Auteurs

Bekijk hier de inspirerende auteurs van VolleMaanKalender.nl!


Nadi

Nadi Zoetebier

Nadi is oprichter van VolleMaanKalender.nl. Ze schrijft graag over haar passies astrologie, spiritualiteit en leven met de maan. Sinds 2021 is ze moeder en vind je op deze website een speciale ‘mama&baby’-categorie, waarin ze fijne tips en leuke shop-items deelt.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Joyce van Tilborg

Joyce is een traditionele heks en heeft hekserij van kinds af aan meegekregen. Toch stond ze er op latere leeftijd pas écht voor open en is ze zichzelf met behulp van mentoren gaan ontwikkelen. Ze draagt haar kennis over aan cursisten die bereid zijn (te beginnen bij de basis) serieus om te gaan met hekserij en hier de nodige tijd aan besteden. Daarnaast runt ze de webshop moonchildren.nl met heksenbenodigdheden voor (traditionele) hekserij en spirituele mensen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Joyce van Tilborg

Lisanne van Niekerk

Lisanne van Niekerk

Lisanne is ademfacilitator, coach en trainer. Gepassioneerd om leiders van de toekomst te helpen hun volle potentie te gebruiken. Eigenaresse van BreathWorks. Geeft ademtrainingen voor bedrijven en individuele Biodynamic Breathwork and Trauma Release trajecten. Vindt inspiratie in de natuur.

Schrijft over de kracht van adem en hoe je die toe kan passen in jouw leven voor meer welzijn.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Naomi van de Burgt

Naomi is helderziend, -voelend, -horend en -proevend. Ze kan contact leggen met overleden mensen, healing toepassen en een stukje toekomst zien. Ze weet al haar hele leven dat er meer is dan alleen de aarde en twee jaar geleden kreeg ze daar de bevestiging van door middel van een out of body experience met haar overleden oma. Vanaf dat moment is ze actief aan de slag op spiritueel vlak. Ze vindt het belangrijk om anderen naar hun eigen waarheid en gevoel te brengen, want dat maakt u zo nique.

Ze schrijft over diverse onderwerpen, maar legt de focus op dromen en interpretaties.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Naomi van de Burgt

Debbie Goudsblom

Debbie Goudsblom

Debbie is alleenstaande mama van twee prachtige meiden en werkt in ’t dagelijks leven binnen de gehandicaptenzorg. Haar passie ligt bij spiritualiteit en alles dat daarbij komt kijken. Daarnaast volgt ze de hbo-opleiding Kruidengeneeskunde. Je kunt haar kennen van haar pagina MsGoldflower, waar ze naast pick a stacks ook andere inspirerende verhalen, tips en lezingen deelt. Haar motto is dat als je met beide benen op de grond blijft staan, spiritualiteit niet zweverig hoeft te zijn.

Haar expertise is divers: van runen, tarot, orakel, spirit animals, fairies & forest creatures, draken tot aan pendelen en de natuur. Die diversiteit zul je terugzien in haar artikelen voor VolleMaanKalender.nl!

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Natasja Aaldering

Natasja woont samen met haar kat Pip en zit inmiddels al acht jaar in het tweelingzielenproces. Dat maakt haar leven best wel een rollercoaster! Vandaar ook de naam voor haar bedrijf: Twinflame Rollercoaster Life. Als uitlaapklep begon ze daarom van zich af te schrijven en doet ze kaartleggingen en readingen.

Haar (ziels)missie is haar van zichzelf leren houden, samen met het helpen van andere mensen in hun tweelingzielenproces en bij hun spirituele ontwikkeling. En dat op haar eigen, unieke manier!

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over tweelingzielen en het tweelingzielenproces.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Natasja Aaldering

Liane

Liane Strijder

Liane is heldervoelend en helderwetend. Kaarten zijn haar hele leven al belangrijk voor haar geweest en ze bezit zo’n 100 decks. Ze voelt dat haar leven weer begint te leven en dat haar leven weer kwaliteit krijgt, ondanks haar chronische pijn en beperking. Haar mindset, kaarten en fluidart hebben daar mede voor gezorgd. Via haar social media kanalen brengt ze haar weg #terugnaargeluk in woord en beeld.

Voor VolleMaanKalender.nl zal ze zich focussen op een maandelijkse orakel/kaartlezingen.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Fatma Yilmaz

Fatma werkt met veel plezier als allround content creator bij een stenenwinkel. Na een spirituele ontwakening in 2015 is ze zich gaan focussen op het helen van oude trauma’s en het doorbreken van patronen en oude overtuigingen. Ze noemt zichzelf een activist in (zelf-)compassie. Ze schrijft en leert graag over spiritualiteit, astrologie, psychologie en filosofie. Dit heeft haar geholpen in haarzelfontwikkelingsproces. Dit gebruikt ze tegenwoordig als tool en met het delen van haar kennis op dit platform hoopt ze anderen ook op die manier te helpen.

Voor VolleMaanKalender.nl schrijft ze voornamelijk over spiritualiteit, zelfliefde, psychologie en zelfontwikkeling.

Lees hier haar nieuwste artikelen:

Fatma

Claudia

Claudia Eliens

Claudia is eigenaresse van PraktijkLiefvoorJezelf.nl. Ze zet vrouwen weer in hun kracht door een liefdevolle verbinding te leggen tussen het innerlijk en uiterlijk. Verbind je weer met jezelf middels holistische en energetische (aroma)therapie en met anderen middels vrouwencirkels. Ook is ze powermama van 3!

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Sam van der Venne

Sam is moeder van sterrendochter Nova* ‘09, dochter Fawn ‘10 en dochter Zelda ‘16. Haar kinderen zitten op een Natuurlijk leren en Antroposofische school. Ze studeert richting development en is liefhebber van zelfontplooiing, natuur en reizen.

Voor VolleMaanKalender.nl zal ze voornamelijk schrijven over Natuurlijk leren en Antroposofische school.

Lees hier haar nieuwste artikelen:


Heb je interesse om, net als bovenstaande auteurs, voor VolleMaanKalender.nl te schrijven en je verhaal te delen met een groot, gelijkgestemd publiek? Bekijk dan de oproep ‘Gezocht: (gast)bloggers‘!

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.