Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 6/6 Engelenpoort (6 juni 2023)
1
Poortdag

Spirituele betekenis 6/6 Engelenpoort (6 juni 2023)

Spirituele betekenis 6/6 Engelenpoort (6 juni 2023)

In dit artikel lees je over de bijzondere energie van de 6/6 Engelenpoort, die op dinsdag 6 juni 2023 valt. Wat is de spirituele betekenis van de 6/6 Engelenpoortdag? Je ontdekt ‘t hier!

Spirituele betekenis 6/6 Engelenpoort

Dinsdag 6 juni 2023 is de 6/6 Engelenpoort. Een dag waarop de sluier tussen onze fysieke wereld en de spirituele wereld dunner is dan gewoonlijk. Dat betekent dat er veel meer energie en boodschappen (die daarbij horen) doorkomen. Vandaar dat het woord ‘poort’ in de naam zit: het is een flinterdunne scheidingslijn tussen de werelden.

Wanneer is zo’n Engelenpoortdag nou? Een Engelenpoort opent zich wanneer de datum op de kalender zich herhaalt, zoals 5/5, 11/11, 12/12 en natuurlijk 6/6. Deze engelenpoortdagen hebben specifieke betekenissen en energie, afhankelijk van het dubbele getal in de datum. Het getal 6 is verbonden aan de thema’s evenwicht, harmonie, liefde en compassie. Vandaar dat dat ook de thema’s zijn van de 6/6 Engelenpoort 2023.

6/6 Engelenpoort 2023 energie

De energie van de 6/6 Engelenpoort van dit jaar draagt naast bovengenoemde thema’s in het bijzonder nog het thema transformatie. Dit is een moment waarop je wordt uitgenodigd om te groeien, te leren en de beste versie van jezelf te worden.

Zoals een rups die transformeert in een vlinder, brengt 6 juni 2023 grote persoonlijke groei en transformatie. Je kunt eindelijk die oude huid van je afdoen en oude patronen en beperkende overtuigingen loslaten. Dit geeft ruimte voor nieuwe, positieve energie. En voor nieuwe kansen.

De 6/6 Engelenpoort 2023 moedigt je aan om in je eigen kracht te staan. Laat je innerlijke licht schijnen en verlicht de wereld om je heen (en vooral ook je eigen wereld). Door oude beperkingen los te laten, wordt het leven letterlijk lichter. Het gaat erom je ware zelf te onthullen, je angsten en zorgen los te laten en in je volle kracht en licht te leven.

Ontvang signalen

Het is begrijpelijk als je nu denkt ‘maar, hoe dan?‘. Die vraag kunnen we niet voor je beantwoorden, die vraag kun je alleen zelf beantwoorden. Luister naar signalen en boodschappen die deze dag bij je doorkomen. Het zien van dubbele getallen (zoek vooral de betekenis van de getallen die je ziet op, zoals 11:11 uur of 22:22 uur op de klok), maar ook het vinden van veertjes of het zien van bepaalde vogels of bloemen.

Stel een intentie voor jezelf voor deze dag. Wat wil je bereiken? Wat wil je manifesteren? Zet je intentie kracht bij door deze op te schrijven of hardop uit te spreken. Heb je een specifieke vraag (voor je engelen)? Spreek deze hardop uit. Vandaag is de juiste dag om dit te doen.

Video: Poortdag healing

Hieronder vind je een krachtige healing voor de 6/6 Engelenpoort. Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen.

(1) Comment

  1. Marijke Burger says:

    Heb de 6-6 2923 gedaan voelde de trillingen over me hoofd in een cirkel naar benden gaan zat er helemaal in die ringen heerlijk en bijzonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨