Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De energie van de Engelenpoort 9/9 2022: wat is jouw zielsmissie?
0
Poortdag

De energie van de Engelenpoort 9/9 2022: wat is jouw zielsmissie?

De energie van de Engelenpoort 9/9 2022: wat is jouw zielsmissie?

Vrijdag 9/9 is een engelenpoortdag. Tijdens deze poortdag op 09-09-2022 is de kosmische energie op aarde goed te voelen. Wat is jouw zielsmissie? En tijd om af te ronden… Lees hier over de energie van de 9/9 engelenpoort!

Engelenpoortdag, wat is dat ook alweer? Een engelenpoortdag is een dag waarop de sluier tussen de aarde en de kosmos flinterdun is. Dat komt door de trilling van de dubbele getallen in de datum. In dit geval is het de 9/9 poort (want het is negende dag van de negende maand).

Zo’n poortdag maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Engelenpoort 9/9 2022

September kan soms wat somber aanvoelen, zo na de zomer, ondanks het mooie weer. Maar weet dat alles een fase is en ook dit weer voorbij gaat. Het is een tijd met veel emotie, dromen en aanvoelen. Dromen van personen van vroeger of situaties van eerder… Een tijd die je echt onder de huid kan gaan zitten.

Met de kosmische energie van de 9/9 engelenpoort kun je afstemmen op de energie van deze periode én de periode die nog gaat komen. Met de herfst equinox in het vooruitzicht is die afstemming ook wel nodig!

De opening van deze poort is ook een voorbereiding op de emotionele volle maan in Vissen van zaterdag 10 september. Alles of niets, dat is hoe deze volle maan gaat aanvoelen. Nu of nooit. Do or die. Daarnaast begint Mercurius op te spelen, want jawel… De planeet die de komende weken roet in ‘t eten gaat gooien rondom communicatie, reizen en technologie gaat 9 september óók nog eens retrograde.

Die disbalans is nodig om er sterker uit te komen, écht.

De betekenis van getal 9

In numerologie staat 9 symbool voor altruïsme, spiritualiteit, anderen helpen en je roeping. Met dit getal twee keer in de datum mag je aanvoelen wat je zielsmissie is. Misschien weet je ‘t al wel; in dat geval kun je vandaag verder bouwen aan je levenspad. Weet je niet wat je zielsmissie is? Dat is helemaal niet erg. Sterker nog: veel mensen weten dit niet! Of ze durven het nog niet goed uit te spreken. Blijf voelen, blijf praten en blijf schrijven. In je hart weet je wel wat je wil en wat je kan. Wees niet onzeker. Be you!

Getal 9 staat ook voor afronding… Een cyclus kent negen jaar, waarbij het laatste jaar een jaar van afronden is. Denk goed na voor jezelf; wat mag jij afronden, voordat je een nieuwe start kunt maken? Of welke overtollige ballast wil jij kwijt – nu voorgoed?

In tarot staat getal 9 voor De Kluizenaar. Dit is een kaart met een oude, wijze man. Of vrouw, afhankelijk van welk deck je gebruikt. Het is iemand die introvert is. Die veel kennis bij zich draagt en zich veel afzondert. Dit kan betekenen dat je ergens je einddoel hebt gehaald; je bent precies daar waar je zijn mag. Het kan ook betekenen dat je je meer terug mag trekken om innerlijk werk te doen. Wat je nog mag helen, bijvoorbeeld. Je geleerde lessen mag je daarna ten gehore brengen.

Schrijf erover (stuur hier jouw spirituele verhaal in ter publicatie op VolleMaanKalender.nl, zodat je anderen kunt inspireren met jouw pad) en praat erover. Deel het woord!

Hoe beleef jij deze 9/9 poort?

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨