Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan mei 2023 in Schorpioen: volg je passies – nú
0
Volle maan

Volle maan mei 2023 in Schorpioen: volg je passies – nú

Volle maan in Schorpioen - VolleMaanKalender.nl

Vrijdag 5 mei 2023 staat de volle maan om 19:33 uur in Schorpioen. Schorpioen is hét teken van geheimen, mysterie en transformatie. En dat ga je merken, want dit is niet zomaar een volle maan… Dit is een volle maan inclusief maansverduistering. Lees hier over de energie van de volle maan mei 2023!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een volle maan op Bevrijdingsdag 2023! Volle maan in Schorpioen is een intense plaatsing en bevrijding kan hier misschien wel in bredere context worden gezien. Deze maan leidt jou ertoe om naar binnen te gaan en te kijken in delen van je psyche waar je je normaal niet mee geconfronteerd wil worden. Verborgen verlangens, passies of duistere gedachten. Schorpioen prikt overal doorheen. Ook kan het zo zijn dat je onder het licht van deze volle maan achter bepaalde geheimen komt.

Deze volle maan is inclusief maansverduistering. Tijdens deze maansverduistering mag je verandering en transformatie omarmen. Net zoals de maan tijdelijk verdwijnt en opnieuw verschijnt, is dit een tijd van loslaten wat niet langer bij je past en ruimte maken voor nieuwe groei en ontwikkeling. Lees ook: Wat is een bloedmaan? Spirituele betekenis bloedmaan & tips

Maan in Schorpioen versus Zon in Stier

Gelukkig staat deze (heftige!) maan in Schorpioen recht tegenover de zon in Stier. Stier is praktisch en aards. Het zet zich in voor een iets nieuws (beters), maar niet voordat er grondig onderzoek is gedaan. Dus waar je met de Schorpioen de diepten van je brein wil onderzoeken, houdt Stier je wel geaard.

De naam van de volle maan van mei 2023 is Bloemenmaan. Waarom? In mei bloeien er volop bloemen.

Volle Maan 2023

Wanneer is de Volle Maan in 2023? Hierbij het volledige overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨