Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Engelenpoortdag 03-03-2022
0
Spiritualiteit Tweelingzielen

Engelenpoortdag 03-03-2022

Engelenpoortdag 03-03-2022

In maart 2022 is er een engelenpoortdag, namelijk 03-03-2022. Je leest hier over de tweelingzielen energie van deze dag!

Wanneer een datum meestergetallen, spiegelgetallen of dubbele getallen bevat, wordt er een energetisch portaal gecreëerd. Dat noem je een poortdag. Een Engelenpoortdag is een poortdag met dubbele getallen.

Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Donderdag 03-03-2022 is weer een bijzondere datum, want 3+3=6 en 3×2=6 Dus er komt tweemaal het getal zes in de datum voor. Het jaar 2022 is in numerologie een universeel 6-jaar. De optelsom (2+0+2+2=) van het jaar is 6 en getal 6 staat onder andere voor harmonie, betrouwbaar en standvastigheid.

In tarot staat getal 6 voor ‘De Geliefden‘ (de tweelingziel-kaart!) en ook liefdesplaneet Venus is aan dit mooie getal verbonden. Venus staat voor liefde en geldzaken, maar ook voor balans, vrede en harmonie. Door deze zachte en liefdevolle invloed van Venus in 2022 zullen veel tweelingzielen vooruitgang gaan boeken in hun relatie, met name naar de buitenwereld toe. Het innerlijke werk is (deels) gedaan en jullie kunnen en willen je samen tonen. Natuurlijk is dit afhankelijk van waar jij in het tweelingzielenproces zit.

Deze dag is tevens ook in de energie een voorbereiding voor de bijzondere engelenpoortdag van 06-06-2022.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨