Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan juni 2023 in Boogschutter: voel je avontuurlijk en vrij
0
Volle maan

Volle maan juni 2023 in Boogschutter: voel je avontuurlijk en vrij

Volle maan in Boogschutter - VolleMaanKalender.nl

Zondag 4 juni 2023 staat de volle maan om 05:41 uur in Boogschutter. Lees hier over de energie van de volle maan juni 2023!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De volle maan van zondag 4 juni 2023 zorgt voor een avontuurlijke en vrije energie. Boogschutter zit namelijk nooit stil en is altijd in the mood om meer te ontdekken en meer te proberen. Het is een positieve maan, waarbij je een open houding aan kunt nemen om je wereld te vergroten.

Maan in Boogschutter versus Zon in Tweelingen

De maan in Boogschutter staat recht tegenover de zon in Tweelingen. Dit zorgt voor het verlangen naar intellectuele vrijheid, reizen, avontuur en andere vormen van opwinding. Je voelt je openhartig en eerlijk, leert en praat graag en staat non-stop in de hoogste versnelling. Wat een wervelwind, die volle maan in Boogschutter van juni 2023!

Aardbeiennaam

De naam van de volle maan van juni 2023 is Aardbeiennaam. Vroeger leefde men op ‘een andere manier’ met de maan dan wij nu doen. Elke maan heeft daarom een naam die past bij wat er rond die periode belangrijk is. De naam Aardbeienmaan betekent niet dat de maan roze of rood is, maar wel dat dit (van vroeger uit) dé tijd om rijpe aardbeien te plukken.

Volle Maan 2023

Wanneer is de Volle Maan in 2023? Hierbij het volledige overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨