Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan februari 2021 in Maagd
11
Volle maan

Volle maan februari 2021 in Maagd

Volle maan in Maagd - VolleMaanKalender.nl

De tweede volle maan van 2021 is zaterdag 27 februari 2021 in teken Maagd ♍. Wat is de betekenis van de volle maan van februari 2021 voor jou? Je leest ‘t hier!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen.

Zaterdag 27 februari staat de volle maan om 09.17 uur in aardeteken Maagd. Het sterrenbeeld Maagd staat voor betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en ijverigheid. Een teken dat graag alles op orde heeft.

Opruimen en opschonen

Pak je huis grondig aan (zei iemand daar Marie Kondo?), ruim je digitale bestanden eens op (denk aan je telefoon en je computer) en ga eens flink wandelen in de frisse buitenlucht. Dat laatste ruimt je hoofd zo fijn op. Je wordt er rustig van, krijgt orde in de chaos (van je hoofd) en het is natuurlijk gezond.

Perfectionistisch en nauwkeurig als de Maagd is, kun je ineens het gevoel hebben dat alles beter kan. Daarbij moet je vooral opletten dat je jezelf – of het doel – niet voorbij loopt. Probeer dingen eens los te laten, accepteer andere mensen zoals ze zijn en laat verwachtingen gaan.

Volle maan in Maagd versus zon in Vissen

Tegenover de volle maan in Maagd staat de zon in waterteken Vissen. Dat zijn tegenovergestelde tekens, en hier kan je wat van merken. Vissen is een dromerig waterteken. Er kunnen veel emoties en gevoelens zijn. Maagd is iets rationeler en opereert veelal in ‘beast mode‘: niet praten, maar poetsen. Een tip voor deze tegenstrijdigheid: waar jouw energie ook heengaat, volg het.

💡 Wist je dat… de volle maan van februari wordt ook wel de ‘Snow Moon‘ (sneeuwmaan) wordt genoemd? 🌕 We hebben onze portie sneeuw deze maand al wel gehad, dus dan weet je meteen waar de naam vandaan komt…

Intenties voor de volle maan van februari 2021

Zet je intenties voor deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Maagd. Dus zet je intenties rondom lbetrouwbaarheid, nauwkeurigheid en ijverigheid. Zo verbeter je je skills optimaal en kom je dichter bij jezelf.

Lees hier hoe je je intenties voor 2021 kunt zetten.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volle maan rituelen voor februari 2021

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal of notitieboek

Volle maan februari 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de volle maan van februari 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Maagd in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

(2) Comments

  1. ♌️=♍️
    Maagd symbool is verkeerd

    1. Oeps, ik zie het! Dank voor je oplettendheid, ik heb het meteen aangepast 🙏

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.