Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De 3/3 Engelenpoort: dit móet je erover weten
1
Poortdag

De 3/3 Engelenpoort: dit móet je erover weten

De 3/3 Engelenpoort: dit móet je erover weten

Vandaag is het de 3/3 Engelenpoort. Een krachtige dag voor creatie en manifestatie. Wat jij wenst kan écht van jou worden. Gebruik de energie van vandaag om jezelf net even dat zetje in de goede richting te geven. Lees hier over de spirituele betekenis van 3 maart 2023 en wat dit voor jou kan doen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

3/3 Engelenpoort

Wanneer een datum meestergetallen, spiegelgetallen of dubbele getallen bevat, wordt er een energetisch portaal gecreëerd. Dat noem je een poortdag. Alles is energie; jij, de stoel waar je op zit en de items die jou omringen. Onderling, en dat gaat heel subtiel, ‘trilt’ energie met elkaar. Iets met een zware energie heeft een lage trilling; hier vallen ook emoties zoals woede onder. Iets met een lichte energie heeft een hoge trilling, zoals blijdschap en liefde. Tijdens een poortdag is de energie verhoogd; er is dus meer vreugde en liefde, want de trillingen zijn lichter en de energie is daarmee hoger. En daar kun je van profiteren!

Een Engelenpoortdag is specifiek een poortdag met dubbele getallen. De 3/3 Engelenpoort valt ieder jaar op 3 maart. En dit is een krachtige. Getal 3 komt twee keer voor in deze datum. In numerologie staat getal 3 voor creativiteit, manifestatie en communicatie. Al het goede komt in drieën: een uitdrukking die je misschien wel kent. Het getal 3 staat onder meer voor de drie-eenheid en de verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Alles waar jij van droomt is binnen handbereik.

Contact met het universum

Je kunt vandaag meer informatie ontvangen; vanuit tekens van het universum. Er zijn triggers, bijzondere gesprekken en je ziet mogelijk ook véél dubbele getallen op kentekens en de klok. De sluier tussen ons en de kosmos is vandaag dun en dát is precies waarom je boodschappen doorkrijgt. Je voelsprieten staan uit, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden!). Wat je kunt doen is alle input die je vandaag krijgt, alles wat je opvangt en alles wat jou te binnen schiet; schrijf het op. Je vergeet het anders weer. Schrijf het op, maak er eventueel een doel of wens van en kijk over een tijdje terug op de dag van vandaag. Welke inzichten zijn jou over een tijdje bijgebleven en wat heeft jou verder gebracht?

Ascentiesymptomen

Maar… je kunt tijdens deze poortdag van 3 maart 2023 last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie en vermoeidheid rondom deze datum. Het is heel normaal als je naar binnen wil keren om vrij te zijn van externe prikkels.

3/3 Engelenpoort healing

Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen. Gebruik deze Poortdagen meditatie om te visualiseren en in jezelf te keren. Zo kun je optimaal afstemmen op de hoge energie van vandaag.

Bekijk hier alle poortdagen van 2023.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨