Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Engelenpoort 2 februari 2023: dit is de spirituele betekenis
0
Poortdag

Engelenpoort 2 februari 2023: dit is de spirituele betekenis

Engelenpoort 2 februari 2023: dit is de spirituele betekenis

Donderdag 2 februari 2023 is de 2/2 Engelenpoort. Deze Engelenpoortdag is er eentje van liefde, partnerschap en samenkomst. Wat ga jij merken van deze poortdag? Lees hier over de spirituele betekenis van de 2/2 Engelenpoort!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Wat is een Engelenpoortdag? Een uitleg

Een Engelenpoortdag is een dag waarop de kosmische energie op aarde goed te voelen – of je er nu in gelooft of niet. Heb je de gehele dag al hoofdpijn, was je al (extreem!) vroeg wakker of juist niet uit bed te branden? Dit zijn ascentiesymptomen; symptomen die opduiken wanneer de (niet zichtbare, wel voelbare) energie op aarde een heel stuk hoger is dan we gewend zijn. En dat brengt ‘ongemakken;’ met zich mee, vooral als je daar gevoelig voor bent (HSP’ers, Lichtwerkers; ik heb het onder andere tegen jullie). Dit is niet altijd even fijn, maar het is wel goed nieuws. Dit zijn namelijk allemaal tekenen dat je meer en meer in verbinding staat met het universum en je hogere zelf. Je kunt een Poortdag zien als dag voor energetische updates. Deze symptomen geven aan dat je naar binnen mag keren, de rust mag opzoeken.

De 2/2 Engelenpoort van 2 februari 2023

Er zijn meerdere poortdagen in een jaar, maar wat kun je vandaag specifiek merken? Deze 2/2 Engelenpoort is sterk gericht op het getal 2. In de numerologie staat getal 2 voor balans, harmonie, aanpassingsvermogen, diplomatie (vrede) en partnerschappen. En ook voor liefde en relaties. Dit nummer brengt stabiliteit op alle fronten. Twijfel je over een relatie of weet je niet zo goed wat je moet doen in een bepaalde situatie? Tune vandaag in op je onderbuikgevoel en laat het spreken voor je. Een situatie is vaak helemaal niet zo zwart wit als dat jij ‘t misschien hebt ervaren de afgelopen tijd. Ook kun je vandaag meer tekens van het universum verwachten, dus heb een open houding en onthoud dat alles mogelijk is. Een teken komt vaak niet in de vorm waarop jij het verwacht. Het is dan ook een les voor je om los te laten wat de uitkomst moet zijn. Een mooie en bijzondere poortdag, zo aan het begin van het jaar!\

Wat je kunt doen is alle input die je vandaag krijgt, alles wat je opvangt en alles wat jou te binnen schiet; schrijf het op. Je vergeet het anders weer. Schrijf het op, maak er eventueel een doel of wens van en kijk over een tijdje terug op de dag van vandaag. Welke inzichten zijn jou over een tijdje bijgebleven en wat heeft jou verder gebracht?

Zit je in een tweelingzielenproces? Tijdens deze Engelenpoort kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter.

Poortdag meditatie

Je kunt jezelf energetisch alignen (dus: in lijn brengen met) de energie van vandaag, donderdag 2 februari 2023. Hoe? Speel in op je zintuigen. Dat is namelijk precies waar je alles mee ervaart. Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. Ideaal voor de 2/2 Poortdag, want harmonie en balans in relaties is altijd welkom.

De lengte van de video, de datum van vandaag, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen. Je kunt dit aanzetten op de achtergrond; het werkt ontspannend. Probeer maar eens!

Er zijn in februari nog twee poortdagen, namelijk 11 februari 2023 en 22 februari 2023. Bekijk hier alle poortdagen van 2023 op rij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨