Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Juno retrograde in Boogschutter 2021
2
Astrologie Retrograde

Juno retrograde in Boogschutter 2021

Juno retrograde in Boogschutter 2021

De (vrouwelijke) energie van asteroïde Juno draait om huwelijk/verbintenis, vruchtbaarheid en seksualiteit. Ook staat Juno symbool voor relaties en (ware) liefde. Boogschutter staat voor vrijheid, kennis en groei. Tijdens de Juno retrograde in Boogschutter – die in 2021 loopt van 12 april tot en met 2 augustus – duiken we in onze relaties.

En niet alleen de relaties die we nu hebben, maar ook in relaties van ons verleden. Met name soulmates en tweelingzielen zullen de energie van Juno retrograde 2021 voelen, maar ook als je in een (helaas) relatie zit die niet lekker loopt ga je de invloed voelen.

Omdat de retrograde in vuurteken Boogschutter 🏹 is, gaat ‘t met name over groei en vrijheid. Geeft je huidige relatie je de ruimte om te groeien? En geef jij je partner ook de ruimte en vrijheid? Wat heb je verder (van elkaar) nodig? Het is goed om hierover te praten.

Vragen die je jezelf kunt stellen tijdens Juno retrograde 2021…

  • Hoe voelt mijn huidige relatie aan?
  • Waarom zit ik in deze relatie? (is het gewoonte, wil je niet alleen zijn of heb je je ware liefde gevonden?)
  • Welke lessen heb ik geleerd uit vorige relaties?
  • Hoe kan ik mezelf verbeteren in mijn relatie?

De komende maanden kun je je wat ongelukkig voelen in je relatie. Dat wat jou normaal zo vrolijk maakt, lijkt nu even niet te werken. Maak echter niet te snel beslissingen en denk goed na. Ook deze retrograde – en haar energie – gaat weer voorbij.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨