Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 3/3 Engelenpoort (03-03-2024)
0
Poortdag

Spirituele betekenis 3/3 Engelenpoort (03-03-2024)

Spirituele betekenis 3/3 Engelenpoort (03-03-2024)

Vandaag is het de 3/3 Engelenpoort 2024. Een krachtige dag voor creatie en manifestatie. Wat jij wenst kan écht van jou worden. Gebruik de energie van vandaag om jezelf net even dat zetje in de goede richting te geven. Lees hier over de spirituele betekenis van 3 maart 2024 en wat dit voor jou kan doen.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Het is 09:09 uur nu ik dit schrijf. Dat kan geen toeval zijn; ik voel deze poortdag al de hele ochtend. En nu mag het eruit.

Wat is een poortdag ook alweer?

Wanneer een datum meestergetallen, spiegelgetallen of dubbele getallen bevat, wordt er een energetisch portaal gecreëerd. Dat noem je een poortdag. Alles is energie; jij, de stoel waar je op zit en de items die jou omringen. Onderling, en dat gaat heel subtiel, ‘trilt’ energie met elkaar. Iets met een zware energie heeft een lage trilling; hier vallen ook emoties zoals woede onder. Iets met een lichte energie heeft een hoge trilling, zoals blijdschap en liefde. Tijdens een poortdag is de energie verhoogd; er is dus meer vreugde en liefde, want de trillingen zijn lichter en de energie is daarmee hoger. En daar kun je van profiteren!

De 3/3 Engelenpoort

Een Engelenpoortdag is specifiek een poortdag met dubbele getallen. De 3/3 Engelenpoort valt ieder jaar op 3 maart. En dit is een krachtige. Getal 3 komt twee keer voor in deze datum. In numerologie staat getal 3 voor creativiteitmanifestatie en communicatie. Al het goede komt in drieën: een uitdrukking die je misschien wel kent. Het getal 3 staat onder meer voor de drie-eenheid en de verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Contact met het universum

Je kunt vandaag meer informatie ontvangen; vanuit tekens van het universum. Er zijn triggers, bijzondere gesprekken en je ziet mogelijk ook véél dubbele getallen op kentekens en de klok. De sluier tussen ons en de kosmos is vandaag dun en dát is precies waarom je boodschappen doorkrijgt. Je voelsprieten staan uit, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden!). Wat je kunt doen is alle input die je vandaag krijgt, alles wat je opvangt en alles wat jou te binnen schiet; schrijf het op. Je vergeet het anders weer. Schrijf het op, maak er eventueel een doel of wens van en kijk over een tijdje terug op de dag van vandaag. Welke inzichten zijn jou over een tijdje bijgebleven en wat heeft jou verder gebracht?

Ascentiesymptomen

Maar… je kunt tijdens deze poortdag van 3 maart 2024 last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie en vermoeidheid rondom deze datum. Het is heel normaal als je naar binnen wil keren om vrij te zijn van externe prikkels.

3/3 Engelenpoort healing

Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen. Gebruik deze Poortdagen meditatie om te visualiseren en in jezelf te keren. Zo kun je optimaal afstemmen op de hoge energie van vandaag.

Maart 2024 kent de volgende poortdagen:

  • 3 maart 2024
  • 11 maart 2024
  • 12 maart 2024
  • 21 maart 2024
  • 22 maart 2024

Bekijk hier alle poortdagen van 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨