Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Affirmaties voor de nieuwe maan
0
Maan Manifesteren

Affirmaties voor de nieuwe maan

Affirmaties voor de nieuwe maan

Ben je op zoek naar affirmaties voor bij de nieuwe maan? In dit artikel geven wij je tips voor nieuwe maan affirmaties en lees je hoe je jouw affirmaties ‘t beste het universum in kunt sturen.

Het uitspreken van affirmaties, en daar ook in geloven, helpt mee in het manifesteren van je droomleven. En tijdens de nieuwe maan kun je die extra boost van de energie van de nieuwe maan gebruiken!

Affirmaties hebben te maken met de Wet van Aantrekkingskracht (Law of Attraction). Want wat je uitstraalt (en uitspreekt), trek je aan. Wat wil je in je leven ontvangen? Sta jij open voor alle mogelijkheden?

Nieuwe maan affirmaties

Spreek de volgende zinnen (een aantal naar keuze, of allemaal) uit. Onder de douche, in de spiegel of onderweg naar werk. Geloof dat alles mogelijk is en dat jij in de hand hebt hoe je je die dag voelt. Slinger ze het universum in!

Opschrijven mag natuurlijk ook. Kies in dat geval voor een nieuw, onbeschreven blad én een pen. Ga dus niet voor een potlood. Het idee hierachter is dat een potlood uitwisbaar is en je hiermee het signaal afgeeft dat je er niet écht achterstaat.

 • Ik ben dankbaar voor wat ik heb.
 • Ik accepteer mezelf zoals ik ben.
 • Ik trek positieve dingen aan.
 • Ik vertrouw op mezelf.
 • Ik leef in overvloed.
 • Ik ben slim.
 • Ik ben moedig.
 • Ik leef in het moment.
 • Ik ben zelfverzekerd.
 • De mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Ik heb de kracht om mijn leven ten goede te veranderen.
 • Ik vertrouw volledig op mijn intuïtie.
 • Het universum vertrouwt mij en ik vertrouw het universum.

Herhaal je affirmaties en versterk de ‘weggetjes’ in je hersenen

Herhaal de affirmaties de komende periode. Herhaling zorgt ervoor dat je hersenen de boodschap versterkt. Want hoe vaker je iets doet, hoe gemakkelijker het je afgaat. Dat herken je wel, toch?

Het werkt als volgt. Als je hersenen vaker een bepaalde taak uitvoeren, wordt je neurale netwerk sterker. Hierdoor gaat dat proces elke volgende keer efficiënter en beter. Je leest er alles over in het artikel ‘Neurons that fire together, wire together‘.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨