Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan juli 2023 in Steenbok: standvastig je gevoel volgen
0
Volle maan

Volle maan juli 2023 in Steenbok: standvastig je gevoel volgen

Volle maan in Steenbok - VolleMaanKalender.nl

Maandag 3 juli 2023 staat de volle maan om 13:38 in Steenbok. Steenbok staat voor doorzetten, voor onafhankelijkheid en ‘gaan met die banaan’. Lees hier over de energie van de volle maan juli 2023!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De volle maan van maandag 3 juli 2023 staat in aardeteken Steenbok. De maan in Steenbok benadrukt de aantrekkingskracht tussen gezien worden en verborgen zijn, zowel voor het collectief als individueel. Ook staat deze volle maan voor afhankelijkheid en verantwoordelijkheid. Steenbok laat je nadenken over waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat. Met volle kracht en doorzettingsvermogen vooruit, dat is wat deze volle maan met je zal doen.

Maan in Steenbok versus Zon in Kreeft

De maan in Steenbok staat recht tegenover de zon in Kreeft. Kreeft is zorgzaam en Steenbok is ‘hard’, een doorzetter. Dit zijn twee tegenpolen. Het kan zijn dat je je twijfelachtig voelt of dat je niet zeker bent of je je intuïtie kunt vertrouwen. Je kunt echt vertrouwen op dat onderbuikgevoel. Je móet zelfs. Dit ‘onbehagen’ is een groot verlangen om erachter te komen wat je echt wilt. Omarm deze mix van warmte en standvastigheid en voel hoe dit voor jou kan werken.

Buckmaan

De volle maan van juli 2023 heet de Buckmaan. In de maand juli is het gewei van een bok (mannelijk hert) volgroeit, vandaar dat de naam Buckmaan (Buck Moon) is meegegeven.

Volle Maan 2023

Wanneer is de Volle Maan in 2023? Hierbij het volledige overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨