Auteurs

Bekijk hier de inspirerende auteurs van VolleMaanKalender.nl!


Nadi

Nadi Zoetebier

Nadi is oprichter van VolleMaanKalender.nl. Ze schrijft graag over haar passies astrologie, spiritualiteit en leven met de maan. Sinds 2021 is ze moeder en vind je op deze website een speciale ‘mama&baby’-categorie, waarin ze fijne tips en leuke shop-items deelt.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Joyce van Tilborg

Joyce is een traditionele heks en heeft hekserij van kinds af aan meegekregen. Toch stond ze er op latere leeftijd pas écht voor open en is ze zichzelf met behulp van mentoren gaan ontwikkelen. Ze draagt haar kennis over aan cursisten die bereid zijn (te beginnen bij de basis) serieus om te gaan met hekserij en hier de nodige tijd aan besteden. Daarnaast runt ze de webshop moonchildren.nl met heksenbenodigdheden voor (traditionele) hekserij en spirituele mensen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Joyce van Tilborg

Lisanne van Niekerk

Lisanne van Niekerk

Lisanne is ademfacilitator, coach en trainer. Gepassioneerd om leiders van de toekomst te helpen hun volle potentie te gebruiken. Eigenaresse van BreathWorks. Geeft ademtrainingen voor bedrijven en individuele Biodynamic Breathwork and Trauma Release trajecten. Vindt inspiratie in de natuur.

Schrijft over de kracht van adem en hoe je die toe kan passen in jouw leven voor meer welzijn.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Natasja Aaldering

Natasja woont samen met haar kat Pip en zit inmiddels al acht jaar in het tweelingzielenproces. Dat maakt haar leven best wel een rollercoaster! Vandaar ook de naam voor haar bedrijf: Twinflame Rollercoaster Life. Als uitlaapklep begon ze daarom van zich af te schrijven en doet ze kaartleggingen en readingen.

Haar (ziels)missie is haar van zichzelf leren houden, samen met het helpen van andere mensen in hun tweelingzielenproces en bij hun spirituele ontwikkeling. En dat op haar eigen, unieke manier!

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over tweelingzielen en het tweelingzielenproces.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Natasja Aaldering

Liane

Liane Strijder

Liane is heldervoelend en helderwetend. Kaarten zijn haar hele leven al belangrijk voor haar geweest en ze bezit zo’n 100 decks. Ze voelt dat haar leven weer begint te leven en dat haar leven weer kwaliteit krijgt, ondanks haar chronische pijn en beperking. Haar mindset, kaarten en fluidart hebben daar mede voor gezorgd. Via haar social media kanalen brengt ze haar weg #terugnaargeluk in woord en beeld.

Voor VolleMaanKalender.nl zal ze zich focussen op een maandelijkse orakel/kaartlezingen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Fatma Yilmaz

Fatma werkt met veel plezier als allround content creator bij een stenenwinkel. Na een spirituele ontwakening in 2015 is ze zich gaan focussen op het helen van oude trauma’s en het doorbreken van patronen en oude overtuigingen. Ze noemt zichzelf een activist in (zelf-)compassie. Ze schrijft en leert graag over spiritualiteit, astrologie, psychologie en filosofie. Dit heeft haar geholpen in haarzelfontwikkelingsproces. Dit gebruikt ze tegenwoordig als tool en met het delen van haar kennis op dit platform hoopt ze anderen ook op die manier te helpen.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over spiritualiteit, zelfliefde, psychologie en zelfontwikkeling.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Fatma

Claudia

Claudia Eliens

Claudia is eigenaresse van een praktijk in beauty, holistische therapie, reiki en aromatherapie. Ze zet vrouwen weer in hun kracht door een liefdevolle verbinding te leggen tussen het innerlijk en uiterlijk. Verbind je weer met jezelf middels holistische en energetische (aroma)therapie en met anderen middels vrouwencirkels. Ook is ze powermama van 3 kinderen!

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Sam van der Venne

Sam is moeder van sterrendochter Nova* ‘09, dochter Fawn ‘10 en dochter Zelda ‘16. Haar kinderen zitten op een Natuurlijk leren en Antroposofische school. Ze studeert richting development en is liefhebber van zelfontplooiing, natuur en reizen.

Voor VolleMaanKalender.nl zal ze voornamelijk schrijven over Natuurlijk leren en Antroposofische school.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Tessa Kamp

Tessa Kamp

Tessa runt haar eigen coachingsbedrijf Megumi, waarmee ze zich voornamelijk richt op moeders. Middels coaching leert ze moeders omgaan met de dagelijkse stress die komt kijken bij het moederschap en het gezin. Spiritualiteit is een belangrijk onderwerp binnen haar bedrijf, maar ook binnen haar leven. Ze draagt altijd edelstenen bij zich, legt tarot, mediteert graag en verdiept zich in de Wet van Aantrekkingskracht.

Voor Vollemaankalender.nl schrijf ze dan ook over deze thema’s.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Maud Blomme

Maud is mama van drie kindjes: Juul, Achiel & Elodie en vriendin van Francesco. De natuur is haar happy place: ze vindt er rust, inspiratie en energie. Ze is gepassioneerd door tarot en orakelkaarten, de kracht van de natuur en essentiële oliën.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze over deze onderwerpen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Maud Blomme

Esther Foppen

Esther Foppen

Esther is spiritueel kunstzinnig coach. Ze laat haar cliënten bijvoorbeeld intuïtief tekenen of schrijven om tot de onderliggende kern van hun situatie te komen, waarna er heling plaats vindt.

Daarnaast is moeder (van twee pubers), medium, heks en ondernemer. Haar Sense of Chakra goodieboxen, vrouwencirkels, online trainingen, tarot spreads en jaarleggingen zijn inmiddels wel bekend.

Ze leeft met de maan en de seizoenen, doet aan orakelen en kleurenmagie (onder andere door de chakra’s als richtlijn te gebruiken). Ze wil graag inspireren en anderen helpen bij hun zielsmissie.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft Esther voornamelijk over haar werk hierin, haar leven in de natuur en het vrouw zijn. Kortom: het magische leven zelf!

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Naomi van de Burgt

Naomi is helderziend, -voelend, -horend en -proevend. Ze kan contact leggen met overleden mensen, healing toepassen en een stukje toekomst zien. Ze weet al haar hele leven dat er meer is dan alleen de aarde en twee jaar geleden kreeg ze daar de bevestiging van door middel van een out of body experience met haar overleden oma. Vanaf dat moment is ze actief aan de slag op spiritueel vlak. Ze vindt het belangrijk om anderen naar hun eigen waarheid en gevoel te brengen, want dat maakt u zo nique.

Ze schrijft over diverse onderwerpen, maar legt de focus op dromen en interpretaties.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Naomi van de Burgt

Debbie Goudsblom

Debbie Goudsblom

Debbie is alleenstaande mama van twee prachtige meiden en werkt in ‘t dagelijks leven binnen de gehandicaptenzorg. Haar passie ligt bij spiritualiteit en alles dat daarbij komt kijken. Daarnaast volgt ze de hbo-opleiding Kruidengeneeskunde. Je kunt haar kennen van haar pagina MsGoldflower, waar ze naast pick a stacks ook andere inspirerende verhalen, tips en lezingen deelt. Haar motto is dat als je met beide benen op de grond blijft staan, spiritualiteit niet zweverig hoeft te zijn.

Haar expertise is divers: van runen, tarot, orakel, spirit animals, fairies & forest creatures, draken tot aan pendelen en de natuur. Die diversiteit zul je terugzien in haar artikelen voor VolleMaanKalender.nl!

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Heb je interesse om, net als bovenstaande auteurs, voor VolleMaanKalender.nl te schrijven en je verhaal te delen met een groot, gelijkgestemd publiek? Bekijk dan de oproep ‘Gezocht: (gast)bloggers‘!

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan. Ook kun je gezellig meepraten over spirituele onderwerpen en delen we onderling tips & tricks! Aanmelden voor de incidentele nieuwsbrief kan natuurlijk ook: