Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De spirituele betekenis van 06-06-2022 (Engelenpoort 6/6)
0
Poortdag

De spirituele betekenis van 06-06-2022 (Engelenpoort 6/6)

De spirituele betekenis van 06-06-2022

De zesde dag van de zesde maand in een universeel 6-jaar: 06-06-2022 is een bijzondere dag. De cijfers van 2022 opgeteld maakt getal zes. Lees hier meer over de spirituele betekenis én de numerologie van engelenpoortdag 06-06-2022!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De datum van maandag 6 juni 2022 is bijzonder, omdat dit de zesde dag van de zesde maand in een universeel 6-jaar is. De cijfers van 2022 opgeteld maakt getal zes.

In numerologie staat 6 symbool voor verantwoordelijkheid, dienstbaarheid, familie en samenwonen. Het is het getal van huis, thuis en samenzijn.

In tarot staat getal 6 voor The Lovers’ (de Geliefden) en ook liefdesplaneet Venus is aan dit mooie getal verbonden. Een waar liefdesnummer!

Op deze dag staat de maan in Leeuw. Deze Engelenpoort is dan ook een voorbereiding op de Leeuwenpoort 8/8.

Lees ook: Wat gaat 2022 jou persoonlijk brengen?

Engelenpoortdag 06-06-2022

Maandag 6/6 is een engelenpoortdag. Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Engelenpoort juni 2022 voor tweelingzielen

Zit je in een tweelingzielenproces? Rondom Engelenpoortdagen kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter. Twinflame expert Natasja vertelt jou hieronder over de energie van de engelenpoort 6/6 voor tweelingzielen.

Op maandag 6 juni 2022 staat de maan in Leeuw. Deze poortdag is hiermee een voorbereiding op de Leeuwenpoort 2022.

De 6/6 Engelenpoortdag valt samen met Pinksteren, dus deze dag (en het gehele weekend ervoor) heeft een hele hoge trilling (Christusbewustzijn). Jezus keerde met Hemelvaart terug naar de hemel en met Pinksteren stuurde ‘hij’ de goddelijke energie naar aarde (apostelen) om zijn volgers te steunen. De Christenen herdenken met Pinksteren dat de ‘Heilige Geest’ neerdaalde over de apostelen. Pinksteren is het feest van het wedergeboorte het ontvangen van de heilige geest. De spirituele betekenis van deze dag staat voor HET spirituele ontwaken en het activeren van het Christusbewustzijn (goddelijke energie) binnenin jouzelf.

Je kunt veel boodschappen ontvangen van de engelen, denk aan witte veertjes of dromen ter ondersteuning van je tweelingzielenproces. Veel tweelingzielen en lichtwerkers hebben de afgelopen periode al behoorlijk veel ‘last’ gehad van ascentiesymptomen en dat zal in het Pinksterweekend en tijdens de Engelenpoort 6/6 hoogstwaarschijnlijk nog weer toenemen. Voor veel tweelingzielen en lichtwerkers zal er (door de energie en engelen) gewerkt worden aan jullie hartchakra. De meeste tweelingzielen zijn zich daar niet van bewust, maar dit is voor velen onvermijdelijk omdat velen de afspraak hebben zichzelf te verlichten en het hart meer te gaan openen. Dit kan voor diegene die hun hart en hun gevoel genegeerd hebben ongemakkelijk aan voelen (als in: dat je denkt dat je flinke hartproblemen hebt) (ik ben geen dokter, voor medisch advies ga je naar de huisarts).

De 6/6 poort is voor tweelingzielen een belangrijk moment (en zeer krachtig in de energie) om samen naar een hoger bewustzijn te gaan. Waarin jullie samen nog meer spiritueel ontwikkelen en jullie zielsmissie ook steeds duidelijker wordt. Is jouw tweelingziel zich op aards vlak zich niet bewust van jullie tweelingzielenproces en ben jij wel de ‘bewuste’? Dan betekent het niet gelijk dat er niks gebeurd. Energetisch zullen veel tweelingzielen elkaar deze dag helpen om door de 6/6 poort te ‘wandelen’, omdat dit voor jullie spirituele missie, ontwakingsproces en ontwikkelingsproces heel belangrijk is. Veel tweelingzielen en lichtwerkers planten deze dag belangrijke zaadjes voor de toekomst.

Geniet van deze maandag (en het Pinksterweekend) dan ook van de mooie energie en gebruik dit ook om vanuit je hart en onvoorwaardelijke liefde te verbinden met je tweelingziel of zielsconnectie.

Pick your reading

Én… dit is een bijzondere datum, toch? Je kunt er nu zelf een invulling aangeven wat je op deze mooie maandag in juni mee wil doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨