Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 9/9 Engelenpoort (09-09-2023)
1
Poortdag

Spirituele betekenis 9/9 Engelenpoort (09-09-2023)

Spirituele betekenis 9/9 Engelenpoort 09-09-2023

Zaterdag 9 september 2023 is er een Engelenpoortdag. Wat is de energie van deze dag en wat betekent de 9/9 Engelenpoort voor jou? Je leest ‘t in dit artikel!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

September is de negende maand van het jaar. Zaterdag 9 september 2023 is dus de negende dag van de negende maand van het jaar. Dat maakt deze dag een Engelenpoortdag: de 9/9 Poort.

Het bijzondere aan een Engelenpoortdag is dat het een moment is waarop de sluier tussen de fysieke en spirituele werelden dunner is. Je intuïtie is dan sterker, waardoor je beter afgestemd bent op de boodschappen van het universum en je spirituele gidsen. Je kunt merken dat synchroniciteiten zich vaker voordoen (het zien van dubbele getallen, het horen van de ‘juiste’ nummers op de radio, iemand tegenkomen, etc); alsof het universum je begeleidt en je aanzet tot je hoogste doel.

De betekenis van getal 9

Eerst even iets over het getal 9. Het getal 9 in numerologie staat symbool voor voltooiing en het bereiken van een hoger niveau van bewustzijn. Het belichaamt universele liefde en spiritueel ontwaken. Getal 9 staat daarnaast ook voor het einde van een levensfase en het begin van een nieuwe. Ook is dit een humanitair getal.

De energie van de 9/9 Engelenpoort 2023

De focus van de 9/9 Engelenpoort ligt voor dit jaar op transformatie. Heb je het gevoel dat je vastzit in je leven? Lijken je dromen en ambities steeds verder weg? Deze dag biedt je de mogelijkheid om de innerlijke barrières die je tegenhouden weg te halen.

Je zult merken dat oude patronen en overtuigingen die je hebben tegengehouden, gemakkelijker los te laten zijn. Je krijgt deze dag de kans om je innerlijke blokkades te overwinnen, zodat je naar een hogere staat van (bewust)zijn kan. Als je het gevoel hebt gehad dat je vastzit of als je je doelen maar niet lijkt te kunnen bereiken, is dit dé dag om een nieuwe richting in te slaan.

Video: Poortdag healing

Hieronder vind je een krachtige healing voor de 9/9 Engelenpoort. Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨