Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan februari 2023 in Leeuw: dit is de energie
0
Volle maan

Volle maan februari 2023 in Leeuw: dit is de energie

Volle maan in Leeuw - VolleMaanKalender.nl

De eerstvolgende volle maan is zondag 5 februari 2023 om 19:28 uur in Leeuw. Lees hier over de energie van deze tweede volle maan van 2023 en wat ze jou gaat brengen!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Een volle maan is het hoogtepunt van de maancyclus. De volle maan in Leeuw is een tijd voor zelfexpressie en het omarmen van je individualiteit. De energie van Leeuw draait namelijk om zelfvertrouwen, creativiteit en leiderschap. Tijdens deze volle maan worden deze eigenschappen versterkt, dus opzij met dat verlegen gedoe. Toon jezelf!

Dit is ook een tijd waarin je je meer gemotiveerd voelt om de leiding te nemen. Je wil jezelf op nieuwe manieren uiten, bijvoorbeeld in zang of dans. Tijdens de volle maan in Leeuw voel je je meer dramatisch dan anders (eh, we hebben ten slotte te maken met Leeuw-energie hé). Ook durf je sneller risico’s te nemen en wil je jezelf graag in de schijnwerpers zetten. Het is een goed moment om je talenten te laten zien en je licht te laten stralen (de Leeuw hoort bij de Zon). Het is ook een tijd om trots te zijn op je prestaties en de eer te krijgen voor de dingen die je hebt bereikt.

Aan de andere kant is het belangrijk om te erkennen dat deze volle maan ook emotionele intensiteit brengt… De maan draait immers om emoties. Het kan een tijd zijn van innerlijke conflicten, waarbij je je emoties onder ogen mag komen. Wegstoppen heeft geen zin meer; de confrontatie met je gedachten aangaan is beter. De volle maan in Leeuw kan de aandacht vestigen op kwesties als ego, macht en trots. Waar heb jij sterk je eigen overtuigingen bij? Kloppen die ook? Denk na over je eigen groei en hoe je dit eventueel blokkeert.

Lees ook: Volle maan in Leeuw voor Tweelingzielen (februari 2023)

Maan in Leeuw versus Zon in Waterman

Leeuw zorgt voor leven in de brouwerij en tijdens deze koude, winterse dagen kunnen we allemaal wel wat van deze warme energie gebruiken. Stap op het podium en deel wat je te zeggen hebt. Je kunt van anderen niet verwachten dat ze jou kennen. Of dat ze weten wie jij bent en wat jij doet. Nee. Je moet het zelf actief uitdragen. Daarnaast kan Leeuw een flapuit zijn. Je mond is soms sneller dan je verstand. Dit kan een breuk in vriendschappen/relaties opleveren. Toch is het goed om (op een vriendelijke manier en vanuit eerlijkheid en oprechtheid) je hart te luchten. 

De maan in Leeuw staat recht tegenover de zon in Waterman. Waar Waterman een teken is dat meer vanuit het hoofd (rationeel) leeft, is Leeuw juist iemand van het hart (emotioneel). En dat kan clashen deze volle maan. Hoofd versus hart. Misschien ben je gek op iemand, maar verzaakt deze het op werkgebied, op financieel vlak of als partner. Je hoofd zegt dan ‘tot ziens’, maar je hart schreeuwt ‘ik help je’. 

Tsja, een antwoord hebben wij natuurlijk niet voor je (behalve dat zelfliefde heel belangrijk is). Ga het voelen en ervaren, deze volle maan in Leeuw van februari 2023.

Volle maan februari 2023 meditatie

Deze maan heeft de bijnaam Sneeuwmaan. Februari is/was een tijd van zware sneeuwval, vandaar dat de volle maan van februari Sneeuwmaan (Snow Moon) wordt genoemd.

Speciaal voor jouw volle maan ritueel hebben we een volle Sneeuwmaan healing gemaakt. Focus je en laat je 33 minuten en 33 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je te ontdoen van negatieve energie en je zelfvertrouwen een boost te geven. De healing versterkt de krachtige energie van maan in Leeuw en de winterse natuur. Voel je na deze healing onoverwinnelijk en klaar om elke uitdaging van het komende half jaar aan te gaan.

Lees ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨