Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat augustus 2022 jou brengt volgens de kaarten
0
Orakel

Wat augustus 2022 jou brengt volgens de kaarten

Wat augustus 2022 jou brengt volgens de kaarten

Wat gaat augustus 2022 ons brengen? Iedere maand legt Liane orakelkaarten om te kijken welke boodschap jij mag horen. Lees je mee?

Voor augustus heb ik gekozen voor een kaartendeck van Doreen Virtue: Engelentherapie Orakelkaarten. Dit kaartendeck geeft je stappen die je kan ondernemen voor het loslaten van emotionele blokkades om over jouw angsten heen te komen.

Doreen Virtue verzameling

Nagenoeg alle kaartendecks heb ik van Doreen Virtue verzameld, in de tijd dat zij nog niet tot het Christendom was bekeerd. Door onder andere de volgende cursussen die ik bij haar heb gevolgd ‘Certified Angel Card Reader’, ‘Certified Realm Reader’, ‘Certified Fairyologist’, ben ik haar kaartendecks gaan verzamelen. Je leert in die cursussen goed welk kaartendeck voor welke situatie je kan gebruiken. Al kan je in principe met één kaartendeck alle vragen wel beantwoorden, maar met het betreffende kaartendeck kan je specifieker vragen beantwoorden.

De boodschap voor augustus 2022

Tijdens het schudden van de Engelentherapie Orakelkaarten, vielen er vrij snel drie kaarten tegelijk eruit:

  • Luister naar je intuïtie – De boodschappen uit het Universum worden op perfecte wijze door jouw lichaam ontvangen.
  • Godendoosje – Schrijf al je zorgen, ongerustheid of wensen op een stukje papier en doe het in een speciaal kistje, dat een ‘Godendoosje’ genoemd wordt, om dingen los te laten en het Universum toe te staan je te helpen.
  • Manifestatie – Gebruik je spirituele gaven en aangeboren vermogens om datgene wat je wenst aan te trekken.

Het viel mij gelijk op dat er weer een kaart over manifesteren tussen zit. Een onderwerp waar ik zelf heel veel mee bezig ben. Duidelijk heeft dat (extra) aandacht nodig, net zoals het luisteren naar je intuïtie. Het wordt denk ik nog onderschat hoe krachtig manifesteren en jouw intuïtie is en dus zorgen de orakelkaarten ervoor dat die extra aandacht er komt. Het ‘Godendoosje’ herken ik van mijn glazen pot waar ik vanaf 1 januari van elk jaar leuke gebeurtenissen op een briefje schrijf en ik in die pot stop. Ik heb die pot geen naam gegeven, maar ik vind het wel heel leuk om die pot op 31 december open te maken en dan een aantal briefjes eruit te lezen. Zo blik je met een fijn gevoel terug op alles wat goed ging in een jaar.

Met manifesteren ben ik begonnen toen ik ging leven met de maanfases en dan met name nadat ik met de nieuwe maan mijn intenties had opgeschreven. Die intenties houd ik dan de dagen daarna in gedachten (positiviteit), en zo zorg ik er voor dat mijn blik gericht is op dat wat wel kan. En waar ik naar toe wil. Echter kan je elke dag manifesteren, dat hoeft niet alleen bij nieuwe maan. Denk aan dagelijks manifesteren. Het gaat er met manifesteren vooral om dat je in het gevoel gaat zitten; dat je gaat voelen hoe het zal zijn als jouw intentie is uitgekomen. Je kan wel vragen om een betere/goede dag (om dat als voorbeeld te houden), maar het is belangrijker dat je voelt hoe het zal zijn als je dag beter/goed is verlopen. Ik denk dat ik dat in eerdere artikelen niet duidelijk genoeg heb gemaakt en dat daarom de kaart over manifesteren er weer uitkomt, alleen nu in een ander kaartendeck.

Luister naar je intuïtie

Waarschijnlijk heb je via jouw intuïtie al antwoord gekregen op een vraag, waar jij mee zit. Alleen heb je het antwoord niet ‘gehoord’. Bij luisteren naar je intuïtie wordt met deze kaart bedoeld dat je goed naar jouw lichaam en emotionele zintuigen moet luisteren. Jouw lichaam is extra gevoelig voor spirituele energie en nu wordt je dringend verzocht om naar jouw gevoel te luisteren en niet te blijven twijfelen. Via jouw intuïtieve vermogen kan je jouw engelen vragen of zij jou willen begeleiden.

Op elke spanning in jouw lichaam moet je opletten. Jouw spieren reageren op de energie van jouw gedachten en emoties. Als een bepaalde groep spieren gespannen is, vraag dan, eventueel via een visualisatie, waarom die spieren gespannen zijn. Luister op dat moment wat je doorkrijgt via jouw gevoelens, gedachten, beelden en woorden. Je kan echt op jouw lichaam vertrouwen en je zal op elk gebied van jouw leven merken hoe jouw lichaam reageert op bijvoorbeeld vrienden en of een baan.

Godendoosje

Als je je zorgen opschrijft en naar het Universum stuurt, kunnen je zorgen (mentaal) verminderen. Je werkt op deze manier effectief met het Universum en de engelen. Sowieso is schrijven goed voor je, het lucht vaak op om het van je af te schrijven. Indien je geen schrijver bent, is dat geen probleem. Of je kort of lang schrijft, het resultaat zal hetzelfde zijn! Het is wel van belang dat je vanuit je hart schrijft. Je kan het geschreven blaadje op verschillende manieren naar het Universum sturen en één daarvan is via het Godendoosje. Hier kom ik zo uitgebreider op terug, omdat de kaart zo heet. Als je je zorgen los wilt laten, kan je dat doen door het te verbranden. Om minder (tot niet meer) emotioneel te zijn over een situatie, kan je de beschreven situatie op een blaadje schrijven en dat dan begraven. Je kan tenslotte ook het blaadje in jouw vriezer leggen, waardoor de situatie niet langer zal bestaan.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er verschillende methoden wat je met het beschreven blaadje kan doen. Echter ligt nu de aandacht op het Godendoosje en is het tijd dat je zo’n doosje ‘kant en klaar’ gaat kopen en of een doosje zelf gaat versieren. In ieder geval heb je deze maand een doosje nodig. Zorg er dus voor dat je makkelijk bij het doosje kan, zodat je het kan pakken indien je het nodig hebt. De kans is groot dat je het deze maand regelmatig nodig zal hebben.

Weet je niet hoe je moet beginnen met schrijven? Schrijf dan een brief naar iemand (welke je natuurlijk niet opstuurt), maar in het doosje stopt. Gaan jouw zorgen niet over een bepaald persoon, ga dan schrijven over hoe jij de situatie graag ziet (omdenken). Het schrijven doe je altijd vanuit jouw hart (met gevoel). En denk eraan: tijdens het schrijven, schrijf je met het gevoel alsof de situatie al is zoals jij graag wilt.

Manifestatie

Je hebt de manifestatiekaart niet alleen gekregen om extra aandacht te krijgen over het manifesteren zelf. De engelen willen jou laten weten dat je zelf de kracht hebt om, door middel van manifesteren, alles in je leven kan veranderen. Jouw aangeboren spirituele gaven zullen het manifesteren makkelijk maken, maar je moet er wel in geloven.

Je moet oppassen dat je niet ongewenste situaties en of personen aantrekt door teveel aandacht te geven aan die ongewenste situatie en of persoon. Als je loopt te klagen over een situatie, dan zijn dat negatieve affirmaties. Het krijgt dus extra aandacht en met de Wet van de Aantrekkingskracht in ons achterhoofd, trek je het dan juist zelf aan. Je mag leren omdenken en dat kan je bijvoorbeeld doen door visualisatie van een situatie zoals jij wilt dat de situatie wordt. Je kan ook een moodboard maken, zodat je er elke dag naar kan kijken. Dit krijgt dan op die manier extra aandacht.

Bij manifesteren denk je niet aan ‘hoe’ je het voor elkaar krijgt, maar dat je het voor elkaar hebt gekregen. Dit moet ik nog even toevoegen, omdat er bijvoorbeeld wordt gezegd: ‘maar ik heb het geld er niet voor’. Je gaat de reis van jouw dromen manifesteren en dan droom je bijvoorbeeld alleen over die reis en niet hoe je die reis hebt kunnen bekostigen.

Nog even over het omdenken; daar heb ik de 4 G’s voor geleerd in het revalidatiecentrum:

  • Er is een Gebeurtenis,
  • Dat geeft jou een Gedachte,
  • Wat jou een Gevoel geeft,
  • en hierdoor vertoon je een bepaald Gedrag.

Ten slotte: als je je ergens zorgen over maakt of als je moeite hebt met manifesteren, kan je hulp vragen van de aartsengelen en het volgende zeggen: ‘Aartsengel Jofiël, Engel van Schoonheid, geef mij mooie gedachten omtrent mijn wensen, zodat zij volledig op liefde gebaseerd zijn.

Voor degenen die nog op vakantie gaan: een fijne vakantie gewenst. Misschien zie je tijdens jouw vakantie wel een leuk ‘Godendoosje’? Voor degenen die thuisblijven, misschien heb je de tijd om een ‘Godendoosje’ te kopen en te versieren.
In ieder geval een zonnig augustus gewenst.

Liefs Liane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨