Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is een Engelenpoortdag?
0
Poortdag

Wat is een Engelenpoortdag?

Engelenpoortdag - VolleMaanKalender.nl

Wanneer een datum meestergetallen, spiegelgetallen of dubbele getallen bevat, wordt er een energetisch portaal gecreëerd. Dat noem je een poortdag. Een Engelenpoortdag is een poortdag met dubbele getallen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Zit je in een tweelingzielenproces? Rondom Engelenpoortdagen kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter.

Bekijk hier de Poortdagen 2023.

Werken met de energie van een Engelenpoortdag

Wil je werken met de energie van een Engelenpoortdag? In principe hoef je weinig te doen: de energie ís er gewoon. Wel kun je voor jezelf zorgen en jezelf meer openstellen voor tekens van het universum. Daar heb je geen hooggevoeligheid, speciale gaven of derde oog voor nodig. Werk vooral aan je zintuigen en wees je bewust van wat je ziet, proeft, hoort, ervaart en vooral ook voelt. Vertrouw op je lichaam en geest.

Heb je die hooggevoeligeid, speciale gaven of derde oog wél, dan komt er tijdens Engelenpoortdagen meer informatie tot jou. Je ontvangt niet alleen informatie voor jezelf, maar ook voor anderen en het collectief. Dit kan verwarrend aanvoelen: wat is van jou, wat is niet van jou? Dit geeft je mentaal veel druk in je hoofd, dat zich kan uiten in bijvoorbeeld hoofdpijn, verwarring en (mentale) vermoeidheid. Wees extra lief voor jezelf. Laat alles tot je komen en neem de tijd om het weer te laten bezinken. Wandelen in de natuur, mediteren, yoga of schrijven in een journal werken hierbij ook erg prettig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨