Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Puur Hooggevoelig kaartenbox
0
Shop

Review: Puur Hooggevoelig kaartenbox

Review: Puur Hooggevoelig kaartenbox

De Puur hooggevoelig kaartenbox is een perfecte aanvulling op het succesvolle boek Puur hooggevoelig van Jolijn Hendriks, maar je kunt ‘m ook los gebruiken De inspiratiekaarten zullen je op weg helpen om een lichter leven te leiden. De kaarten zijn een mix van inspirerende teksten en praktische oefeningen bij het boek. Lees hier onze review!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De Puur hooggevoelig kaarten zijn geschikt voor iedereen die zelf hooggevoelig is of ermee te maken heeft in zijn of haar omgeving. De kaartenbox is luxe uitgevoerd en bestaat uit maar liefst 52 inspiratiekaarten vol met kennis over hooggevoeligheid. Je wordt aan het denken gezet en gaat op een positieve manier aan de slag met je eigen hooggevoeligheid.

Wil jij je verdiepen in hooggevoeligheid? Dan zijn deze inspiratiekaarten van Jolijn Hendriks hier perfect voor!

Review: Puur Hooggevoelig kaartenbox

Wat is hooggevoeligheid?

Eén op de vijf mensen is geboren met een sensitief zenuwstelsel. Wist je dat al? Dit betekent dat je anders reageert op prikkels. Prikkels komen heftiger binnen. Je kan snel gestrest raken en eerder moe worden. Licht, geluid en emoties komen hierdoor harder binnen.

Een aantal kenmerken van hooggevoeligheid (ook wel afgekort als HSP)

  • Hooggevoelige mensen kunnen heftig reageren in bepaalde situaties. Dit komt door het feit dat hun zenuwen op spannen staan. De reacties die ze op prikkels geven, hebben ze zelf niet onder controle.
  • Het loslaten van dingen kan moeilijk zijn voor hooggevoelige mensen. Daarbij voelen ze de angst of pijn van anderen heel goed aan en kunnen ze hier heel lang mee zitten.
  • Hooggevoeligheid en overdenken. Deze twee dingen gaan veelal samen. Hooggevoelige personen kunnen piekeren over van alles.
  • Hooggevoelige mensen zijn heel empathisch. Dat komt grotendeels omdat ze emoties en gevoelens heel goed kunnen aanvoelen.

Zo gebruik je het Puur Hooggevoelig deck

Terug naar het deck. Kaarten geven je een weetje en helpen je richting te geven in bepaalde situaties. De Puur hooggevoelig kaarten kun je gebruiken zoals je dat zelf wilt. Ik vertel je graag hoe ik het deck gebruik:

  • Zoek een rustig plekje waar je niet gestoord kan worden.
  • Doe je ogen dicht en observeer zonder oordeel hoe je lichaam voelt. Je kan er ook voor kiezen om een geleide meditatie te doen.
  • Omdat deze kaarten specifiek over HSP gaan, kun je ervoor kiezen om een vraag te stellen over je situatie.
  • Trek een kaart en plaats de getrokken kaart voorop in de standaard.
  • Zet hem neer op een plekje in je huis waar je hem regelmatig kunt tegengekomen.

Over dat laatste vertel ik graag wat meer. Wanneer je een mooie kaart hebt getrokken, is het belangrijk dat je herinnert wordt aan de boodschap op de kaart. Op deze manier kan je de boodschap meenemen in je dagelijkse leven. Dit deck van auteur Jolijn Hendriks kun je als decoratieobject in je interieur neerzetten. De getrokken kaart kan (handig!) voorop in de standaard gestoken worden. Een perfecte manier om je boodschap te herhalen!

“De kaarten Puur hooggevoelig kunnen je helpen en ondersteunen om je bewust te worden van je mooie kwaliteiten” – Jolijn Hendriks

Review Puur Kaartendeck Elcin - VolleMaanKalender.nl

Als je dit leest, is dit de boodschap voor jou

De boodschap: ‘Moeten – Verander al je moeten in mogen en je zult je lichter voelen.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.