Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 29-11-2022: transformatie & einde cyclus
1
Poortdag

Spirituele betekenis 29-11-2022: transformatie & einde cyclus

Spirituele betekenis 29-11-2022

De Poortdag van dinsdag 29 november 2022 is de hekkensluiter van de vier poortdagen van november 2022. Deze dag staat in het teken van definitieve transformatie. Een omslagpunt zo vlak voor het nieuwe jaar. Lees hier over de spirituele betekenis van 29-11-2022!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Poortdag uitleg – wat is een poortdag?

Een poortdag, zoals vandaag 29-11-2022, is een dag met speciale getallen in de datum. In dit geval kijken we naar 29, 11 en 22. Het getal 29 is opgeteld 11, vandaar dat dit ook als poortdag wordt gezien. Deze getallen zijn meestergetallen en dragen een hoge energie in zich, een hoge trilling. Alles is energie. Echt álles om je heen. Energie heeft altijd een bepaalde trilling: een ‘dichte’ energie heeft een lage trilling en een hoge (open) energie heeft een hoge trilling. Als er dus – zoals nu – een hoge trilling in energie is, is deze energie dus veel meer ‘geopend’.

Dat maakt dat de sluiers tussen diverse werelden dun zijn. Daarmee zorgen ze voor een ‘poort’ in de energie, waarin er meer mogelijk is dan gebruikelijk. Dat is waarom het een poortdag wordt genoemd. Tijdens een poortdag kun je meer in contact komen met de engelen. Of zielen, spirit, overledenen. Hoe het voor jou dan ook het beste resoneert, want tijdens een poortdag is alles mogelijk. Bekijk ook deze Contact met de Engelen healing.

Transformatie & einde cyclus

Dinsdag 29 november staat voor transformatie en het einde van een cyclus. Een cyclus die jij samen met iemand anders hebt. Getal 2 staat voor duo’s, dus stellen, zielsconnecties en tweelingzielen kunnen veel merken van deze poortdag. Het geeft een einde aan van het één en het begin van het ander. Ook valt op deze dag alles samen wat je de andere poortdagen van november hebt meegemaakt.

Het kan moeilijk zijn om iets los te laten aan het einde van een cyclus, maar denk aan de toekomst. Voel je trots op jezelf dat je deze cyclus doorbreekt en níet meer zult herhalen. Het zal je uiteindelijk vrijmaken van de opgebouwde bagage die je nu (onnodig!) met je meedraagt.

Je kunt daarom tijdens deze 29-11-2022 poortdag last krijgen van ascentiesymptomen, zoals vermoeidheid, slapeloze nachten, weinig energie en hoofdpijn. Die ascentiesymptomen komen omdat de energie/trilling op aarde normaal gesproken laag is, maar tijdens deze dagen ineens heel hoog. Dat matcht dan niet met elkaar en dat kun je voelen. Ook als je hier niet per definitie in gelooft. Kies vooral je eigen waarheid hierin en wat bij jou past.

Daarnaast wil getal 29 jou vertellen dat je in jezelf mag geloven. Geloof in jouw levensdoel! Je bent er geschikt voor. Je bent er klaar voor: je kunt anderen helpen met jouw gaven.

29-11-2022 healing

Gebruik onderstaande Poortdagen Healingg (geluid aan!) om te visualiseren, te helen en jezelf open te stellen. Zo kun je optimaal afstemmen op de hoge energie van vandaag.

Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen.

Poortdagen november 2022

Er zijn vier poortdagen in november, waaronder drie engelenpoortdagen. De andere (engelen)poortdagen deze maand zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨