Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De spirituele betekenis van 06-06-2022
0
Numerologie Spiritualiteit

De spirituele betekenis van 06-06-2022

De spirituele betekenis van 06-06-2022

De zesde dag van de zesde maand in een universeel 6-jaar: 06-06-2022 is een bijzondere dag. De cijfers van 2022 opgeteld maakt getal zes. Lees hier meer over de spirituele betekenis én de numerologie van engelenpoortdag 06-06-2022!

De datum van maandag 6 juni 2022 is bijzonder, omdat dit de zesde dag van de zesde maand in een universeel 6-jaar is. De cijfers van 2022 opgeteld maakt getal zes.

In numerologie staat 6 symbool voor verantwoordelijkheid, dienstbaarheid, familie en samenwonen. Het is het getal van huis, thuis en samenzijn.

In tarot staat getal 6 voor ‘The Lovers’ (de tweelingziel-kaart!) en ook liefdesplaneet Venus is aan dit mooie getal verbonden.

Een waar liefdesnummer!

Lees ook: Wat gaat 2022 jou persoonlijk brengen?

Engelenpoortdag 06-06-2022

Dit is een engelenpoortdag. Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Zit je in een tweelingzielenproces? Rondom Engelenpoortdagen kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter.

06-06-2022 Numerologie

Én… dit is een bijzondere datum, toch? Je kunt er nu zelf een invulling aangeven wat je op deze mooie maandag in juni mee wil doen!

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨