Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Eerste poortdag van 2023: de 1/1 Engelenpoort op 01-01-2023
0
Poortdag

Eerste poortdag van 2023: de 1/1 Engelenpoort op 01-01-2023

01-01-2023 - Poortdag - VolleMaanKalender.nl

Zondag 1 januari 2023 is de 1/1 Engelenpoortdag. Lees hier over de bijzondere energie van deze eerste poortdag van het nieuwe jaar en de spirituele betekenis van 01-01-2023!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Gelukkig nieuwjaar! We starten 2023 met de eerste Engelenpoortdag van het jaar: de 1/1 Engelenpoort op zondag 01-01-2023. Tijdens deze Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. Heb je de gehele dag al hoofdpijn en je hebt geen feestje gevierd? Dit noem je een ascentiesymptoom (net zoals vermoeid zijn of het hebben van oorsuizen); . Allemaal tekenen dat je in verbinding staat met het universum en je hogere zelf. Je kunt het zien als energetische update. Deze symptomen geven aan dat je naar binnen mag keren, de rust mag opzoeken. Dus los van een kater na een feestje; take a deep breath voor het gehele jaar morgen écht van start gaat.

Om in een extra betekenis aan 1 januari 2023 te geven, gebruiken we de leer van de getallen als tool: numerologie. In numerologie wordt het getal 1 gezien als het getal van onafhankelijk, leiderschap en ambitie. De kosmische poort die vandaag open is zorgt voor een upgrade op deze drie gebieden, zodat jij het nieuwe jaar fris en zelfverzekerd van start kan gaan.

Wat je kunt doen is alle input die je vandaag krijgt, alles wat je opvangt en alles wat jou te binnen schiet; schrijf het op. Je vergeet het anders weer. Schrijf het op, maak er eventueel een doel of wens van en kijk over een tijdje terug op de dag van vandaag. Welke inzichten zijn jou over een tijdje bijgebleven en wat heeft jou verder gebracht?

Zit je in een tweelingzielenproces? Tijdens deze Engelenpoort kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter. Lees vooral ook: Tweelingzielen 2023: een bijzonder jaar.

Poortdag meditatie

Je kunt jezelf energetisch alignen (dus: in lijn brengen met). Hoe? Speel in op je zintuigen. Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. Ideaal voor de 1/1 Poortdag: nieuw begin en nieuw geluk is overal te vinden!

De lengte van de video, de datum van vandaag, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen. Je kunt dit aanzetten op de achtergrond; het werkt ontspannend. Probeer maar eens!

Er zijn in januari nog twee poortdagen, namelijk 11 januari 2023 en 22 januari 2023. Bekijk hier alle poortdagen van 2023 op rij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨