Duurzaamheid

Lees hier leuke en informatieve artikelen over duurzaamheid, zero waste leven en minimaliseren. Ook vind je hier handige DIY’s, tips om te hergebruiken en pre-loved items/kringloopgelukjes.

Duurzaamheid en spiritualiteit gaan steeds meer hand in hand. Om de handen in elkaar te slaan en de brug te bouwen, is deze pagina ontstaan.

Een aantal zaken die je hier vindt zijn heel praktisch, bijvoorbeeld het gebruik wasbare luiers (in plaats van wegwerpluiers), Zelf kaarsen maken van restjes en groene zoekmachines zoals Ecosia gebruiken. Andere initiatieven zijn misschien minder bekend, of vergen wat meer informatie en uitleg.

Je vindt hier naast praktische artikelen ook producten die duurzaam worden gemaakt of die raakvlakken hebben met zero waste en minimaliseren. En als ware thrift shopper deel ik tips over pre-loved items, vintage finds en kringloopgelukjes. Oh, en als mama van een baby ben ik helemaal into de duurzame baby producten.

Duurzame items scoren? Dan ben je in de shop van VolleMaanKalender.nl aan ’t goede adres!

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.