Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
10 kenmerken van sterrenbeeld Boogschutter
1
Sterrenbeeld

10 kenmerken van sterrenbeeld Boogschutter

10 kenmerken van sterrenbeeld Boogschutter

Van circa 22 november tot 21 december staat de zon in Boogschutter. Dit teken is avontuurlijk en vooral heel optimistisch. Boogschutter zit vol enthousiasme en heeft een grote fantasie. Benieuwd naar de 10 kenmerken van sterrenbeeld Boogschutter? Lees dan verder!

Element: Vuur
Heersende Planeet: Jupiter
Kwaliteit: Veranderlijk
Edelstenen: Saffier, Lapis Lazuli en Amethist
Geluksgetallen: 3, 7 en 9
Geluksdag: Donderdag
Tegenovergestelde teken: Tweelingen

Vrijheid en openheid

Boogschutter verlangt naar vrijheid en openheid, vooral in hun relaties met anderen. Voor hen zou het samenzijn met een partner niet beperkend moeten zijn. Het moet voelen als een reis die beide kanten voedt. Een Boogschutter is daarom dol op eigen vrijheid en blijft standvastig in eigen opvattingen.

Koppig? Nee hoor

De vluchtige aard van dit teken kan vermoeiend zijn als je zelf ook deze eigenschappen hebt. Een boze Boogschutter kan het zwakke type zijn die de beloften niet nakomt. Z’n temperamentvolle humeur en fanatisme kunnen de Boogschutter soms in een moeilijke situatie brengen.

Optimisme en innovatie

Boogschutter brengt optimisme en innovatie in je leven. Als je bij een Boogschutter bent, kun je dingen vanuit een ander perspectief leren bekijken. Boogschutter zal je inspireren en meer kleur geven aan je leven. Ze maken je simpelweg vrolijker en positiever dankzij hun optimisme. En dat werkt aanstekelijk!

Risico’s zijn welkom

Boogschutter is een avontuurlijk teken dat graag risico’s neemt en openstaat voor het leven. De voorwaartse pijl in het sterrenbeeld geeft aan dat dit teken voor de toekomst is, niet voor het verleden. Met hun (vrijwel altijd) positieve houding is Boogschutter een prettige en ruimdenkende partners.

Boogschutter is altijd op zoek naar iets nieuws

Boogschutter zoekt nieuwigheid, kennis en wijsheid, evenals beweging en opwinding. Om deze reden zullen ze zich meer op hun gemak voelen bij mensen die hen intellectueel voeden en – net als zij – levendig en vrij denken.

Boogschutter is veranderlijk

Boogschutter is een veranderlijk teken, en deze eigenschap kan leiden tot inconsistentie in bijvoorbeeld hun relaties. Omdat vluchtigheid ook betekent dat ze zich snel vervelen, heeft Boogschutter mogelijk meer tijd nodig om zich te settelen en open te stellen.

Voor humor ben je op het juiste adres

De sociale intelligentie van Boogschutter is sterk ontwikkeld. Zozeer zelfs dat wanneer Boogschutter in een omgeving binnenkomt, Boogschutter er meteen in slaagt de aandacht te trekken. En grappen te maken (als je veel gelach hoort, is er meestal een Boogschutter in de buurt die grappen maakt).

De idealen van een Boogschutter gaan altijd voor

Boogschutter is één van de meest idealistische sterrenbeelden. Boogschutter zal er alles aan doen om hun idealen voor alles te zetten. Wat dat betreft zijn ze heel loyaal.

Ongeduldigheid

Boogschutter is erg ongeduldig, vooral als ze willen dat er meteen iets gebeurt. Ze raken gestresst als iets niet snel (genoeg) gaat. En ook als anderen ‘treuzelen’ in hun optiek.

Boogschutter kan rommelig zijn

Boogschutter kan rommelig zijn. Of meer chaotisch (hoewel ze dat van zichzelf niet zo herkennen). Ze vinden het soms lastig om in balans te komen. Vooral als er situaties zijn waar ze geen controle over hebben, zullen ze daar moeite mee hebben.

Shop Boogschutter items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨