Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De energie van de 10/10 Engelenpoort 2022: afronding
0
Poortdag

De energie van de 10/10 Engelenpoort 2022: afronding

De energie van de 10/10 Engelenpoort 2022: afronding

Maandag 10 oktober 2022 is er een Engelenpoortdag. Op deze dag kun je energetisch veel ervaren, zogeheten shifts. De 10/10 Engelenpoort is er eentje van afronding, zodat je kleine stappen kunt zetten in een nieuwe richting. Lees hier over de energie van de 10/10 Engelenpoort!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Engelenpoortdag, wat is dat ook alweer? Een engelenpoortdag is een dag waarop de sluier tussen de aarde en de kosmos flinterdun is. Dat komt door de trilling van de dubbele getallen in de datum. In dit geval is het de 10/10 poort (want het is tiende dag van de tiende maand).

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Engelenpoort 10/10 2022

De vorige Engelenpoortdag gaf het al aan: afronding is dichtbij. Als het goed is heb je in september stappen kunnen zetten die zorgen voor closure. Voor afsluiting. Dat betekent dat je richting het einde van 2022 aan het opschonen bent.

De engelen willen jou graag nog meer kracht geven en dat laten ze deze maandag 10 oktober 2022 dan ook weten! Deze poortdag volgt een dag na de krachtige volle maan in Ram, waarbij je al kon genieten van de heftige en vurige energie. De volle maan in Ram heeft dingen in werking gezet. Alles wat stilstaat, kwam onder die volle maan los.

En ook tijdens deze 10/10 Engelenpoort werkt die energie nog door.

Misschien ben je er nog niet van bewust, maar juist energetisch is er veel gaande. Voel je druk op je hoofd en een zwaar gevoel op je schouders? Het kan maar zo zijn dat er blokkades in je lijf zich los proberen te maken. De last (energetisch) van je schouders af. Het trekt er aan, het wrikt. En je mag het loslaten.

Zorg er voor dat je nu dus écht de keuzes maakt én stappen zet om zaken af te kunnen sluiten.

Dit werkt door richting de 11/11 Engelenpoort op vrijdag 11 november 2022. Want er zit iets nieuws aan te komen. Iets magisch. Iets goddelijks. Daarover later meer…

Het Rad van Fortuin

Leuk om te weten: in tarot staat getal 10 voor Het Rad van Fortuin. Als deze kaart naar voren komt, dan staat dit voor wendingen (zowel verwacht als onverwacht). Het Rad van Fortuin kan alle kanten op draaien (of tuimelen). Het staat voor diverse cycli, voor alle elementen en voor samenkomst. Ik vind het zelf een enorm krachtige kaart. Het toont dat je het heft in eigen handen mag nemen (en dat als je dat niet doet, het lot dat wel voor jou doet). Het staat voor dat jij de heerser bent van je eigen toekomstpad en dat je die regie ook mag nemen. Jouw wereld, jij bent het middelpunt.

Hoe beleef jij deze 10/10 poort?

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨