Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
10 kenmerken van sterrenbeeld Kreeft
0
Sterrenbeeld

10 kenmerken van sterrenbeeld Kreeft

10 kenmerken van sterrenbeeld Kreeft

Van 22 juni tot circa 22 juli staat de zon in Kreeft. Dit teken is de moeder van de dierenriem en heeft een sterke emotionele energie. Benieuwd naar de 10 kenmerken van sterrenbeeld Kreeft? Lees dan verder!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Constant in verandering

De Kreeft is, net als de maan, constant in verandering en beweging. Dit kan in de vorm van zelfvernieuwing, maar het kan zich ook uiten in verandering van stemming. Zo is een Kreeft snel overprikkeld en is hij zeer gevoelig voor zijn of haar omgeving. Daar zit trouwens ook de kracht van Kreeft.

Beschermende engel

Door haar vrouwelijke energie laat de Kreeft de moeder natuur zien. Dit creëert een beschermend effect over anderen en de omgeving. Ook komt het gezin en de familie van de Kreeft op de eerste plaats.

Sterke intuïtie

De maan, het heersende hemellichaam van Kreeft, vertegenwoordigt emotie en intuïtie. Mensen die geboren zijn onder sterrenbeeld Kreeft kunnen hun intuïtie heel goed gebruiken. Je kunt altijd vertrouwen op de intuïtie van Kreeften. Ze zullen je nooit teleurstellen.

Tip voor jou, lieve Kreeft: zet je intuïtie niet uit en luister naar jezelf.

Sterk geheugen

Sterrenbeeld Kreeft weet zich alles te herinneren over het verleden en kan situaties uit het verleden onverwachts op tafel gooien. Ze vergeten niks. Het oude is een gids voor de Kreeft. Een valkuil? Soms leven ze te veel in het verleden en hebben ze moeite om te genieten van het nu.

Lieve Kreeft, je mag wat meer oude ballast loslaten.

Emotioneel en kwetsbaar

Een Kreeft zit vol met liefde, maar is ook erg emotioneel ingesteld. Ze kunnen over bijna elk onderwerp naar voren komen met hun emoties. Omdat ze een emotioneel karakter hebben, zijn ze ook erg kwetsbaar. Een handeling die je doet zonder het te beseffen, kan hun hart breken. Ze zijn daarom altijd op zoek naar veiligheid in hun emotionele leven. Een Kreeft heeft niet voor niets een schelp als natuurlijk schild.

Kreeft is mysterieus

Alhoewel Kreeft erg emotioneel kan zijn, zijn ze ook heel mysterieus en houden ze hun emoties en gedachten graag voor zichzelf. Het zijn van nature interessante mensen omdat ze een mysterie kunnen zijn. Je kunt nooit weten wat een Kreeft precies denkt of wat de volgende stap is…

Kreeft houdt van thuis

Kreeft brengt graag tijd door in hun huis en verwelkomen gasten. Tenminste, als je bij de inner circle van Kreeft hoort. Ze hebben talent voor koken en houden van het verzorgen van hun bezoek. Kreeft is erg gastvrij en zet het comfort van anderen voorop.

Een grote fantasiewereld

Kreeft leeft in een fantasiewereld en hebben een grote verbeeldingskracht. Ze staan altijd open voor nieuwe ideeën en leven vaak in hun hoofd. Een grote kracht van sterrenbeeld Kreeft!

Voorzichtig met geld

Een Kreeft is altijd voorzichtig met het uitgeven van geld. Hoewel hij niet altijd zuinig is, gaat hij wel altijd heel goed om met geld en is hij altijd voorbereid op het onverwachtse.

Zelfbescherming

De muren die Kreeft om zich heen heeft gebouwd, zijn om zichzelf te beschermen. In feite schuilt achter deze muur een zeer emotioneel en gevoelig karakter. Een hele leefwereld, met veel diepte. De muur die ze hebben gebouwd zal alleen naar beneden komen als ze de persoon voor hen vertrouwen. Een Kreeft heeft soms moeite om mensen te vertrouwen.

Shop Kreeft items

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.