Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
22/11 Engelenpoort: 22 november 2022 biedt jou overvloed
0
Poortdag

22/11 Engelenpoort: 22 november 2022 biedt jou overvloed

Spirituele betekenis 22-11-22

Dinsdag 22 november 2022 is een bijzondere dag. Het is de 22/11 Engelenpoort: een dag met verhoogde (spirituele) energie. De dubbele getallen (22-11-22) in de datum zorgen ervoor dat jij duidelijk hebt wat je zielsmissie is en dat je de praktische insteek gaat vinden om dit uit te voeren. Daarnaast geeft de 22/11 Engelenpoort jou overvloed en geluk. Er is genoeg, als je maar weet wat waarde heeft. Vandaag komt tot jou door hoe en wat. Lees hier over de spirituele betekenis van 22 november 2022!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat is een Engelenpoortdag?

Een Engelenpoortdag is een dag met dubbele getallen in de datum. In dit geval kijken we naar 11 en 22. Die getallen dragen een hoge energie, een hoge trilling met zich mee. Alles is energie. Echt álles om je heen. Energie heeft altijd een bepaalde trilling: een ‘dichte’ energie heeft een lage trilling en een hoge (open) energie heeft een hoge trilling. Als er dus – zoals nu – een hoge trilling in energie is, is deze energie dus veel meer ‘geopend’. Dat maakt dat de sluiers tussen diverse werelden dun zijn. Daarmee zorgen ze voor een ‘poort’ in de energie, waarin er meer mogelijk is dan gebruikelijk. Dat is waarom het een poortdag wordt genoemd.

Tijdens een Engelenpoortdag (of Engelenpoort) is je intuïtie sterker dan gebruikelijk, kun je zeer levendig dromen en kun je tekens van het universum ontvangen. Soms worden dit ‘downloads’ genoemd; je krijgt kennis van hoger (van je Hogere Zelf, eigenlijk) die je op dit moment nodig hebt.

Je kunt tijdens een Engelenpoortdag echter ook last krijgen van ascentiesymptomen, zoals vermoeidheid, slapeloze nachten, weinig energie en hoofdpijn. Die ascentiesymptomen komen omdat de energie/trilling op aarde normaal gesproken laag is, maar tijdens deze dagen ineens heel hoog. Dat matcht dan niet met elkaar en dat kun je voelen. Ook als je hier niet per definitie in gelooft. Kies vooral je eigen waarheid hierin en wat bij jou past.

22-11-22

Waarom is 22 november 2022 nou zo’n bijzondere dag? Los van dat het een Engelenpoortdag is, is het qua numerologie ook leuk om naar te kijken. De datum van dinsdag 22 november 2022 bestaat uit enen, tweeën en een nul. Voor vandaag kijken we vooral naar de getallen samen: 11 en 22. Want in numerologie zijn zowel elf als tweeëntwintig meestergetallen: getallen die extra veel energie geven omdat ze elkaar versterken. Het getal 11 is een meestergetal dat staat voor intuïtie, inspiratie en spirituele verlichting en meestergetal 22 geeft je daadkracht om je dromen in werkelijk om te zetten. Vandaag staat in het teken van je zielsmissie, geluk en overvloed.

Zit je in een tweelingzielenproces? Rondom de 22/11 Engelenpoort kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is vandaag een heel stuk groter. In dit artikel vertelt twinflame expert Natasja jou over de energie van de nieuwe maan in Boogschutter en wat deze Engelenpoortdag hiermee te maken heeft.

Zielsmissie

Vandaag is een dag om te ontdekken wat je zielsmissie is én om de eerste stappen te zetten (actie!) om dat pad te volgen. Maar hoe weet je nu wat je zielsmissie is? Allereerst: dit is heel persoonlijk. Het is een kwestie van (aan)voelen. Zelf heb ik hier heel lang over gedaan. De twijfel was bij mij groter dan het geloven-in. Inmiddels weet ik: dit is wat ik moet doen, dit is wat ik mag doen. En dit is ook wat mij vreugde en plezier geeft. Het vinden van je zielsmissie is een proces. Er zijn wel wat tekens dat je je zielsmissie hebt gevonden, zoals…

  • Het constant zien en ontvangen van dubbele getallen (je bent op het juiste pad!)
  • De liefde, passie en warmte die je voelt als je bezig bent met iets op jouw zielspad
  • Het gevoel dat je je hele liefde, licht en creativiteit ergens in kan stoppen
  • Kaarten (tarot, orakel, et cetera) bevestigen jouw gevoel van wat je mag doen

Let vandaag vooral op wat jouw hart verwarmt. Het vinden van een zielsmissie kan een levensproject zijn en mogelijk heb je weerstand op jouw pad. Niet alleen van buitenaf, maar ook vanuit jezelf. Daar weet ik alles van… Weet ook dan: dit is voor jou. Juist dan. Graaf dan nóg dieper in jezelf. Waarom voel je blokkade/weerstand? Dat is een stukje dat je nog mag helen, voor je verder kunt…

22/11 Engelenpoort Meditatie

Gebruik onderstaande Poortdagen Meditatie (geluid aan!) om te visualiseren en in jezelf te keren. Zo kun je optimaal afstemmen op de hoge energie van vandaag. Meer video’s (healings en meditaties) vinden? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Manifesteren

De 22/11 Engelenpoort 2022, met zóveel dubbele getallen in de datum, is de perfecte dag om je intenties te zetten. Wat zijn je dromen, doelen en wensen? Dit zijn (summier) de manieren waarop je kunt manifesteren:

  • Visualiseren: het maken (en bijhouden) van een moodboard / visionboard
  • Het zetten van je intenties
  • Het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek
  • Brief van je toekomstige zelf, aan jezelf
  • Werken met affirmaties
  • Meditatie: kom in contact met je hogere zelf

Lees meer op Manifesteren met de Law of Attraction: hoe werkt het?

Poortdagen november 2022

Er zijn vier poortdagen in november, waaronder drie engelenpoortdagen. De andere (engelen)poortdagen deze maand zijn:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨