Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
10 kenmerken van sterrenbeeld Weegschaal
1
Sterrenbeeld

10 kenmerken van sterrenbeeld Weegschaal

10 kenmerken van sterrenbeeld Weegschaal

Van circa 23 september tot 22 oktober staat de zon in Weegschaal. Dit teken is altijd op zoek naar een oplossing om mensen tevreden en in balans te houden en bekijkt situaties altijd vanuit diverse kanten. Benieuwd naar de 10 kenmerken van sterrenbeeld Weegschaal? Lees dan verder!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Element: Lucht
Heersende Planeet: Venus
Kwaliteit: Kardinaal
Edelstenen: Jade, Rozenkwarts, Toermalijn, Aquamarijn
Geluksgetallen: 4 en 6
Geluksdag: Vrijdag
Tegenovergestelde teken: Ram

Een Weegschaal is verliefd op liefde

Weegschaal kan verliefd worden op de liefde. Ze houden van oprechte aandacht en affectie. Ze zijn goed in het creëren van een sfeer van harmonie. Alles in balans. Weegschaal gelooft dat ze een positief resultaat uit de relatie kunnen halen, hoe het ook zal lopen.

Rechtvaardigheidsgevoel

Het rechtvaardigheidsgevoel van Weegschaal is sterk. Ze wordt niet voor niets vaak afgebeeld met een weegschaal in de ene hand en een zwaard in de andere hand. Weegschaal kan niet tegen onrecht en dat maakt dat ze direct en bot kunnen reageren. Veel activisten zijn Weegschaal.

Weegschaal is sociaal en voorzichtig

Weegschaal kan de gevoelens van een ander voorop zetten. Ze luisteren goed, leven zich goed in en vermijden het om anderen te kwetsen. Daarom zijn ze heel voorzichtig in hun manier van sociale omgang. Maar daardoor kunnen ze altijd goed rekening houden met de mening van een ander en kunnen ze ook altijd open staan voor samenwerking. Ze zijn erg geliefde en gerespecteerde mensen.

Niet altijd even in balans

Besluiteloos zijn en niet altijd een evenwicht vinden kan wel eens hun slechtste eigenschap zijn. Te veel objectiviteit kan soms een koel uiterlijk veroorzaken. Weegschaal is vaak terughoudend in zichzelf te onthullen. Ze zullen zich later pas openen aan andere mensen. Dit kan soms problemen veroorzaken in hun relaties.

Het voordeel van Venus

Weegschaal heerst over Venus, en dat betekent gratie en elegantie. Ze heeft het talent om harmonie en gezelligheid mee te brengen in alles wat ze doen. Weegschaal is ook het teken van aantrekkelijke zaken en energie die sensuele verlangens wekt.

Weegschaal is erg charmant

Met haar charme kan Weegschaal indrukwekkend zijn in relaties. Omdat Weegschaal een luchtteken is, laat ‘ie zich liever niet meeslepen door diepe gevoelens. Weegschaal heeft balans nodig in z’n relaties en laat altijd een deur open naar eigen tijd en vrijheid. Ook om op te kunnen laden.

Weegschaal weet wat ‘ie wil

Achter de rustige, harmonieuze verschijning van de Weegschaal schuilt een dominant persoon die weet wat hij wil. Rust is belangrijk voor ze. Weegschaal is dol op kunst. Ze geven graag geld uit aan dingen die ze leuk vinden. Ze verwachten evenwicht en gelijkheid in hun relaties.

Weegschaal in relaties

En over relaties gesproken… Een Weegschaal heeft relaties nodig, want eenzaamheid is niets voor hen. Vooral als jouw ascendant in Weegschaal staat, zal je het in je leven niet graag alleen willen doen. Weegschaal is een mannelijk teken en dat maakt Weegschaal dominant in de energie. Daarom zal Weegschaal de controle niet loslaten in een relatie, ook al lijkt het alsof dit wel zo is.

Creativiteit

De creativiteit van Weegschaal hangt grotendeels af van de relaties om ‘m heen. Gaan de relaties met anderen goed en zit Weegschaal goed in z’n vel, dan kun je veel creatieve projecten en invalshoeken verwachten. Daar tegenover staat dat als Weegschaal niet lekker in z’n vel zit, hij alles kan afsluiten voor de buitenwereld en de creativiteit op een laag pitje staat.

Een Weegschaal kan niet lang alleen zijn

Weegschaal kan niet tegen eenzaamheid. Als ze te lang alleen zijn, beginnen ze zich rusteloos te voelen. Ze kunnen absoluut niet zonder de mensen van wie ze houden. Een Weegschaal houdt er daarom niet van om elk weekend alleen thuis te zijn. En hoewel die me-time écht nodig is, zijn de mensen om hen heen dat ook. Weegschaal kan snel in isolement vervallen als ‘ie zich niet lekker voelt.

Shop Weegschaal items

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨