouw droomleven, over wat je wel graag wil dat voor jou uitkomt. Ik hoor namelijk al een aantal van jullie denken, maar uhhh, die fantasie wil ik fantasie laten en zeker niet opschrijven en uitzoeken. Wat overigens wel mag natuurlijk. Alles mag; alles waar jij graag over wil fantaseren is goed. Alleen als je wilt dat jouw fantasie uitkomt, dan moet je er wél iets mee doen. Je zal er dan vaker over fantaseren om dat heerlijke gevoel te krijgen wat het jou geeft. Een fantasie gaat meestal over een bepaalde wens en niet over een aantal verschillende wensen.

Probeer het maar, fantaseer er op los en jouw innerlijke kind zal verguld zijn met joy. En dat is precies wat het nodig heeft!

Anders zijn is prima, wees vooral jezelf

Dan door naar de andere kaarten… Hoe mooi zijn de deze twee kaarten als je denkt aan de komende Pride in Nederland? Het is prima om anders te zijn: wees gewoon jezelf. ‘Het is prima om anders te zijn’ en ‘Wees gewoon jezelf!’ zijn twee hele belangrijke boodschappen van en voor jouw innerlijke kind!

Gelukkig wordt het steeds meer geaccepteerd om jezelf te zijn, en in welke ‘smaak’ dan ook! Helaas voelt niet ieder zich zo op z’n gemak om dat ook daadwerkelijk te zijn of zijn er andere redenen die het niet mogelijk maken. In ieder geval denk echt aan jezelf en jouw echte vrienden zullen jou accepteren hoe je bent. Je trekt namelijk de vrienden aan die in jouw leven passen.

Als je jezelf alleen maar aanpast aan een ander, dan zal je ook niet de vrienden hebben die jou accepteren zoals je werkelijk bent. Jouw innerlijke kind zegt nu heel duidelijk dat je echt jezelf kan en moet zijn. Ga jezelf niet meer aanpassen en denken aan wat een ander van je vindt.

Dit geldt natuurlijk niet alleen met de Pride, maar ik vind de kaarten toepasselijk in verband met de aankomende Pride. Met de Pride wordt er extra aandacht aan gegeven, maar het gaat hier niet alleen over ‘smaak’. Kijk hoe mooi al die prachtige kleuren op de kaarten staan.

Ik hoor het de mensen (in de 80+ leeftijd) waar ik mee zwem regelmatig zeggen: heb maling aan wat een ander over je denkt; denk aan jezelf, dat had ik jaren geleden al moeten doen!

WEES JEZELF EN DENK AAN JEZELF! Laat zien wie je bent en wees daar vooral trots op.

Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan al leren dat zij goed genoeg zijn en daar kan bijvoorbeeld dit Magische Eenhoorn orakelkaarten deck van Doreen Virtue bij helpen.

Ook om jouw kinderen te laten fantaseren. Laat ze vertellen wat zij in de kaarten zien en of zij er een verhaaltje over kunnen vertellen. Stimuleer het fantaseren ook door vragen te stellen wat zij graag willen voelen bij een bepaalde situatie en hoe die situatie er dan uit moet zien. Niks is te gek, en dit geldt dus ook voor volwassenen. 😉

Het wordt tijd dat je aan het werk gaat met jouw innerlijke kind en hoe makkelijk is het dat je kan fantaseren wat je maar wilt!

May your fantasy be big; you never know what can happen!

Liefs, Liane

(1) Comment

  1. Wauw wat een mooi stuk weer. Zo trots op jou hoe je het elke maand weer doet. Niet twijfelen dat is nergens voor nodig. Heel mooi en duidelijk geschreven en uitgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨