Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan april 2023 in Weegschaal: een liefdevolle, diepe energie
0
Volle maan

Volle maan april 2023 in Weegschaal: een liefdevolle, diepe energie

Volle maan in Weegschaal - VolleMaanKalender.nl

Donderdag 6 april 2023 staat de volle maan om 06:34 in Weegschaal. Dit is de roze maan (ook wel volle roze maan genoemd). Lees hier over de energie van de volle maan april 2023!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Dit is de eerste volle maan van de lente en daarom mag je dit ook wel de Roze maan noemen. Weegschaal is een communicatief teken, maar wel eentje die keuzes maken lastig vindt. Ook doet Weegschaal niet aan oppervlakkigheid. Verwacht deze volle maan dan ook diepe gesprekken over filosofische onderwerpen.

De maan in Weegschaal staat recht tegenover de zon in Ram. Je kunt je impulsief voelen en je staat misschien wel te popelen om iets nieuws te starten. Hoewel wij altijd voorstander zijn van het starten van iets nieuws, is het goed om deze maan wat dieper na te denken over de betekenis van dit nieuwe project voor jou. Kijk eerst even de kat uit de boom, voor je er met beide benen inspringt en het gat dieper is dan je denkt.

Liefdesplaneet Venus hoort bij Weegschaal. Dat betekent dat deze volle maan er eentje is van liefde en samenzijn. Die diepe gesprekken die voer je bij voorkeur met je zielsconnectie. Je ware liefde. Je partner. Dat zal jullie relatie verdiepen, want je leert elkaar weer wat beter kennen. Ook nog na al die jaren (als dat laatste het geval is). Ben je single, dan kan het maar zo zijn dat je rondom deze volle maan iemand tegenkomt die wel jouw type is. En het gekke is; dat zal niet het type zijn waar je normaal gesproken op valt. Iemand met veel diepgang komt in jouw leven. Je verwacht het niet, maar het is wel iets heel moois. Sta open voor nieuwe connecties.

Daarnaast staat Venus voor schoonheid. Daar waar jij eerst misschien ergens het mooie niet van kon inzien, zal de maan deze zaken nu voor jou belichten.

De maan van april 2023 heet ook wel de Roze Maan, vernoemd naar het verschijnen van een roze bloem in de lente; de Vlambloem (Flox).

Volle Maan 2023

Wanneer is de Volle Maan in 2023? Hierbij het volledige overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨