Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Video: Poortdagen meditatie
0
Meditatie Poortdag

Video: Poortdagen meditatie

Video: Poortdagen meditatie

Gebruik deze Poortdagen meditatie om te visualiseren en in jezelf te keren. Zo kun je optimaal afstemmen op deze hoge energie.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Tijdens een poortdag (ook wel spirituele dag of Engelenpoort genoemd) is de kosmische energie op aarde goed te voelen. Hoe werkt dat met de kosmische energie die goed te voelen is? Je kunt ‘t zo zien: alles is energie. Echt álles om je heen. Energie heeft altijd een bepaalde trilling: een ‘dichte’ energie heeft een lage trilling en een hoge (open) energie heeft een hoge trilling. Als er dus – zoals nu – een hoge trilling in energie is, is deze energie dus veel meer ‘geopend’. Dat maakt dat de sluiers tussen diverse werelden dun zijn. Hierdoor kun je boodschappen ontvangen van overledenen, spirits, zielen, engelen en andere entiteiten, maar juist ook van je Hogere Zelf. Je intuïtie is versterkt deze dag.

Bekijk ook: Poortdagen 2022 & Poortdagen 2023

Krachtig en helend

Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon.

De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨