Spiritualiteit

Onze interesse op ‘t gebied van spiritualiteit is breder dan alleen astrologie en de maan. Ook zaken zoals numerologie, tarot en kristallen vinden we reuze interessant. Daarom delen we die kennis graag met je, zodat je alles leert over spiritualiteit. Zowel voor beginners als voor gevorderden!

Of je jezelf nu spiritueel wil ontwikkelen of wil weten hoe je een thuisaltaar maakt: op deze pagina vind je de info die je zoekt.

Dromen

Als je droomt, verwerk je je dag. Dat doe je in het onbewuste: je droom. Iedereen droomt. Ook jij. Iedere nacht, zelfs. Het kan best zijn dat je daar niks meer van weet. Dan heb je puur je dag verwerkt en dan heb je je droom niet onthouden. Dat is heel normaal zelfs, want de meeste dromen zul je niet onthouden. Wél kun je trainen dat je je dromen meer onthoudt. Ook kun je je dromen zelf uitlezen en interpreteren. Hoe je dat doet, lees je in deze artikelen!

Engelen

Zie jij vaak dubbele getallen? Of vind je regelmatig een veertje? Misschien wil het universum of een aartsengel je wat vertellen. Wat dat kan zijn en hoe je op deze tekens kunt letten, lees je in deze artikelen.

Hekserij

Zoek je informatie over hekserij of wil je je laten inspireren? Lees dan deze artikelen of check de Hekserij items in de shop!

Kristallen & Stenen

Ben je op zoek naar mooie stenen en helende kristallen? Leer hier alles over de energie van kristallen, mineralen en edelstenen.

Manifesteren en de Wet van Aantrekkingskracht

Je hebt vast weleens gehoord van de Law of Attraction, oftewel de Wet van Aantrekkingskracht. Wat je uitstraalt, trek je aan. Wat wil je in je leven ontvangen? Wij delen in dit artikel 5 simpele stappen met je waarmee je meteen met manifesteren aan de slag kunt. Of lees de artikelen hieronder, inclusief affirmaties en tips voor het zetten van intenties.

Numerologie

Wat is numerologie? En hoe kan numerologie jou helpen om je droomleven te creëren? Je leest ‘t in deze artikelen!

Tarot

Tarot en orakel is flink populair. En niet zonder reden! Tarot geeft je antwoorden op vragen die je hebt. Het is een praktische methode om je diepste wijsheid naar boven te halen. Daarnaast geeft tarot inzicht in persoonlijke problemen en ingewikkelde levenspatronen. Wat is tarot en hoe werkt tarot? Je leest ‘t in deze artikelen!

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.